Vyrai gal žinot kur klp yra tų lucky džonių ?
Baltijos prospekte naujoj "Salmos" parduotuveje yra tu LJnoriudviracio rašė:Vyrai gal žinot kur klp yra tų lucky džonių ?
Tai praktiskai tik ju ir teturiSauliusM rašė:o tai klaipedos salmo ju neturi?
O gaudei su reins ar keitech? manau kad neTukasVS rašė:Laikos iki pirmo peiliuko, man dažniausiai pirmas peiliukas jį suplėšo, mažu mažiausiai numauna taip, kad vėliau laikos ant garbės žodžio tik.
gaudziau ir su tais. ir pagavau net kazka. va net fotke radau:Tadunce rašė:Triturusas buvo užvežęs pontoonų smirdajonų, kaip anie palyginus?
keitech'u ir reins'u guma gal ir minkstesne, bet patvaresne, kelis kartus permauni nuo vieno kablio ant kito jie tebesilaiko, ko nepavyko padaryti su lakydzonais... Kas dar mano nuomone svarbu, tai kad japonai neturi "atminties", laikysi perlenkta uodega, o istraukus is maiselio ji vistiek tiesi bus.8654 rašė:nu nes keitech yra zymiai minkstesnis uz LJ ir reinsas manau siek tiek minkstesnis
Na LJ balist man labai gerai dirbo gaudant paternoster sistema, noriai graibstė ešeriai ir starkiaigiedriuzzz rašė:Kažkaip knopkės netaip susispaudė![]()
Turėjau mintyje LJ Ballist
Nu ir kaip įspūdžiai? Apart tamprumo, ar žuvys įvertinoalkanas rašė:taip, megabas bandem![]()
ir ka dabar ?