o gal tiksliau gerai nebuna, kai nezinai, ka perkiMenke rašė:eilini karta pasitvirtino, kad PIGIAI IR GERAI NEBUNA

Create your fishing style
o gal tiksliau gerai nebuna, kai nezinai, ka perkiMenke rašė:eilini karta pasitvirtino, kad PIGIAI IR GERAI NEBUNA
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... ce#p176481 lyg ir apie ta pati pries pora metu kalbeta buvoSauliusM rašė: max praeitu metu gali but modelis. bet kazkaip anksciau nieks nei zodzio pyptelejes apie ana nebuvo.
1.7m mano galva gan siaurai pritaikomas, nebent pas tave ilgesnis (jeigu buna tokiu). dar uzkliuvo rankenos priekyj tas plikas sriegis rites laikiklio. bet cia gal tik rankon nepaemus nepatogus atrodo.Sakys rašė:Iš pigesnių man labai patiko...
Zdrastvuj.. :DVaidis rašė:Manau, kad kotas vienaip ar kitaip buvo sutrenktas arba prispaustas per tą vietą kur lūžo, gal tai nutiko transportuojant bagažinėje ar pan. Man toks atvejis buvo nutikęs su GL koteliuPasivežiojau nusipirkęs savaitėlę bagažinėj be tūbos, va ir rezultatas, o atrodo taip saugojau, dėjau tik ant kitų daiktų viršaus ir t.t. Dabar lieka tik spėlioti
Užuojauta
Audimas rašė:Sveiki, gal kas naudoja Banax mega ultra laita 228 ilgio iki 7gr. , nes as nusivyliau juo... pirmos zvejybos atrode superines, gerai jaucias dugnas ir zuvies kibimas, bet gal 4 zvejyba jam buvo lemtinga... vejo uznestas mikriukas uz nendres ir lengvas patraukimas ji perlauze perpus... luzo zemiau sudurimo. ir tas trakstelejimas buvo kaip lengvos sakeles...supykes norejau nesti triturus vyrams ji...bet kazkaip susilaikiau...nors tikra nesamone kad kotas nesutrenktas ir neapkrautas luzo nuo lengvo patraukimo.naudoju pintuka vala, bet prie jo risau papildomai 0,14 mono pavadeli (cia toks isitikinimas kad eseriukai maziau baidos) ir mano manymu turejo greiciau sitas pavadelis trukti o ne kotelis luzti. Ka manot uzkietejai zvejai?
nunesk i Tritura Jasinskoi g, turetum be problemu pakeistiAudimas rašė:Sveiki, gal kas naudoja Banax mega ultra laita 228 ilgio iki 7gr. , nes as nusivyliau juo... pirmos zvejybos atrode superines, gerai jaucias dugnas ir zuvies kibimas, bet gal 4 zvejyba jam buvo lemtinga... vejo uznestas mikriukas uz nendres ir lengvas patraukimas ji perlauze perpus... luzo zemiau sudurimo. ir tas trakstelejimas buvo kaip lengvos sakeles...supykes norejau nesti triturus vyrams ji...bet kazkaip susilaikiau...nors tikra nesamone kad kotas nesutrenktas ir neapkrautas luzo nuo lengvo patraukimo.naudoju pintuka vala, bet prie jo risau papildomai 0,14 mono pavadeli (cia toks isitikinimas kad eseriukai maziau baidos) ir mano manymu turejo greiciau sitas pavadelis trukti o ne kotelis luzti. Ka manot uzkietejai zvejai?
Bėda ir labai didelė. Na, tokia, kaip Australija. Dabar viskas priklauso nuo pardavėjų geranoriškumo. Kontrolinės kasos juostos ne tam skirtos, kad po jas knistis, kas, kur ir kada kažką pirko.Sakys rašė:cekis irgi nebėda, jeigu pameni data kada pirkai, laika, suma, kasos aparato kontrolinej juostoj yra cekio kopija ir cekius visada galima susirast