Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #391699   pensininkas
 24 Lie 2012 15:34
Evaldas Z rašė:
vyrgaz rašė:Neduok die ant tokių "užsirauti"..Lietuvoj ir gi jų yra..
nieko sudetingo, pabandyk kada nepraleist kokio "tanko", bandancio kelkrasciu apvaziuot susidariusi kamsti pries kelio darbu ruoza trasoj. pernai teko stebet, kai viena, uz mane gerokai stambesni ir matyt drasesni bachureli uzkniso tie visi ereliai, kelkrasciu i kamscio prieki lekiantys, tai fyst ir atsistojo pats kelkrastyj, kad tie nepralystu. susidare trecia eile... bet kazkoks panasus veikejas, kaip kad tavo idetam video, su X-5 vistiek apvaziavo grioviais lekdamas...
tu cia apie tai? :-D
http://www.youtube.com/watch?v=9hXyY9oh ... re=related
 #391705   Evaldas Z
 24 Lie 2012 15:59
ne, bet situacija panasi :) beje, po keliu dienu ties ziezmariais pamaciau is galo atskrendanti kazkoki prietranka, katras matyt vaikystej svajojo F1 pilotu but. dar spejau persirykiuot, o pries mane vaziavus masina neturejo kur trauktis, ko pasekoje ivyko lenkimas is kaires, vaziuojant (skrendant) skiriamaja apzeldinta juosta, per stebukla nekliudant metalinio atitvaro... iki skarbonkiu kruvos, kur galejau atsidurti ir as, truko labai nedaug...
 #391720   Zuveliokas
 24 Lie 2012 18:28
Evaldas Z rašė:ne, bet situacija panasi :) beje, po keliu dienu ties ziezmariais pamaciau is galo atskrendanti kazkoki prietranka, katras matyt vaikystej svajojo F1 pilotu but. dar spejau persirykiuot, o pries mane vaziavus masina neturejo kur trauktis, ko pasekoje ivyko lenkimas is kaires, vaziuojant (skrendant) skiriamaja apzeldinta juosta, per stebukla nekliudant metalinio atitvaro... iki skarbonkiu kruvos, kur galejau atsidurti ir as, truko labai nedaug...
vairavimo stazas :gutgut :ruko
 #391731   Koollis
 24 Lie 2012 19:20
Gimdo tryse, negre, lenke ir lietuve. Ir sesute pamirso apyrankes vaikam sudet kuris kurios. Kviecia vyrus, kad tie padetu atsirinkt.
Priejo lietuvis, stvere negriuka ir y kojas. Pagauna jy ir sako:
- Taigi jis tikrai ne tavo, kam jy imi?
- Byb*** dejau, bet lenko tikrai neauginsiu.
 #391915   Sokratas
 25 Lie 2012 17:12
Wytux rašė:Paprastas zaidimas,bet visai idomus ...
jo tas tai juokingas tikrai... O ten buvau nuorodą pažiūrėjęs, kur tie paukščiai triedžia :oops:
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė