Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #375762   vadim83
 24 Geg 2012 00:23
Sveiki gyvi. Gal kas bande laime Židikų mokamam tvenkyni ? Esu ten buves pries kokius 3 metus, tai planuoju si savaitgali palekt. Kokia ten situacija su lynais, karpias, karosais ir kokios kainos ? Dekui uz pagalba !
 #376727   SailorBoy
 29 Geg 2012 04:19
Sveiki,
kas galit paporint koki mokama tvenkinuka kur galima butu paspinint normaliai? Nesvarbu lydekos, starkiai, upetakiai ar eseriai svarbu, kad butu zuvies ten. Atvaziuoja draugas is UK tai noreciau nusivest.
 #376859   RoBass
 29 Geg 2012 18:13
Siandiena buvau Slengiu karjeruose su feederiuku pasedeti, keleta raudziu, eseriuku. viena gera mama raude istraukiau. Netoliese buvo dar vienas zvejys, gaude ant mailiuko eseriu su pludine, pora pagavo. Oras keitesi, tai nebuvo didelio kliovo.... :(

Re:

#379456   Zuvelioks
 06 Bir 2012 16:22
cesius rašė:Buvau nulekes valandai y Triuseliu karj, eseriu nei spakt, niekom nesidomejo, viena lydekaite ~1,3 ant samapalnos ristos muses.
Cesius !
Panasau pranesimu is sitos temos ir tikejausi :gutgut Mano kaimas yra triuseliai ;uolrait Turejai matyti ferma ir dar viena sodyba :) Ten gyvena garsus ukininkas bronius markauskas tai jis mano dede :) O seip nesukam temos i kita puse :) Tai tam kariere mes lydeku esam prigaude :) Per viena diena 7 lydekas :) O seip buvau su plude nulekes i ta pusesali kariere tai eseriu koki 13 istraukiau vienas pats :) Burys ar kasnors gal uzplaukes buvo :) O seip ten yra zuvies , nebent jau isgaude :D Nes seniai ten nebuvau pats svedijoj :) Bet ten yra naujieji ir senasis karieras kuriam buvai?
 #379459   Danila
 06 Bir 2012 16:32
8654 rašė:Gal kas gaudot sitam kerjere?
http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra
Kaip laimikiai? Su eseriukais pasportuot tai visai smagu ten, bet kolkas nieko rimtesnio
Seniau ten sugaudavau didelių karosų, lynų, gerų raudžių, nedidelių lydekaičių, tačiau po elektrikų reidų (pasak vietinių) ten žuvies nebeliko... tai buvo prieš pora metų... Nemanau kad kažkas pasikeitė per pora metų.. Ten dabar tik maudytis važiuoti :)
 #379510   RoBass
 06 Bir 2012 20:04
Zuvelioks rašė:Robas tik dabar tavo pranesima perskaiciau triuseliai ir slengiai beveik taspats tai kiek atsimenu ten karieru nera tai turejai buti triuseliu naujuosiuose arba senuosiuse :)
Ten kur zvejojau,tai net uzrasyta yra ,,slengiu karjerai,, turbut kazka maisai....
 #380275   RoBass
 09 Bir 2012 18:40
Zuvelioks rašė:Tai nieko nemaisau :)) Ten naujieji karierai :)
as nelabai suprantu, ka tu tuom nori pasakyti... :roll:
 #381515   RoBass
 15 Bir 2012 10:09
marenas rašė:na yra uz tu dvieju dar vienas senesnis,hebra a tose dvejose kur aplink nuosavi namai,galim gaudyt nera privatizuoti?
Jo,ten yra dar vienas pavaziavus. Niekas ten nera privatizuotas, zmones zvejoja ir as zvejojau.ir su valtelem plaukioja, spiningauja.
 #381967   RoBass
 17 Bir 2012 18:03
kiek tenka pravaziuoti pro ta tvenkinuka ir uzmesti aki pro medziu tarpa, tai niekada nesu mates, kad kas zvejotu...Beje ten zenklas stovi,kad negalima privaziuoti, jei su masina....
 #383034   Ignas.
 20 Bir 2012 15:08
Sveiki, žvejai, esu naujas narys čia ir turbūt jauniausias (14) šiandien su dvirčiu numyniau iki Klaipėdos kanalo bet dabar ten gana gausiai apžėlę viskas ir pavyko pagauti tik 2 ešeriukus kuriuos teko paleisti atgal, bet prieš tai buvau užsukęs apžiūrėti netoli esančio karjero prie kurio nebuvau kokius 8 metus ir pamačiau kad žuvų ten yra, bet nelabai žinau ką tame karjere geriausia gaudyt ir kaip geriausia gaudyti, o gal ten išvis nėra ko bandyti ? Beje būtų neblogai sužinoti karjero pavadinimą.:-:help!
Iš anksto dėkui už informaciją. :/braj;

Paveikslėlis
hosting images
 #383062   noriudviracio
 20 Bir 2012 16:01
Pavadinimo nežinau šito karjero(abejoju ar išvis jis jį turi). Prieš dvi savaites vieną mini lydekaitę pagavau giliausioje karjero vietoj, jei nori tai gali nubrist iki jos(didžiausias gylis bus iki kiaušų, ir ta sala dabar dar lyg ir apsemta tai guminiai praverstų), kurią pažymiu šitoj meniškoje nuotraukoje http://www.pics.lt/images/38Untitled.png
 #383130   RoBass
 20 Bir 2012 19:11
Ignas. rašė:O kur tada būtų galima su dugnine gerai prigaudyti kokiu karšių ar kažko pan. ? Na žinoma ne per toliausiai, nes aš visur su dviračiu :-)
Vaziuok prie betonkes arba Malku ilankos, 15 min ilgiau paminti su dviraciu nuo to karjero....
 #383704   tomkinasas
 22 Bir 2012 15:05
sveiki, nzn ar i ta tema pataikiau, noreciau pasiulymu kur butu galima pazvejoti su fideriais su palapinemis, su savo antraja puse sugalvojom pailseti pazvejoti per nakti gal koki karsi pagauti, tik nelabai sugalvoju kur butu galima, gal kas gali parekomenduoti kokia vietele aplink klaipeda ar silutes rajona t.y. rusne buciau labai dekingas
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė