plius asimetrines kilpos is pintuko nesurisi manau. pintukui reikia geresniu irankiu, riciu 

SomeWhereInTheLakeFishing
man irgi idomu kodel nepakabinsi ? dbr kaip tik zadu eiti pirkti pinta vala bet vis dvejoju gal uztektu paprasto mono skirta feederiui ? beto ka galvojat apie Power Pro Braid 0.08 ?vyrgaz rašė:Jei jau nori didesniu atstumu 50gr mėtyti,tai kodėl apie pintą valą nepagalvoji? A..tiesa,ant pintuko beždžionkos nepakabinsi..
nu tai galima is mono asimetrine risti ir junkti prie pinto tai kame cia problemos ?Rapalas rašė:plius asimetrines kilpos is pintuko nesurisi manau. pintukui reikia geresniu irankiu, riciu
As tave suprantu, bet jei rite kainuoja 50 lt, tai ji neklos normaliai to pinto valo, nes ir mono normaliai nekloja, o pintukas jautresnis, manau metant gali mestis barzdos, del to ir galvoju apie mono geresni. Siaip nepriestarauji pintukui. O koki shoklideri rekomenduotum ir koks jo ilgis turetu buti nuo sistemos iki pintuko? Jei meskere sakykim 3.3 metro ilgio tai reiskias bent 5 metrai?vyrgaz rašė:Aš čia apie tas,kurios būna su dviem susiglaudusiom plokštelėm,tarp kurių isispraudžia valas..Bet tai yra OT,o tema apie fiderius..
Sistemom rišti naudojamos mono valo atkarpos,kurios prie pintuko jungiamos "kilpa į kilpą" ar kitais būdais..be to gaudant svoriais nuo 50gr jau nepamaišytų šoklideris,iš kurio irgi galima sistemą suraityti..beje,taip aš ir darau..visada..
Dėkui Rafal ,turėjau omeny pavadėliams .Rafal rašė:Naudojau spininge, ne feederyje. Patiko valas, bet mano manimu dugininei galima geresniu variantu surastiAlvydas2 rašė:Kaip Ovner Broad valas su mazgais draugauja.
Fabuose praeita vasara pirkau, bet jeigu neklystu tai ir praeita savaite ten kabejo...Rapalas rašė:O kur vilniui ano rasti? :D
Nesuprantu problemos..kaskur 5 sek. ir guma uzdeta..tomkinasas rašė:valui, o ir shiaip su tuom gumom mane nervintu turbut zaisti
Tai tik tau nuo kranto atrodo kad į vieną tašką pataikai, o realiai geriausiu atveju į 4 kv.m gal ir primėtai..O užfiksavus valą, nusižiūrėjus taikinį kitam krante ir "atmušus ranką" galima į 1 kv.m sumesti..Rapalas rašė:As isvis nefiksvau savaitgali valo ir pataikiau ten kur reikejo, net kai vejas soninis pute stiprus, viena metimas nuejop i sona, pamaciau kaip reikia uznest i sona ir psio, meti nebe tiesiai o pasukes i vejo krypti, ir pataikai. Aisku reikia kazkur ir tikslumo, bet pabandykut su karmuske uzsiserinet ir tada atmusit ranka pataikyti i ta taska. Nu bet cia gal ir ne patarimas :D