Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #343090   Marius1
 18 Vas 2012 20:59
vandenis rašė:O kas pas japona ant saskaitos uzrasyta kur prilipdyta prie siuntinio :?: Daznai japonai, ypac jei is ebay perki, siuntinio verte nurodo vos kelis dolerius, tai matyt del to ir mokesciu isvengei :roll:
Japonai užrašė realią sumą, t.y. virš 100USD
 #343207   Vidmantas
 19 Vas 2012 18:43
ne visada priskaiciuoja, as daznai siunciu visokius daiktus is Kinijos, tai pvz ejo siuntinys kurio tikra verte buvo 142lt ir gavau mokesciu 45lt susimoket, o buna kur siuntinys kainuoja 400-500$ ir jis praslysta per muitine. Siunciuosi per DHL arba jau kelias paletes per jura...
 #353252   Foje
 20 Kov 2012 22:06
Sveiki! Gal yra kas bandę siųstis iš wlure.com? Būtų įdomu sužinoti apie patį pirkimo procesą, masalų kokybę ir kitokią info. Būtų dar nuostabiau, jei kas artimiausiu metu žada užsisakinėti kažką - mielai prisijungčiau ir aš! :)
 #353288   Dance4Life
 20 Kov 2012 23:22
Skridžas rašė:kur tie tarpininkai?
jo galima ir per google rasti, aš fotika pirkau neseniai, lietuvoj be kortelės 1200lt kainuoja, o iš amerikos su visa kortele 16GB sumokėjau 800 su kapeikomlt ;) beto tie tarpininkai Lietuviai, į PM dėl daugiau info ;)
 #364211   Sportininkas
 19 Bal 2012 10:25
Per ebay maciau po 3-5 ar net 10 vobleriu/blizgiu/mepps'u komplektaciju. Pradiniai statymai (bids) nuo 0.01$ buna. shipping free. tai sakykim gauni ta komplektacija uz 0.10$ (30ct~) ir svoris ten tikrai neipatingas. Tai muitines su visokiais pvm nepriskaiciuos taip kad gausis ne sakykim 1lt o 50lt uz 30ct vertes masalu komplekta?
 #364252   SauliusM
 19 Bal 2012 11:13
Kugelis rašė:ferari yra ferari.. o ten zvejybos niekuciai. kiek yra teke stebet ten viska tai laikas baigias ir net niekas nebuna statymo padares... tai manau nesunku is 1000~ aukcijonuose dalyvaujanciu niekuciu gaut uz minimuma
jei daiktas vertas demesio, tai kiek stebejau aukciono pabaigoj jis yra nuperkamas uz kaina labai artima tai kiek jis ir be aukciono kainuoja. o kad nei vieno statymo tai cia buna tais atvejais kai visiskas meslas pardavinejamas...
 #364458   henyte
 19 Bal 2012 15:04
Kugelis rašė:ferari yra ferari.. o ten zvejybos niekuciai. kiek yra teke stebet ten viska tai laikas baigias ir net niekas nebuna statymo padares... tai manau nesunku is 1000~ aukcijonuose dalyvaujanciu niekuciu gaut uz minimuma
tai tu pabandyk kokiame aukcione kuriame niekas statymu nedare ir nedaug laiko liko padaryt savo statyma ir pamatysi kas bus... :lol:
 #364589   blight
 19 Bal 2012 17:57
Čia kaip "pigus sūris tik pelėkautuose" :-D Esu kažkada vieną kartą visai papigiai laimėjes Lucky Crafto bidinimą, spėkit ar gavau? :aina-sikt :!fig! Vienintelis dalykas ką po to gali padaryt - palikt neigemą "fydbeką", ką ir jisai gali tau sėkmingai padaryt :-D O šiaip paprastai kainos aukciono gale taip užkyla, kad net iš to azarto dažnai ir permokama :lol:
 #364907   blight
 20 Bal 2012 07:50
Skridžas rašė:Padavėjas negali palikti neigiamo fytbeko :grin:
Kaip negali? :roll:
Ale tiksliai, prieš tai tiek nesigilinau, bet dabar pagooglinau, žiūriu tikrai, nuo 2008m pardavėjas gali palikt tik teigiamą arba nieko nepalikt :-D "Sellers can leave only positive ratings for buyers. That means buyers should feel free to leave honest Feedback without fear of retaliation. We also have safeguards in place to protect sellers against unfair negative or neutral Feedback. " ( http://pages.ebay.com/services/forum/feedback.html )
Čia dar necenzūruotas pardavėjo pasipiktinimas :-D :
http://www.readjunk.com/articles/seller ... -bullshit/
Aš ir sakau, kodėl tiek ten prisidirbu ir niekas neduoda neigiamo atsiliepimo :lol: Ale tai reiškia nėra ir ko stengtis :-D
 #364908   Skridžas
 20 Bal 2012 07:56
Taip gali palikti koki nori jam fytbeka ,kažkada buvau gaves pranešima ar kažkas panašaus..Čia tam atvejui kad pirkėjai nebijotu palikti neigiamus fytbekus....Aš su kuriais susipikstsu tai man išvis nepalieka fytbeku...
 #366135   blight
 23 Bal 2012 20:49
vava rašė:o del ko tu su jais pyksties? tu gi ramus zmogus....
Su visais normaliai, bet durnavoti JAVainiai sugeba iš kantrybės išvest :-D Su tais nei susitarsi, nei pasiderėsi, nei apie žvejybą pabazarinsi... ir apskritai dažnai net siųst tiesiogiai į LT šnekinat gausi !:fak! O ten tokių gerų aukcionų papuola dėvėtai senobinei įrangai, į kolekciją taip tiktų :lol:
 #384612   Skridžas
 25 Bir 2012 21:40
Nesijuok vitoli...aš net nežinojau kad kamštis reikia prižiurėtėi,žvejodavau ir per lietu ir t.t kada reikdavao tada zvejodavau o dabar pats nustebes kad ižbalo šeip patriniau biški su svitriniu tay šviežia spalva yra apačioj...geriau nesijuokes padėtum :?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė