Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #378120   savas
 01 Bir 2012 23:39
As tik norejau pasakyt, kad anksciau ar veliau anu bus, o amziu tik toki koki pamenu pasakiau...
Problemos juodos prasidejo vos sulaukus 25. Tik reti signalai, katru nejo su niekuo susiet. Tiksliau neaisku kam kalte verst, nes iki armijos buvo tais laikais megejiskas, o is tikro prof.sport. Nu bet anas tokiu ciudu sanariams tikrai nepadare. Is musu buvusiu chebros visi turim sveikatos bedu, bet man vieninteliam papildomai su sanariais ir sausgyslem rimciausiai.
p.s. Anie slabakai i ledine jura nelysdavo ir zvejot nemego... :-D
 #378121   SauliusM
 01 Bir 2012 23:49
savas rašė: Problemos juodos prasidejo vos sulaukus 25. Tik reti signalai, katru nejo su niekuo susiet. ..
tai taip taip, kol jaunas, durnas, tai jura iki keliu, o zuvies... paskui paedi vaistus saujom. va siandien paskutine jau 6 tablete ikaliau ka tik. tai pradedi susimastyt tada.
 #378426   Vvigass
 03 Bir 2012 13:24
Sveiki. Penktadienį gerai pažvejojau vienam Minijos intake. Viso 8 pagavau, du nusipurtė. Geriausia, kad vienoj vietoj ištraukiau tris gerus upėtakius, du mano rekordiniai. Pirmas užkibo 39 cm, sekantis 45,5, ir trečias metimas - 47 cm! Svarbiausia - visi metimai į tą pačią vietą ir nerealūs kibimai. Pirmą pagavęs antro ieškojau , dar tikėjausi kad gali būti, na o trečio tikrai nebesitikėjau, mečiau šiaip, iš azarto. Traukiau kaip kokį bebrą. Ryt įmesiu foto, kad melagiu nelaikytumėt :) . Mažiausias iš 8 buvo 29 cm. Visiškų mažių nebuvo.
 #378430   Icagel
 03 Bir 2012 13:54
Kugelis rašė:3 gerai legalus vienoj vietoj? kazkaip nelabai tikisi...gi jie buriais nesilaiko.. ant ko susigunde?
Ar teke nardyti? Man visos tos teorijos, kad upetakis vienisius, isveja mazesnius ir kitas blalala kelia tik juoka. Nesakau, kad taip nebuna, gal nuo metu laiko, tam tikru salygu tai priklauso. Jei gera duobe, sleptuve ar siaip, buna kad sedi ir 5 upetakiai, ir kas idomiausia skirtingu dydziu. Bet nebutinai visi kibs. 2-3 upetakiai is vienos vietos man ne naujiena. Bet tai retas reiskinys. Daznai traukiant kiti issibaido nuo triuksmo krante.
 #378455   Vegys
 03 Bir 2012 17:18
Pradėjai žvejot, kol dar vienas nepaleistas ? Po to abu taip tykiai ramiai gulėjo kol nufotkinai ? :roll:
P.S. Niekas priekaištų nereiškia, jei ir paėmei.
 #378477   SauliusM
 03 Bir 2012 19:29
siandien mazgiu buvo daug, bet taip legalaus nei vieno ir nepamatem su Taaciu per visa diena.
 #378507   Vvigass
 03 Bir 2012 20:52
Vegys rašė:Pradėjai žvejot, kol dar vienas nepaleistas ? Po to abu taip tykiai ramiai gulėjo kol nufotkinai ? :roll:
P.S. Niekas priekaištų nereiškia, jei ir paėmei.
Vienas iš aštuonių keliavo namo, nes kabliukas isikabino į akį, kol žuvis spardėsi tinkliuke.
Kol sūnus atkabinėjo kabliuką iš graibštuko, užtruko gal 10 min., o aš tik suktuką ops ir kitą blizgutę pakabinau.
 #378515   Taacis
 03 Bir 2012 21:14
SauliusM rašė:siandien mazgiu buvo daug, bet taip legalaus nei vieno ir nepamatem su Taaciu per visa diena.
:e:e net stirniukas ir tas neimamo dydzio buvo- tai ir negaudem, lai paauga...
 #379084   Rafal
 05 Bir 2012 13:58
Uz tokia kaina gali daug riziu issirinkti...Shimano Ultegra, Shimano Nasci. Jeigu pridesi truputi, arba kazkokios nuolaidos palauksi...Gali ir Rareniuma Shimano kazkur rasti :roll:
 #379291   Vvigass
 06 Bir 2012 08:14
Vakar praėjau gerą galą savo "rekordinio" Minijos intako, tai trys upėtakiai pasikabino - 29, 38 ir 40 cm, dar keturi ar penki atsikabino. Supykau, kai medkirtys suardė upėtakių buveinę, kur pagavau tris gerus, iš jų du savo rekordinius. Beržas gulėjo virš vandens skersai upę, tai nupjovė, šakas paliko vandeny, uch niekšas. Vakar ten nieko nebepagavau. Kaži kur mano dičkiai persikraustė...
 #379306   arabas
 06 Bir 2012 09:10
Vvigass rašė: Vakar ten nieko nebepagavau. Kaži kur mano dičkiai persikraustė...
Kur kur... Karštame aliejuje taškosi...
 #379337   Vvigass
 06 Bir 2012 09:57
arabas rašė:
Vvigass rašė: Vakar ten nieko nebepagavau. Kaži kur mano dičkiai persikraustė...
Kur kur... Karštame aliejuje taškosi...
Pažįstų tą medkirtį, jis tikrai ne žvejys, negalėjo pačirškint mano rekordinių, na nebent granatomis :roll:
Jei tikėti kažkurio čia pasisakusio žvejo nuomone, kad labai jau migruoja upėtakiai. Sakė pagavęs žymėdavo ir paleisdavo, vėliau tų pačių nebepagaudavo. Galbūt manieji į Miniją išsikraustė :roll:
 #379455   Edosius
 06 Bir 2012 15:55
Ne medkirty esmė :lol: Tavojoj Vvigass petelnėj aliejuje taškosi.. Padžiuvusius upėtakius juk nebeapsimoka paleisti, ar visgi jie dar išgyvena :roll:
 #379507   TukasVS
 06 Bir 2012 19:59
Gal kas galit patart aplink Vilnių ar pačiame Vilniuje kokį upelį su upėtakiais? :) Įdomu ar kokioje Vokėje ar Vilnelėje yra ko gero? Jeigu yra tai kuriose maždaug vietose bandyt ieškoti?
 #379516   Sportininkas
 06 Bir 2012 20:14
nu paskaites foruma suprastum kad upeliu niekas nenori isduot :D geriau pats susirask. as radau savo upeli kuriam jau pagavau 5 ar 6 upetakius. vilniuje tikrau daugiau upeliu negu kaune su upetakiais ;D nuvaziuok y viena ir pabandyk nepagausi dar karta nuvaziuok ten pat jei tada nepagausi jau tada kita upeli bandyk
 #379522   cesius
 06 Bir 2012 20:26
Pasirodo ne visai tuscia, nusest kazkas :-D
 #379525   SauliusM
 06 Bir 2012 20:35
visose upese kurios iteka i Neri prie Vilniaus yra upetakiu, net pacioj Nery yra upetakiu.
 #379541   TukasVS
 06 Bir 2012 21:01
Kugelis rašė:nu paskaites foruma suprastum kad upeliu niekas nenori isduot :D geriau pats susirask. as radau savo upeli kuriam jau pagavau 5 ar 6 upetakius. vilniuje tikrau daugiau upeliu negu kaune su upetakiais ;D nuvaziuok y viena ir pabandyk nepagausi dar karta nuvaziuok ten pat jei tada nepagausi jau tada kita upeli bandyk
Skaičiau, turbūt todėl ir nepavyko nieko aiškaus surasti.:)
SauliusM rašė:visose upese kurios iteka i Neri prie Vilniaus yra upetakiu, net pacioj Nery yra upetakiu.
Dėkui, bandysiu kur nors palėkti.

Tiesiog aplink Vilnių pilna upelių, tai labai sunku atsirinkti... :)
 #379898   xmindax
 07 Bir 2012 20:56
Pirmasis mano legalas, beje toj pacioj vietoje ir kitas panasaus dydzio sedejo, bet po 2 kibimu nepasikirto ir nebegriebe daugiau.
Paveikslėlis
 #379948   Sokratas
 07 Bir 2012 22:11
pamiršai įsmeigti vėliavėlę, nežinosim kur pagavai :lol:
 #380042   xmindax
 08 Bir 2012 08:36
bobis rašė:pamiršai įsmeigti vėliavėlę, nežinosim kur pagavai :lol:
Lieke
 #381998   rusla02
 17 Bir 2012 20:10
Šiandien kojos lenda i viena vieta :). Bet ne veltui, pagauta 7 upetakiai, 2 legalus (30 ir 38cm) ir 2 peiliukai pagauti.

Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us

Paveikslėlis

Paveikslėlis

O kas čia yra pumpuojama. Kuras ar samane? :) .

Paveikslėlis

Dar toks klausimas seniem upetakininkams? Ar verta gaudyti upetaki tarp dviejų bebru pastatytu užtvanku. Mano galva kaip ir tie bebrai tos upetakius turetu patis suesti? Man kaip ir nebeliks :?
 #382016   Donis
 17 Bir 2012 20:47
Bebrai nesimaitina zuvimi,pasiskaityk,taigi daug informacijos apie juos.
 #382017   mindzzia
 17 Bir 2012 20:47
rusla02 rašė: Dar toks klausimas seniem upetakininkams? Ar verta gaudyti upetaki tarp dviejų bebru pastatytu užtvanku. Mano galva kaip ir tie bebrai tos upetakius turetu patis suesti? Man kaip ir nebeliks :?
:-D :-D :-D
 #382025   MINDULE
 17 Bir 2012 21:01
rusla02 rašė: Dar toks klausimas seniem upetakininkams? Ar verta gaudyti upetaki tarp dviejų bebru pastatytu užtvanku. Mano galva kaip ir tie bebrai tos upetakius turetu patis suesti? Man kaip ir nebeliks :?

nu negalejau nusistebeti :mėlynvarla :superšokas - ir ko shiais laikais mokina :ks> mokyklose '''bum :twisted:
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė