vien shimano paskaicius slapivardi matos kad neisuauges,ir pasivadink mat,gerai apie save zmogus turi galvot kad tokios firmos vardu pasivadint 

reikia senvagei.sako kad teneni nereik tikbutters rašė:Senvagėj irgi licenzija dabar reikalinga?
Pasijunkit http://www.maps.ltmarenas rašė:reikia senvagei.sako kad teneni nereik tikbutters rašė:Senvagėj irgi licenzija dabar reikalinga?
viskontas1 rašė:del to paklausiau nes draugas teniny zvejojo ir ga pareikalavo ir metinio ir korteles , o mane tikrino leiteje tai padaviau menesine kortele ir zvejo bilieta , tai man jis pasake kad reikalinga tik kortele zvejo bilieto nereikia
Tikrai bordakas...viskontas1 rašė:del to paklausiau nes draugas teniny zvejojo ir ga pareikalavo ir metinio ir korteles , o mane tikrino leiteje tai padaviau menesine kortele ir zvejo bilieta , tai man jis pasake kad reikalinga tik kortele zvejo bilieto nereikia
Tai esu ir as ten pagaves, bet minijoj yra lydekingesniu ruozu.cesius rašė:O visai be reikalo, esu ir virs treju kg isemes.
gal butu galima biski placiau apie tuos ruozus?dusys rašė:Tai esu ir as ten pagaves, bet minijoj yra lydekingesniu ruozu.cesius rašė:O visai be reikalo, esu ir virs treju kg isemes.
manai šiam forume kas nors pasakos apie tai?romukas rašė:gal butu galima biski placiau apie tuos ruozus?dusys rašė:Tai esu ir as ten pagaves, bet minijoj yra lydekingesniu ruozu.cesius rašė:O visai be reikalo, esu ir virs treju kg isemes.
Tai esu ir as ten pagaves, bet minijoj yra lydekingesniu ruozu.[/quote]cesius rašė:O visai be reikalo, esu ir virs treju kg isemes.
Teisingas Pasirinkimasromukas rašė:Supratau ryt bandysiu nuo plunges iki atmatos ta nedidele atkarpa