Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Meet'ai, bendros žūklės, kiti renginiai
 #381028   TukasVS
 13 Bir 2012 11:54
EDVD rašė:Nežinau kur čia geriau paklausti tai rašau čia. Po truputį bandau planuotis išvyką prie ežero Mindauginėms su palapinėm. Važiuosiu su žmona ir galbūt dar pora draugų. Galvos skausmas kokį ežerą pasirinkti. Būsiu vienintelis žvejys :) tad daugumos prioritetas graži, tvarkinga vieta. O man pliusas kad nors kažką galima būtų pagauti dugnine. Vienas variantas kuris tikrai patinka- Žeimenys, porą kart buvau tai patiko, tačiau norisi ir kažką naujo išbandysi. Lakajai labai numynti ir bus masė žmonių manau visur. Tai gal siesartis, o gal asveja? o gal dar kažkas. Patarkit kam nesunku pasidalinti turima patirtimi. Nebūtinai Molėtai, galimos visos kryptis, tik žemaitija gal jau tolokai :) Gal kažkas ieško kompanijos kuri mėgsta ramesnį poilsį?
Man asmeniškai labai gražios vietos yra prie Akmenos ežero, tačiau žmonių ten tikrai be galo daug. Molėtuose tai kiek žinau viskas ten apstatyta namais, kurie neva priklauso miškininkams, o jie jau senai pasimirę. :lol:
 #381619   Vytenisnl
 15 Bir 2012 16:25
Sekmadienį draugas planuoja keliaut, aš ant to paties kranto kol kas planuoju su dugninėm sėdėt. Jei įdomu ir diena tinkama - duok žinią 8 šeši 5 septyni 66 0 46
 #381636   Shtulas
 15 Bir 2012 17:28
Noriu aš žvejot, bet nėr kaip nuvažiuot.
Užmesčiau kur dugninę
Gal plūdinę, karpinę.
O gal tik alų gerčiau ir žuvį gražią šerčiau!

Skambinti, rašyt tik į MOB. nes taksofonas prie namų sugedo. +37O 637 34du44
 #384538   atomaxas
 25 Bir 2012 20:40
Sveiki zvejai,
Ruosiuosi rimtai zvejybai si savaitgali. (oras zadamas geras, saule) .Kolkas telkinio neissirinkau, bet zadu traukt link moletu, link dubingiu.
Kas i kompanija. Vis smagiau butu, o gal ir koki telkini rimtesni parekomenduotu? :-)
 #385143   sunnuva
 27 Bir 2012 09:40
atomaxas rašė:Sveiki zvejai,
Ruosiuosi rimtai zvejybai si savaitgali. (oras zadamas geras, saule) .Kolkas telkinio neissirinkau, bet zadu traukt link moletu, link dubingiu.
Kas i kompanija. Vis smagiau butu, o gal ir koki telkini rimtesni parekomenduotu? :-)
Su nakvyne?
 #385308   Evuldis
 27 Bir 2012 16:53
Sveiki,
Gal kas norėtų paspiningaut kur nors aplink Kauną? Tuo pačiu gal ir parodytumėt kur žvejot, nes jau pavargau tuščiai daužyt Nemune, Nevėžyje bei Lampėdyje :)
Transportas yra:)
 #385577   TukasVS
 28 Bir 2012 13:52
Vytenisnl rašė:
TukasVS rašė:Na negi niekas nenori paspiningauti šeštadienį? :)
varom ryt, šeštadienį kitur keliaunu :)
Ryt darbas. 'viarkt '''bum Tik per išeigines galiu, nors iš principo tai galiu ir po darbo nuo ~17:30 - 18:00. Tik klausimas kur bandyt tokiu metu? :)
 #385579   Vytenisnl
 28 Bir 2012 13:54
TukasVS rašė:
Vytenisnl rašė:
TukasVS rašė:Na negi niekas nenori paspiningauti šeštadienį? :)
varom ryt, šeštadienį kitur keliaunu :)
Ryt darbas. 'viarkt '''bum Tik per išeigines galiu, nors iš principo tai galiu ir po darbo nuo ~17:30 - 18:00. Tik klausimas kur bandyt tokiu metu? :)
Tai vėl pagal nerį galime pasivaikščioti. Arba link verkių malūno arba centre prie vilnelės gal pabandyt? Mačiau vakar dviračiu pro šalį važiuodamas, kad stovėjo žmonių. Arba jei dugninės/pludinės link maišiagalos palekiam. Tik su tamsa norėtųsi namo jau grįžt.
 #385591   TukasVS
 28 Bir 2012 14:04
Vytenisnl rašė:
Tai vėl pagal nerį galime pasivaikščioti. Arba link verkių malūno arba centre prie vilnelės gal pabandyt? Mačiau vakar dviračiu pro šalį važiuodamas, kad stovėjo žmonių. Arba jei dugninės/pludinės link maišiagalos palekiam. Tik su tamsa norėtųsi namo jau grįžt.
Norėtųsi spiningą pamėtyt kur nors realiai, galėčiau ir valtelę pasiimti. O centre ten pastoviai žvejų tokiu metu būna, įdomu ką jie ten pagauna. :roll: Žodžiu man tinka bet kur, svarbu bent kartą per nagus gaut ir gerai. :) O maišiagaloje yra kur paspiningauti? Aš ten tik kartą kažkokiame ežerėlyje buvau, tai nė gyvos dvasios ten nebuvo, tik mailius krantais plaukiojo.

O dėl to, kad su tamsa grįžt tai sutinku, nes šeštadienį bet kokiu atveju vėl keltis reikės į žvejybą. :grin:
 #385596   Vytenisnl
 28 Bir 2012 14:10
TukasVS rašė:
Vytenisnl rašė:
Norėtųsi spiningą pamėtyt kur nors realiai, galėčiau ir valtelę pasiimti. O centre ten pastoviai žvejų tokiu metu būna, įdomu ką jie ten pagauna. :roll: Žodžiu man tinka bet kur, svarbu bent kartą per nagus gaut ir gerai. :) O maišiagaloje yra kur paspiningauti? Aš ten tik kartą kažkokiame ežerėlyje buvau, tai nė gyvos dvasios ten nebuvo, tik mailius krantais plaukiojo.

O dėl to, kad su tamsa grįžt tai sutinku, nes šeštadienį bet kokiu atveju vėl keltis reikės į žvejybą. :grin:
Karvy žvejoją ir patraukia. Pačiam nuo kranto irgi lydžiukų porą išprašyti pavykę buvo
 #387207   liorenas
 04 Lie 2012 20:21
Priviet... ::hai-bai ryt su Traskiu vaziuojam karsiu per nakti, tad jei kazkas is ukmergenu ar is kitur nori pasijung, tai laukiam pasiulymu....ant krantelio 4 galim sutilpt, bet komfortabiliau butu tryse... ;uolrait
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 51
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė