o tai ko vietinių nepasiklausi? Nesako?
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
tamsta matau piktybinis. gerai, kad, kaip matos, pradedantis zvejys esi. tad mazai is taves zalos, tik pasispirgavimai.xmindax rašė:Argi man gaila, dabar bent zinos senas ir jaunas kur pazvejot aplink Kauna. Sesuva lyg dar nenumindziota apart ka pats primindziojau, o dabar net 3 upelei upetakinei paviesinti, tai isvis zveju koncentracija maza bus. Gal turit minciu kur dar aplink Kauna paieskot upetakiu butu galima?
sakyciau kad cia palijos.Tadunce rašė:Pas Traškį fb žiūrėjau jo pažįstamų nuotraukas su upėtakiais iš "Siesarties".
Niekad ten nepagavau jų, tai klausimas, ar čia margiai tokie gali būt?
ligonis...xmindax rašė:Argi man gaila, dabar bent zinos senas ir jaunas kur pazvejot aplink Kauna. Sesuva lyg dar nenumindziota apart ka pats primindziojau, o dabar net 3 upelei upetakinei paviesinti, tai isvis zveju koncentracija maza bus. Gal turit minciu kur dar aplink Kauna paieskot upetakiu butu galima?
Nesupratau...xmindax rašė:Argi man gaila, dabar bent zinos senas ir jaunas kur pazvejot aplink Kauna.
Turim:xmindax rašė: Gal turit minciu kur dar aplink Kauna paieskot upetakiu butu galima?
zmogus drasus, nebijo rizikuoti savo sveikata ir gyvybe... o taip tai kaunieciai upetakininkai tai gali netycia ir suspardyt ji kur pagave...Donasssss rašė:ne nu is kur tokiu iskritusiu zmoniu atsiranda kaip xmindax...
gerai paklibinai komunistines "zaliuju upetakiu" partijos pamatus.xmindax rašė:Kokie smaikstuolei jus vyrukai ir mentalitetas baisesis uz brakusku, viskas man ir tik man.
Kadangi as gyvenu svedijoj tik nuo vasaros tai laisvai kalbeti negaliu ir dar ypac tokiais dalykaisbobis rašė:o tai ko vietinių nepasiklausi? Nesako?
SauliusM rašė:zmogus drasus, nebijo rizikuoti savo sveikata ir gyvybe... o taip tai kaunieciai upetakininkai tai gali netycia ir suspardyt ji kur pagave...Donasssss rašė:ne nu is kur tokiu iskritusiu zmoniu atsiranda kaip xmindax...
ziurek kad kur ant kepures ar nugaros nebutu uzrasyta KUGELIS,tai tada neturetu kilti problemuKugelis rašė:SauliusM rašė:zmogus drasus, nebijo rizikuoti savo sveikata ir gyvybe... o taip tai kaunieciai upetakininkai tai gali netycia ir suspardyt ji kur pagave...Donasssss rašė:ne nu is kur tokiu iskritusiu zmoniu atsiranda kaip xmindax...
p*dc :D tai man jau upetakiaut gal mest? :O ale bijau kad prikuls ir paskandins upelyje :D aisku cia ant bairio bet.. dar ir teip buna? :D
Nėra reikalo su tais vietiniais švedų aborigenais komunikuoti.Zuvelioks rašė:Kadangi as gyvenu svedijoj tik nuo vasaros tai laisvai kalbeti negaliu ir dar ypac tokiais dalykaisbobis rašė:o tai ko vietinių nepasiklausi? Nesako?Tai gal kas nors padesit prasyciau
Arba skype duokit apie upetakiu zukle padetumet
Nea.bobis rašė: Neršia uptakis žiemos metu, dėl to nepergyvenk...
Cia pie kuri upeli kalbi?Kugelis rašė:siandien upelyje buvau kur xmindax visiem ispasakojo turbut tai vos ne dviraciu takas ismindziotas prie upelio... :S gaila kad pasakiau.. keli tusti kibimai, vienas eserys ir vienas atsipurtes margis.. zodziu zuvies dar kolkas yra
xmindax rašė:Cia pie kuri upeli kalbi?Kugelis rašė:siandien upelyje buvau kur xmindax visiem ispasakojo turbut tai vos ne dviraciu takas ismindziotas prie upelio... :S gaila kad pasakiau.. keli tusti kibimai, vienas eserys ir vienas atsipurtes margis.. zodziu zuvies dar kolkas yra
o ko kito buvo galima tiketis?Kugelis rašė:siandien upelyje buvau kur xmindax visiem ispasakojo turbut tai vos ne dviraciu takas ismindziotas prie upelio...