Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #385968   edmundaxx
 30 Bir 2012 11:05
Niekur jau neberanda "Berkley Fireline Tracer Braid", to spalvoto... Man šis labai patiko. Ar verta ant multiko bandyt susisukt STREN valą? Norisi patikimą įsigyt, kad kietesnis būtų ir neatsipašytų kaip Korsako Sufixas...
 #385975   Marius1
 30 Bir 2012 11:38
Ant multiko power pro vynioju. Nematau net prasmės ieškot geresnio valo: patikimas, tvirtas, ilgaamžis, kietas, pigus. Nu vat tracer braidas man imponuoja tais sužymėtais metrais.
Dar kart pabrėžiu, kad čia multikui ;uolrait
 #385978   edmundaxx
 30 Bir 2012 11:46
Tas pats ir man Tracer Braidas patinka. Bet turiu tik 0.14.., tokio nesuksi ant multiko... Vakar iš bėdos susisukau Power Pro 0.19mm, bet tik laikinai manau, man jis ne itin imponuoja. :grin: Gal dėl to, kad jau atsibodęs. :grin: STREN nesu bandęs, tik čiupinėjęs, kažko labai panašus į tą patį PP pasirodė...
 #385982   Vegys
 30 Bir 2012 12:28
edmundaxx rašė:man jis ne itin imponuoja. :grin: Gal dėl to, kad jau atsibodęs. :grin:
Va šito tai nesuprantu ... kaip valas gali atsibost ? Masalas - suprantu. Bet valas ....
P.S. o švinukai neatsibosta ? :)
 #385983   edmundaxx
 30 Bir 2012 12:46
:grin: Atsibodo tradiciniai galvakabliai, todėl aš jų jau ir nebenaudoju. :grin: Tai susisukau dabar iš bėdos PP 0.19mm, kol nieko geriau neturiu...
 #385991   SauliusM
 30 Bir 2012 13:18
Marius1 rašė:Ant multiko power pro vynioju. Nematau net prasmės ieškot geresnio valo: patikimas, tvirtas, ilgaamžis, kietas, pigus. Nu vat tracer braidas man imponuoja tais sužymėtais metrais.
tai kad tie metrai man "nusiplove" po puses sezono ir vienspalvis tas treiseris liko...
 #385994   Marius1
 30 Bir 2012 13:27
SauliusM rašė:
Marius1 rašė:Ant multiko power pro vynioju. Nematau net prasmės ieškot geresnio valo: patikimas, tvirtas, ilgaamžis, kietas, pigus. Nu vat tracer braidas man imponuoja tais sužymėtais metrais.
tai kad tie metrai man "nusiplove" po puses sezono ir vienspalvis tas treiseris liko...
:shock:
Nu vo, o aš jau šitą jamt norėjau vien dėl sužymėjimo.
 #385995   edmundaxx
 30 Bir 2012 13:37
Aš naudoju, kolega jau ne pirmą sezoną naudoja tą pačią špūlę ir niekas nenusiplovė. Aš kur čiupinėjau ta STREN, tai kaip tik kietas atorodė...
 #386040   SauliusM
 30 Bir 2012 21:18
Marius1 rašė:
SauliusM rašė:
:shock:
Nu vo, o aš jau šitą jamt norėjau vien dėl sužymėjimo.
tai jei per sezona gaudysi tik 10 kart su tuo valu tai drasiai galiimt, man cia per kokiu 20 zvejybu jis nusiplove.
 #386042   SauliusM
 30 Bir 2012 21:20
Marius1 rašė:Na, o kaip pats valas? Neskaitant, kad linkęs nusiplaut, tarkim lyginant su Power pro. Čia konkrečiai multui klausiu
man asmeniskai tai jis gal ir labiau patinka, nes minkstesnis. jis toks per viduriuka nei labai minkstas nei kiets ir multui ir beinertsui sueitu. pas mane jis ant dvieju multu dabar suvyniotas tai kaip ir vargo nera bet ir ne stebuklas tarkim.
 #386044   SauliusM
 30 Bir 2012 21:22
edmundaxx rašė:Aš naudoju, kolega jau ne pirmą sezoną naudoja tą pačią špūlę ir niekas nenusiplovė. Aš kur čiupinėjau ta STREN, tai kaip tik kietas atorodė...
tai jei ta spule dazniau stalciuj guli nei su ja zvejojama tai jo, nieks ir nenusiplaus. o stren kietas tai cia ziurint su kuo lyginsi... jei su kokiu pontoon'u astuongysliu, tai jo, gal ir kietesnis, ne bet su kokiu spiderwire stealth ar power pro palyginus tai sakyciau gerokai minkstesnis.
 #386079   henyte
 01 Lie 2012 06:53
Dabar rankose laikau stren 0.18 ir powerpro 0.19, stren atrodo truputi storelesnis, bet minkstesnis, powerpro lygesnis...
P.s. powerpro daugiau "sukepintas"...
