pagal kainą tai tikrai manauRapalas rašė:Gera kaina, tik 200 Lietuvisku :D As jei pirkciau dabar rite irgi ana jamciau...
Bugnelio eigos galuose yra stuksejimas. Mano soronas nors irgi 3 metu senumo, bet naudotas kokius 8 kartus... kol zhvejojau niekas ten man nesigirdejo ir nesijuto- bet beskaitydamas visokius forumus nuejau pasiemiau, pasukau- akurat stuksi. Reik mazhiau skaityt.SauliusM rašė:nu pas mane tai nieks nestuksi stx 40 o ir naudoju jau treti metai. ir gana ziauriai naudoju.
Taacis rašė: Reik mazhiau skaityt.
Su Saulium tai viskas aisku jam nei "daiwos", nei kas kitas nestuksi ar koki vala blogai kloja, ka paimsi viskas gerai, svarbu, kad kainuotu truputi daugiau nei koks "ryobis"Taacis rašė:Bugnelio eigos galuose yra stuksejimas...SauliusM rašė:nu pas mane tai nieks nestuksi stx 40 o ir naudoju jau treti metai. ir gana ziauriai naudoju.
Nu nežinau, man cabelaso ZX as nestuksi, nei džigaujant, nei tvičinant, nei vartiklėm gaudanthenyte rašė:Su Saulium tai viskas aisku jam nei "daiwos", nei kas kitas nestuksi ar koki vala blogai kloja, ka paimsi viskas gerai, svarbu, kad kainuotu truputi daugiau nei koks "ryobis"Taacis rašė:Bugnelio eigos galuose yra stuksejimas...SauliusM rašė:nu pas mane tai nieks nestuksi stx 40 o ir naudoju jau treti metai. ir gana ziauriai naudoju....
Be abejo nestebuklas, ta "kalba" man visiškai nemaišo, nu bet tas lankelio užsilenkinejimas tai jauDainiusM rašė:Siandien orra 10 dydzio pajuzinau... nzn kaip cia jum nestuksi, zvejot aisku galima, bet reikia but nezvejojus su GERA rite, kad sita nestuksetu.
ZXsas beja irgi nestebuklas... turi savo kalba, ale uz orra smagiau dirba.
nu tai naturalu kad ne stela ir ne certeitas... nu bet ir kaina irgi smarkiai ne ta... tokie laikai kai visi vien stelom su certeitais gaudys tai matyt niekada net Sveicarijoj neateis.DainiusM rašė:zvejot aisku galima, bet reikia but nezvejojus su GERA rite
Nu prieš tai su excia žvejodavau ir tokių problemų nebūdavo, o lankelį kokioj dar komiškoj padėty galima atlenkt :shock Nu tiesa 2000 modelyje užsilenkimai kur kas dažnesniSauliusM rašė:kiek daiwu turejau nei vienoj tokiu problemu su lankeliu nepamenu kad butu buve. gal pats ka ne taip darai ar atlenkineji kokioj komiskoj padety ta lankeli ar dar kas?
Mlia jus visi mane liudinat, vienas gerbiamas forumietis parase, kad nera jokiu stuksenimu orose, o dabar vis kazka isgirstu... Busiu matyt vel gaidi uzsisakes... Nezinau kaip ten su zx'ais, esu turejes daiwos keleta riciu pigesniu nei 100$, turejau exceleri plus, cabelas prodigy , nei apie viena negaliu gero zodzio pasakyt, isskyrus, kad parduotuvej labai smagiai ir graziai sukas, na ir turetu paskutinis siferis nubyret, kad sugalvociau pasijamt ka nors brangesnio is daiwos asortimento. Gal kitaip snekeciau, jei zvejybos pagrindu butu vobleriai ir stovintis vanduo... Kas ilgai ir be jokiu kaprizu tarnavo, tai dam (quick atrodo), tica arries, wft braidspin, sekspyro kazkokia dutukstantine ritele ar tris sezonus 20-30 svoriais kankinama buvo, na ir aisku nevskos :-) ... O visos daivos buvo perleistos po zvejybos ar keliu... Ir nereikia patarimu, kad reiktu kabint traktoriaus dydzio rite, gal ir padetu toks pasiulymas, jei nezinociau, kad yra normalaus dydzio irankiu kurie susitvarko su mano reikalavimais.DainiusM rašė:Siandien orra 10 dydzio pajuzinau... nzn kaip cia jum nestuksi, zvejot aisku galima, bet reikia but nezvejojus su GERA rite, kad sita nestuksetu.
ZXsas beja irgi nestebuklas... turi savo kalba, ale uz orra smagiau dirba.