hamis rašė:Tai gerai, jei ten butu ne varzybos, o kruva eiliniu zveju uzeme ta krantine? Man taip ne karta buvo nutike ir nieko, radau kur prisiglausti. Kai vyksta varzybos tai dar kazkur kazka gali isgirsti ir "nepasitempti" i ta vieta vaziuodamas. Su paprastais zvejais tokio dalyko niekad nenuspesi. Dar prie to pacio, kaip isivaizduoji, kad apie uzimta krantine pranestu visiems terminalams visoje Lt?
Moki pinigus uz leidima zvejoti parko teritorijoje tau nera suteikiama teise zvejoti tam tikroje vietoje. Kaip, kad paprastas zvejys gali uzsiimti vieta atvaziaves pirmas, taip ir oficialus klubai gali uzsiimti is anksto vieta. Jie dar prie to pacio Petro is anyksciu siuksles surenka.
Na as vistiek manau, kad tave informuoti parkas privalo. Suprantu ,kad jis pasiruoses tik pinigus lupti o informuoti netik kad nenusiteikes, bet praktiskai ir neimanoma.
As ant tos krantines isviso niekada negaudau, bet yra zmoniu kurie butent ten atvaziuoja net is vilniaus. Na gerai jie sutilps kaskur kitur, bet jaigu juos erzina pats renginys ir jai jie butu zinoje jie butu isvis nevazeve. Kita karta ,gali mano pamegtose vietose ,suorganizuoti skautu stovykla, ar kokia dainu svente. Tai pavyzdziuj jai negaliu gaudyti ten tai isvis tada nevaziuoju. Ar as neturiu tokios pasirinkimo teises? O licenzija yra preke uz kuria tu moki pinigus ir jai tos prekes tera tik puse ( siuo atveju nevisa teritorija) tu turi buti informuotas ,nes perki tai ko negausi. Nezinau Hami ,gal tau mano mintys atrodo nelogiskos, bet cia laisva salis laisvos ir mintys.