 #386098   giedriuzzz
 01 Lie 2012 09:19
Naudoju Pontoon Extreama spalvotas. Turiu nuo pavasario, žvejota daugiau nei 20 žvejybų, tai net nesimato, kad būtų spalva nors kiek pakitusi :gutgut

P.s. nors aišku ne Nemune žvejoju :lol:
 #386103   Marius1
 01 Lie 2012 09:36
Nu žvejojant nery, tai tikrai pasiskalbia, bet aišku spalvos išlieka, o gaudau juo jau metus :gutgut , afigienas valas už tą kainą.
 #386320   Rapalas
 02 Lie 2012 10:00
O ta kaina apie 120-150 ane?
O stren sonick bride turiu ant mesmales uzsiviniojas, metosi viskas ok, kolkas priekaistu neturiu, gaudyta jau kokia 20 kartu, storis 0,16, tai nera labao jau plonas, velkiavimui naudoju tai mazalai neneria... Kolkas lygtais neblunka.
O kas liecia pontoon21 exteer salotini toki, geltona gal net, tai tas plaunasi ir dar kaip, o berklei ar koks ten kur tamsiai zalias sviesiai zalias, tamsiai zalias sviesiai tai plaunasi irgi puikiai...
 #386330   Rapalas
 02 Lie 2012 10:22
Gali buti kad ir maisau istikro, pamenu kai pirkau tai buvo exteeras apie 60 o kitas apie 120 berots. siaip extero dar turiu plona ului pilka, tai tas tai nesiplauna kaip intensyvios tos spalvos. Tik ganetinai silpnas per mazgiukus, 0,15 kuris laiko 4,5 ar kiek irgi plonokas spinui sakyciau, trukinejo.
 #386340   PelkiuSenis
 02 Lie 2012 11:09
Exteer as pirkau 0.2mm pilka, viskas su juo liuks, tylus, mazai plovesi, bet mazgu laikymas - tai nuvyle, raso 7kg, per mazga max 4kg atlaike, skirvyteje po pirmo zacepo kaip dantu siulas pokstelejo - tai ejau uzsidejau power atgal. O mazga risu, berods vadinasi pulamor ar kazkaip pan. Zinoma, power pasiplove ir groja garsiau zymiai, bet bent reciau masalus laidoju i dugna ir senus valus is dugno traukiu :)
 #386342   Rapolas
 02 Lie 2012 11:18
PelkiuSenis rašė:... berods vadinasi pulamor ar kazkaip pan.
PALOMAR ,o ne muchamor :-D
 #386355   SauliusM
 02 Lie 2012 12:27
tai susirisk ne palomar o muchamor ir turesi problemu. o siaip stebina zmones, kurie nusiperka per plona sau vala ir paskui sako, kad nelaiko....
 #386357   Rapalas
 02 Lie 2012 12:42
As tai tiesiog pakliuvau ant fabu pardavejo, kuris prikibo prie manes kaip zaraza, as buciau emes tikrai storesni, bet jis pradejo man kisti sluotkoti su 0,6 valu ir pakabintais svinais, sakau kam tu man ta rodai, sako pakelk, kaip manai kiek sveria? Sakau ka zinau, sako 2,5 ar kiek ten, o sako rites stabdys yra 4kg, o valas laiko 4,5 kg, vienzo uzpiso prota ir paemiau per plona. Ir kadangi su juo biski pamuzdavau voblikus tai anas ir greitai trukdavo, bet dar greiciau nusiskalbe. O kai pasiemiau ului pilka, tai pats rinkausi plona, bet tiesiog jau newicinant jo stiprumas per mazgus nedziugina. Reiks pabandyti ta su ruzava etikete, gal anas geresnis bus.
 #386359   Rapalas
 02 Lie 2012 12:45
Tuom man ir nepatinka ta parde, jau geriau zveryne, nes ateini, tamsi kamurke, viskas išslapstyta, ir tie ten rekauja su draugeliais pastoviai. Ir man toks vaizdas susidaro, kad kai ateini visada jie sutare, kad tipo girtu voblikus eina ciupinet ir sako vo jamu, kad ir tu mestum aki kas ten tokio afigeno ir irgi pirktum. Marketingas.
 #386363   SauliusM
 02 Lie 2012 12:48
Rapalas rašė:Tuom man ir nepatinka ta parde, jau geriau zveryne, nes ateini, tamsi kamurke, viskas išslapstyta, ir tie ten rekauja su draugeliais pastoviai. Ir man toks vaizdas susidaro, kad kai ateini visada jie sutare, kad tipo girtu voblikus eina ciupinet ir sako vo jamu, kad ir tu mestum aki kas ten tokio afigeno ir irgi pirktum. Marketingas.
:lol: :-D
 #386366   Rapalas
 02 Lie 2012 13:09
Tikrai taip, neseniai palyginus dar gaudau su tais valais, ir storiais, ir ikiso man perplona. O siaip nervina mane kai ateini i parde ir iskarto pristoja, jei man reikes as pasikviesiu, o jie uz nugaros atsistoja ir ziuri, baisiai trigdo... Norisi kuo greiciau dingti is ten. O kai ramiai ateini apsiziuri ko reikia, ko nori ir tiek.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 232
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė