Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #385115   Antas
 27 Bir 2012 08:25
tai kad Vaidai nieks nemeto tu 40 gr :) , pikeris iki 40 gr, tai su 10 - 20 gr mini seryklele visai smagiai zvejojasi, kaip sakoma kaip tik tas.
paziurek filmuka, kur vyrgaz ikele, gi nieks nemeto po puse kg su lengvais fideriais.
 #385197   Skridžas
 27 Bir 2012 11:45
Aš tai bučiau užsiregsytraves..bet virgis kompleksa ivarė...laiėti laimėjo tay dar ant žadzidos druska pila ir kruta speca vaizduojioa...tfiu tada tokias varzybas... :? Jeigu po varzybiu draugiskai negalima apsitartsi pasitartsi kas gerai o kas blogai buvo...

Tisa sakanat teko pabendrauti kurie ir virgfi padėje i vieta yra ir tai taip nesikėlė kaip virgis.. :/nek
 #385254   vyrgaz
 27 Bir 2012 13:34
Skridžas rašė:Aš tai bučiau užsiregsytraves..bet virgis kompleksa ivarė...laiėti laimėjo tay dar ant žadzidos druska pila ir kruta speca vaizduojioa...tfiu tada tokias varzybas... :? Jeigu po varzybiu draugiskai negalima apsitartsi pasitartsi kas gerai o kas blogai buvo...

Tisa sakanat teko pabendrauti kurie ir virgfi padėje i vieta yra ir tai taip nesikėlė kaip virgis.. :/nek
Kas kur ir kada kėlėsi? Te krūtų profų tik du ar trys yra, visi kiti paprastos vargo pelės, tame tarpe ir aš..Tai tarp tų pelių ir vyksta arši kova dėl patekimo į antrą dešimtuką..Nu jeigu tu dalyvausi, tai dar ir tave aplenkt reikia.. :ruko
 #385296   Ramekas
 27 Bir 2012 15:28
baikalasz rašė:Ka manot apie Shimano Alivio heavy feeder? siandien toki nusipirkau gan nebloga kaina 150 lt. ilgis 3.96 uzmetimas 110g. Manau tikrai gan pigiai as ji gavau + dar jisai naujas.
Shimano Alivio heavy feeder (BX ar CX)? Turiu as BX tai toks visai nieko kotelis, Nemune smagu su juo karsius gaudyt, na o ezere siek tiek grubokas, fastas. Ezerui man labai patiko pusiau parabolikas Shimano Hyperloop Ax mediumas 3.66m kuri nusipirkau beveik nauja is draugo uz 180lt.
 #385300   baikalasz
 27 Bir 2012 15:59
Ramekas rašė:
baikalasz rašė:Ka manot apie Shimano Alivio heavy feeder? siandien toki nusipirkau gan nebloga kaina 150 lt. ilgis 3.96 uzmetimas 110g. Manau tikrai gan pigiai as ji gavau + dar jisai naujas.
Shimano Alivio heavy feeder (BX ar CX)? Turiu as BX tai toks visai nieko kotelis, Nemune smagu su juo karsius gaudyt, na o ezere siek tiek grubokas, fastas. Ezerui man labai patiko pusiau parabolikas Shimano Hyperloop Ax mediumas 3.66m kuri nusipirkau beveik nauja is draugo uz 180lt.
Jo ir pas mane BX. Na ziuresim kaip cia bus rytoi bandysim i naktine karsiu pagaudyt :) Tikekimes nenuvils :D
 #385354   Ramekas
 27 Bir 2012 19:24
baikalasz rašė:
Ramekas rašė:
Jo ir pas mane BX. Na ziuresim kaip cia bus rytoi bandysim i naktine karsiu pagaudyt :) Tikekimes nenuvils :D
Jo leksiu ir as i naktine karsiu zvejiba, praitas savaitgalis neblogai dave karsiu, tikiuosi rytoj dar geriau ;-var-var.
 #385402   Bear111
 27 Bir 2012 21:24
Turiu du shimano BX heavy 3.96cm 110g. kotus. Man jie geri, va siandien 90g + pasaras seryklas i Nemuna meciau, ezere kai reikia gan toli numest pas karsius masala, tai su 40g svinu metima tikrai tolima galima padaryt. Tikrai geras pasirinkimas jeigu ieskai biudzetinio kotuko.
 #385487   baikalasz
 28 Bir 2012 08:56
Ramekas rašė:
baikalasz rašė:
Ramekas rašė: Shimano Alivio heavy feeder (BX ar CX)? Turiu as BX tai toks visai nieko kotelis, Nemune smagu su juo karsius gaudyt, na o ezere siek tiek grubokas, fastas. Ezerui man labai patiko pusiau parabolikas Shimano Hyperloop Ax mediumas 3.66m kuri nusipirkau beveik nauja is draugo uz 180lt.
Jo leksiu ir as i naktine karsiu zvejiba, praitas savaitgalis neblogai dave karsiu, tikiuosi rytoj dar geriau ;-var-var.
Nufotkink laimikius, paziuresim, kuris geriau paims :D Nei zvyno nei uodegos ;-var-var.
 #385488   baikalasz
 28 Bir 2012 08:57
Bear111 rašė:Turiu du shimano BX heavy 3.96cm 110g. kotus. Man jie geri, va siandien 90g + pasaras seryklas i Nemuna meciau, ezere kai reikia gan toli numest pas karsius masala, tai su 40g svinu metima tikrai tolima galima padaryt. Tikrai geras pasirinkimas jeigu ieskai biudzetinio kotuko.
Siandien susapnavau, kad mano naujo koto ziedeliai atlinko nuo valo :D tikiuos tai nieko nereiskia :D
 #385489   baikalasz
 28 Bir 2012 09:06
Diver rašė:gal kas turit toki? kokia nuomone?
http://skleptrabucco.pl/antrax-river-fe ... -trabucco/
mastau isigyti toki kaip nr.2. kai reikia uzmesti sunkesni svori ar siaip uzmesti plauko sistema stambesniam egzemplioriui.
nr.1 kol kas pas mane sitas.
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=4820
Meškerė Shakespeare Mach 2 XT Feeder. Kotas gal ir geras, bet kaina tai, o dieve :D Utenos zukles shope jinai 180 lt, o jei dar savininka susitenki tai dar nuolaida padaro 20-40 lt
 #385499   RoBass
 28 Bir 2012 09:32
mastau isigyti toki kaip nr.2. kai reikia uzmesti sunkesni svori ar siaip uzmesti plauko sistema stambesniam egzemplioriui.
turiu "Trabucco inspiron" iki 4oz, visai geras kotas, tvarkingai padarytas. Pirkau Hobio centre, kaip klaipedetis gali pavaziuoti paziureti, liktais dar turi viena,o gal atveze daugiau....savininkas sake, kad gerai juos prapirko zvejai. kaina 210 lt.
http://damil.hu/hu/termekek/reszletek/i ... der-power/
 #385548   vava
 28 Bir 2012 12:17
baikalasz rašė:
Meškerė Shakespeare Mach 2 XT Feeder. Kotas gal ir geras, bet kaina tai, o dieve :D Utenos zukles shope jinai 180 lt, o jei dar savininka susitenki tai dar nuolaida padaro 20-40 lt
kazkaip sunkiai itiketinos tos kainos... nieko nemaisai??? 140lt uz Mach2????
 #386068   Paulius#14
 01 Lie 2012 00:05
Sveiki, gal padėtumėt. Gal kas gali įkelti paveikslėlių ir paaiškinti kaip susirišti paprasčiausią sistemėlę su šėryklėle . Ir parašyti ko tai visai sistemėlei reikia. Iš pažįstamų rato niekas nežvejoja dugnine,, :( o kai buvau radęs internete, tai ten nelabai aiškiai parodyta...
Jei parašytūmėt būčiau dėkingas :)
 #386071   Feedaristas
 01 Lie 2012 00:18
Paulius#14 rašė:Sveiki, gal padėtumėt. Gal kas gali įkelti paveikslėlių ir paaiškinti kaip susirišti paprasčiausią sistemėlę su šėryklėle . Ir parašyti ko tai visai sistemėlei reikia. Iš pažįstamų rato niekas nežvejoja dugnine,, :( o kai buvau radęs internete, tai ten nelabai aiškiai parodyta...
Jei parašytūmėt būčiau dėkingas :)
Nepatingek sita tema pasiskaityk. Pilna sistemeliu ir aiskiai viskas parasyta
 #386107   Liveris
 01 Lie 2012 10:38
Pauliau reikejo siandien paziuret Korsako laida, kaip tik ten rode pacia paprasiciausia sistemele. Valas ant jo veri seryklele, paskui suktukas ir pavadelis su kabliuku. Viskas. Va taip:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
paieskok google daug variantu yra.
 #386117   Diver
 01 Lie 2012 12:27
ivesk i google dugnines sistemeles, feeder sistemeles ir atvers paveiksliukus. o toliau jau fantazijos reikalas koki naudosi. ten ir aprasymus rasi. o gali ir sita tema perskaityti nuo iki. beje as tai padariau ir tikrai radau daug naudingos info. galima sakyti nuo sios temos ir prasidejo mano feederasto kelias....
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė