Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #371425   TukasVS
 10 Geg 2012 12:14
O kur tuose žaliuosiuose ežeruose įmanoma rasti krantą be žmonių? Buvau prieš porą savaičių, maniau su spiningu pagaudysiu, bet neradau nei vienos vietos kur būtų galima pritūpt, net krūmuose ir ten gulėjo su šašlais. :shock:
 #371505   Shtulas
 10 Geg 2012 18:21
FiFeJ4iK rašė:Kur galima savaitgali su pludine nuvaziuoti ramiai pasedeti pagaudyti zuvi? Aciu :)
Pagaudyt žuvį galima bet kokiam tvenkiny ar baloj, tik klausimas ar pasiseks ją pagaut. Važiuok link kokių Trakų, ten ir vandens daug ir žuvies yra ir ne taip jau toli. O ar pagausi jau kitas klausimas.
 #371944   andrius.jucaitis
 12 Geg 2012 16:01
Sveiki,

Esu naujokas zvejyboje, bet pakankamai rimtai uzsivedziau ir gana daznai pasedziu su pludine ant ezero kranto. Sodyboje Utenos rajone klausimu nera, zuvies pagaunu, bet sunkesnis klausimas Vilniaus rajone :) Ne karta sedejau vakarais prie silo (Balzio) ezero, kelis kartus prie Antaviliu ir rezultatas 0 zuvu ir tiek pat kliovu :) Ar kazkas negerai su manimi ar tuose ezeruose kazkokios inoringos zuvys? :)
 #371958   pensininkas
 12 Geg 2012 17:00
Del Balzio nezinau, bet Antaviliu ezeras Vegys visa istustino. Reiktu pavaziuot toleliau.
Siaip vakar Pikeliskese visai stabiliai intensyviai kuojytes, raudeles ir plakiukai kapojo, sulaukt lyno kibimo neleido atejusi liutis :?
 #371962   Vegys
 12 Geg 2012 17:09
andrius.jucaitis,
Antavilių ežere žuvies yra. Stebuklo - nėr. Bet pabūt prie ežero - man tinka.
Mailių gaudau plūde arba dugninuke lengva, pvz čia http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra . Ale tinka ir kitos vietos, pvz http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra. Draugo tėvas dugnine vidury dienos pagaudavo čia http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra , bet čia nu nafig (spėju), klausinėtojų "kaip kimba" turi netrūkt.
Šiandien / ryt su spiningu pabandysiu ...
Aišku, man situacija kita - iki Antavilių ežero 3 km.
 #371967   andrius.jucaitis
 12 Geg 2012 17:21
Su spiningu pavaziuokit iki Baltuju lakaju, ketvirtadieni seklumose 7 lydekaites istraukem dviese diena apie 17 val pats kliovas buvo.. Aisku nedideles: 5 namo paleidom, 2 vakarienei. Taciau nors ir nedideles bet neblogos sportininkes :)
 #372147   Vegys
 13 Geg 2012 13:48
Vakar nuo tiltuko Antaviliuose 5-6 metimu lydekaitė. Maža. Paleidžiu, prisėdu, alaus gurkštelnu. Kitas metimas - kibimas. Nepasikerta. Vėl kibimas (tuo pat metimu) - sėdi. Vėl maža. Tokia pat. Gal ta pati ? :)
Lydekos labai mažos. 30-35 cm. Ale ta įvyko per 10 min ... Po to dar valandą pamėčiau - nieko. Vėjas didelis. Ilgai gaudyt iš vienos vietos - užknisa. Ale 1-2 val. galima praleist.
 #373823   Lagaminas
 17 Geg 2012 12:45
Sveiki, gal kas esate žvejoje Maišiagalos ežeriuke? įteka upė, damba stovi. prieš ežera piliakalnis. Nežinau dėja kaip ežeras vadinasi. Tai jai kas žvejojote, kokios žuvys kimba? Ant ko gaudot?

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 Lagaminas. Iš viso redaguota 17 kartus.
 #373882   Andrius81
 17 Geg 2012 15:22
Geriau važiuok i Karvio ež daugiau šansu turiesi prilupti geros žuvies . Maišiagalos tvenkinys ne taip senai buvo nuleistas ir valomas .Pagrindine balta žuvis yra kuoja, yra ešeriu ir lydėku .
 #373901   Lagaminas
 17 Geg 2012 16:27
Karvio ežere žvejoju labai labai dažnai :) iš valties su spiningu, shad rap 7cm žaliai geltonas. Pirma lydekaitė ten mano sužvejota, sužinojau kad tas tvenkinys apie kurį kalbėjau vadinas rusiškai "Stav" sulietuvinus "Stavas". Na per išeigines reiks išmegint, netoliese gyvenu bet niekada nesugalvojau pažvejot ten, nes vanduo kažkoks raudonas... :)
 #374027   Lagaminas
 17 Geg 2012 21:05
Kainos tai nežmoniškos. Bet jai nėra info apie ta tvenkinį išvis jokios nei pavadinimo nei ką. Tai kas tada? Ką aš žinau koki leidima pirkt.
 #374717   Lagaminas
 20 Geg 2012 21:36
sveiki dar karta, žvejojau aš tam maišiagalos ežere... per 2 dienas tik vien lydeka, gerai kad bent 2kg. sugauta ant melynai sidabrinio vobleriuko. Stovėdamas mačiau kaip lydekos tiesiog šokinėja.. bet kol įkišau jiems ta vobleri tai uuh.. taip kad chebra kas norit išbandyt savo jėgas, lėkit ten. upelis toks teka prie žalio tiltelio, gylis virš metro. jai nepagausit tik nesakykit kad nėr žuvų. Patikėkit yra tik jos labai gudrios, arba mano masalas nebuvo tinkamas nes dėja pamiršau dėže namie ir tik viena turėjau vobleri. :) Sėkmės, jai kas lėksit praneškit, būnu šeštadieni sekmadieni, sužvejosim ką nors. Alaus nesiūlykit, nėr aštuoniolikos. :D
 #376611   andzej1984
 28 Geg 2012 16:23
, sužinojau kad tas tvenkinys apie kurį kalbėjau vadinas rusiškai "Stav" sulietuvinus "Stavas]

STAV isvertus is lenku kalbos reiskia prudas-tvenkinys . o lenku ten kiek zinau labai daug.
 #376612   vyrgaz
 28 Geg 2012 16:31
andrius.jucaitis rašė:sveiki, kaip su tuo rytu/siares veju? ar tikrai neapsimoka vaziuot zvejot?
Nėra blogo vėjo, yra blogas...Nu supratai.. :lol:
 #376825   TukasVS
 29 Geg 2012 16:22
Buvau šeštadienį, karosai kibo ir gan neblogai, vat sekmadienį kur kas prasčiau, ėmė tik mailiukai. :)
 #376967   Lagaminas
 29 Geg 2012 23:21
Sveiki dar karta, norėčiau paklaust ar esat kas žvejoje Gineitiškių ežere Vilniuje? Ar įmanoma sutikti karpių? Ir šiaip, kaip vietos ten? Nes kiek skaičiau tai žmonės pikti ant žvejų, net tvoras pastatė.
 #377221   Adrean
 30 Geg 2012 16:41
Buvau ten porą kartų. Šiaip pagrinde tai ten karosus gaudo.. :roll: Apie karpius nieko negirdėjau..
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 44
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė