Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #395558   SauliusM
 11 Rgp 2012 20:06
alkanas rašė:taip, megabas bandem :-ou-je
ir ka dabar ?
tai kimba kas ant ju ar tik tamposi? ir jinai nors kiek smirdanti ar valgoma ar tik tampoma guma?
giedriuzzz rašė:Turėjau mintyje LJ Ballist :roll:
ballist forma tai viens prie vieno kaip reins g-tail saturn, o medziaga ta pati kaip tioga. nematau kas galetu but su jais kitaip nei su tioga.
 #395563   SauliusM
 11 Rgp 2012 20:20
ai jo, nu gal. ten trys skirtingus kvapus pas lucky johnus maciau. skumbres, krevetes ir vezio. tioga tai skumbres. o ballist tada koks?
 #395565   SauliusM
 11 Rgp 2012 20:43
nu reik bandyt tada. prisipirkau dabar ir krevetes ir vezio smarviu, bet dar nespejau nisbandyt.
 #395569   Aruunis
 11 Rgp 2012 20:49
Seklumoj siandien stebejau eserius kaip reaguoja i LJ guma, po pravedimo kai guminukas nukrisdavi ir guledavo , eseriai griebdavo ji gulinti :) viena nebloga taip ir pakabinau, net nesupratau kad yra zuvis
 #395589   alkanas
 12 Rgp 2012 03:12
as ne zuvis kad masalus uostyciau ar kramtyciau, zvejojau ir tiek. kas ju nemate ir nebande, pasakysiu, jog stebuklu ner ::hai-bai nu tamposi tikrai taipkaip ir reklamose, del laikymosi ant kablio :roll: nu man visa guma laikos kol sudrapalini, uodegu nupesiojimas, nu man irgi bedu perdaug nekelia, man visa guma vienodai nusidauzo, ir tikrai manes kaip kramtoskiu speco neklausinekit, as jas bandau tik is intereso kka jus jose randat, tikrai jom pastoviai nevejoju, ir zvejot nesiruosiu, na kaip cia pasakius, ir mano laimikiai turint raumeny eseriukus daugelio svajone :/braj; ne ant masalo kimba, o ant jo pateikimo/pravedimo, o ten kokios smulkmes supurtymas per nekiba man idomus tik del saves nuraminimo. dabar galiu buti uzpultas jog tusciu zvejybu su kramtoma nebuvo ir tt... zodziu zvejokit kantriai ir be valgomos tusciu nebus jei pasirinksit tinkama vieta ir tinkama pravedimo buda ;uolrait
 #395601   SauliusM
 12 Rgp 2012 08:57
alkanas rašė:as ne zuvis kad masalus uostyciau ar kramtyciau, zvejojau ir tiek. kas ju nemate ir nebande, pasakysiu, jog stebuklu ner ::hai-bai nu tamposi tikrai taipkaip ir reklamose, del laikymosi ant kablio :roll: nu man visa guma laikos kol sudrapalini, uodegu nupesiojimas, nu man irgi bedu perdaug nekelia, man visa guma vienodai nusidauzo, ir tikrai manes kaip kramtoskiu speco neklausinekit, as jas bandau tik is intereso kka jus jose randat, tikrai jom pastoviai nevejoju, ir zvejot nesiruosiu, na kaip cia pasakius, ir mano laimikiai turint raumeny eseriukus daugelio svajone :/braj; ne ant masalo kimba, o ant jo pateikimo/pravedimo, o ten kokios smulkmes supurtymas per nekiba man idomus tik del saves nuraminimo. dabar galiu buti uzpultas jog tusciu zvejybu su kramtoma nebuvo ir tt... zodziu zvejokit kantriai ir be valgomos tusciu nebus jei pasirinksit tinkama vieta ir tinkama pravedimo buda ;uolrait
o normaliai be tu savo niekam neidomiu pamokslu parasyt labai sunku buvo?
 #395731   alkanas
 12 Rgp 2012 17:22
SauliusM rašė:o kas nors megabass smarves bandet? nes kaip paziuri kaip juos tampo tai...
]
o paklaust normaliai nesugebi ? be savo tu kvailu daugtaskiu ...
kaip paklausei taip atsakiau, nepatinka, bandyk pats, ismok zvejot ir kitiem papasakosi kas ir kaip :aina-sikt
 #395792   SauliusM
 12 Rgp 2012 20:31
alkanas rašė:
SauliusM rašė:o kas nors megabass smarves bandet? nes kaip paziuri kaip juos tampo tai...
]
o paklaust normaliai nesugebi ? be savo tu kvailu daugtaskiu ...
kaip paklausei taip atsakiau, nepatinka, bandyk pats, ismok zvejot ir kitiem papasakosi kas ir kaip :aina-sikt
ir tu irgi *PYP* eik. 21 lt uz megabasso pokiuka tai ne tokie dideli pinigai, kad cia zemintis pries kazkoki susuireiksminusi debila reiketu. nusipirksiu ir pats isbandysiu jei jau sunku parasyt...
 #395801   Vaidis
 12 Rgp 2012 20:49
Klausykit, su savo asmeniškumais eikit per AŽ bazarint :!:
 #395953   Xrapas
 13 Rgp 2012 12:49
SauliusM rašė:...pasijamiau tokiu...megabassiniu gumu...
"...Spalva tepalinė "otrabodkė" su kalėdinių blizgučių likučiais..."
"...Prašau atkreipti ypatingą dėmesį į jauko uodegos galiuką !!! Tikras vyriškas šedevras..."
Reklamuot moka... ;uolrait :-D
 #395955   SauliusM
 13 Rgp 2012 12:50
Xrapas rašė:
SauliusM rašė:...pasijamiau tokiu...megabassiniu gumu...
"...Spalva tepalinė "otrabodkė" su kalėdinių blizgučių likučiais..."
"...Prašau atkreipti ypatingą dėmesį į jauko uodegos galiuką !!! Tikras vyriškas šedevras..."
Raimuckos bajeriai :lol: bet idant pas ji gerokai pigiau nei kitur, tai...
 #396281   Xrapas
 14 Rgp 2012 11:46
Jackall šiandien kaip tik Justiniškių 91 žiūrinėjau, bet apsiribojau pokiuku perlamutrinių/fosforinių Tioga...praeitą šeštadienį tik į tą spalvą reagavo, nuo visų "teplų" suko nosį šalin.
 #396290   Xrapas
 14 Rgp 2012 12:28
Bijau sumeluot...bet man rodos daugiau visokie beuodegiai, "dropshootiniai" :? .
Reikia prašyt, kad rodytų dėžes, nes viskas ant sienų netelpa :-D .
Ir dar atsivežęs kažkokių xytrų gamakatsu galvakablių su įsukama į guminuką spyruokle.
 #396295   SauliusM
 14 Rgp 2012 12:41
Xrapas rašė:Ir dar atsivežęs kažkokių xytrų gamakatsu galvakablių su įsukama į guminuką spyruokle.
turiu tokiu, tik kad ne gamakatsu jie o kazkokios kitos firmos jie berods.
 #396382   SauliusM
 14 Rgp 2012 17:26
Xrapas rašė:Jackall šiandien kaip tik Justiniškių 91 žiūrinėjau.
uzejau, as pas ta Zebedieju ar Kvaracieju ar koks ten tas jo vardas. neatsimenu niekaip. sakiau reiks bart tave uz reklama. nes ans keitechus su jackalais ne tik pakeliais bet ir po viena pardavineja. tai taip po viena po du tu jackalu su keitechais uz 60 Lt ir prisikroviau... nu teip sauja visokiausios gumos... bet paskui i maxima uzejau, viskio buteli paemiau... 73 Lt... ai bala nemate, nebarsiu nusprendziau... turi gi but gyvenime kazkas grazaus, vienakart gyvenam juk, a tie 60 lt tai principe vienas zipbaito vobleris tik ir net ant viskio bonkes netraukia.
 #396820   henyte
 16 Rgp 2012 11:26
Xrapas rašė:"...Spalva tepalinė "otrabodkė" su kalėdinių blizgučių likučiais..."
poetai *pypt*...
SauliusM rašė:arba i shad tail:
biski bandytas tas, ir starkiukas pakibes buvo, keletas eseriu ir kazkokia matyt seksualiai susirupinus kuoja uzkibo ant jo, bet kadangi brangesnis uz "keitechus", tai buvo bandomas tik iki nutraukimo...
 #396826   SauliusM
 16 Rgp 2012 11:36
jo, kaina tai jackall gumu biski kosmine... dar uz joki kita guminuka po 6 lt 30cnt uz viena vieneta nebuvau mokejes...
 #396839   SauliusM
 16 Rgp 2012 12:06
nebloga vizualizacija. bet kodel tu man sakyk LJ brangsta po truputi? pirma syk kai pirkau, tai mokejau po 7 su kapeikom uz pokiuka. paskutini kart jau sumokejau 10 su kapeikom. su tais LJ viskas OK, bet tol kol jie nekeinuoja kaip Keitechai ar Reinsai. jei kainos skirtumas nebeesminis pasidarys, tai kazin kiek ir kam idomios jos bepaliks.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 75
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė