Guru rašė: as ir taip prie lavonu prates
Namu salygom imi kibira ar koki kita inda, pripili mazdaug puse svaraus sauso smeliuko, viduje virs smelio pakabini kokia skarbonek didesne su sklytem prabadytom arba ant kibiro virsaus dedi groteles.Adt tu groteliu ar y skarbonke dedi zuvies ar kokiu kepenu , ismeti kur ant ssaule prie siuklsiu konteinerio ir lauki kol prides kiaushu, tada i koki rusi ar saltesne vieta,kad kuo ilgiau isgyventu ir nevirstu kokonais. Isauge jie sukrenta i smeli, isirausia iki dugno- prasisjoji smeliuka po sawaites/kitos ir bus tu dzykutrys rašė:na ju tikrai ant miltu neaugina. idomu butu suzinoti ju auginimo technologija
Jo...siulyciau keist nicka i HITMANGuru rašė:chirurgines pirstinaites ir pirmyn, as ir taip prie lavonu prates, taip kad kazkoks katinuks ar gyvuliuks neisgazdins
Kai uzmeti serykla ir itempi vala, galune sulinksta bent kiek ar tiesi?mariukaz rašė:zvejoju stovinciam vandeny, seryklele naudoju 20 g., kiek Oz reikia naudoti virsunele? Jauciu kad dabartine siek tiek kietoka...
sulinksta, kazkur apie 45 laipsniu kampurenaldas rašė:Kai uzmeti serykla ir itempi vala, galune sulinksta bent kiek ar tiesi?mariukaz rašė:zvejoju stovinciam vandeny, seryklele naudoju 20 g., kiek Oz reikia naudoti virsunele? Jauciu kad dabartine siek tiek kietoka...
ok, suprataurenaldas rašė:Nu jei su 20g serykla tiek islinksta, tikrai ji nera per kieta.
jaucia stipresni pasipriesinima, issigasta ir ispjauna masala
kazkodel neuzsikertaKaralaitis rašė:Kodas: Pasirinkti visusarba uzsikertajaucia stipresni pasipriesinima, issigasta ir ispjauna masala
Kiekvienai zvejybai reikia buti pasiruosus isbandyti visas subtilybes. Kaitalioti kabliuku dydi, pavadelio stori ir ilgi, paternosteri, simetrine, nesimetrine apie masalus tai isvis daug prirasyt galima. Toks zaidimas uztrunka apie valanda-pusantros kol atrandi ta aukso viduriuka, bet po keliu valandu vel zuvis nustojo kibt arba pasidare atsargesne tai vel pradedi zaisti. Reikia burti, burti ir dar karta burti, o nesedeti imetus meskere dvi valandas ir keikti ka nors, kad nekimba visiškaimariukaz rašė:kazkodel neuzsikertaKaralaitis rašė:Kodas: Pasirinkti visusarba uzsikertajaucia stipresni pasipriesinima, issigasta ir ispjauna masala
![]()
siaip raso kad paternosteris savaime pasikertani sistema, bet pas mane nepasikerta, nors naudoju pintuka, kabliukai Drennan - labai astrus, kabliuko neslepiu masale, pavadeliai apie 40-50 cm ilgio, nezinau kame reikalas
paprastai pasikerta zuvis ne del virsuneles pasipriesinimo, o del serykleles ar svarelio svorio su naudojamom savaiminio pasikirtimo sistemelem (pvz "method" tipo su trumpu pavadeliu). toks budas naudojamas labiau dugninem su plauko sistema (cia jau pats speju), kai ta plauka n kartu griebia ir isspjauna zuvis kol pasikerta. feederiu zvejojant gi kibimas stebimas vizualiai ir pakertama pacio zvejo.mariukaz rašė:kazkodel neuzsikertaKaralaitis rašė:Kodas: Pasirinkti visusarba uzsikertajaucia stipresni pasipriesinima, issigasta ir ispjauna masala
![]()
siaip raso kad paternosteris savaime pasikertani sistema, bet pas mane nepasikerta, nors naudoju pintuka, kabliukai Drennan - labai astrus, kabliuko neslepiu masale, pavadeliai apie 40-50 cm ilgio, nezinau kame reikalas
Deja tu neteisus sitoj vietoj. Nesimetrine kilpa+feeder kabliukai ir kirst beveik niekada nereikia. Gali ir ta pati plauka naudoti zvejojant feederiu.hipy rašė:feederiu zvejojant gi kibimas stebimas vizualiai ir pakertama pacio zvejo.
apsvieskit apie juos+feeder kabliukai
Tai kilpos dydi ir pavadelio ilgi pakoreguot reikejo, ko pasekoje butum pamates kitoki rezultataDonatelo rašė:Toli garzu ne visada taip... Va gaudziau stambias kuojas visai neseniai,, nors buvo naudojama nesimetrine kilpa,, ir kabliukai geri keliu rusiu,, bet ranka reikejo laikyt ant fyderio,, kibimai buvo labai atsargus,, tik praziopsai kokia sekunde ir viskas...
Kas cia per kotas, kad tokios mandros galunes? kiek ozu kitos galunes? I tu nori pasakyt ta galune 20g serykla islenkia itempus vala?mariukaz rašė:pas mane likusi jautriausia virsunele 1,75 Oz
va tok kotas http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=3075renaldas rašė:Kas cia per kotas, kad tokios mandros galunes? kiek ozu kitos galunes? I tu nori pasakyt ta galune 20g serykla islenkia itempus vala?mariukaz rašė:pas mane likusi jautriausia virsunele 1,75 Oz
Aš tai nieko keisto nematau,visokiu esu užrašu mates bet netikių viskuo kas parašytarenaldas rašė:tik man mistika kaip tokia galune nuo 20g seryklos gali tiek islinkt