Marius1 rašė:Sukiojau abi ,orras sx ir Mitchell mag premier. Orra man labiau patiko, pats darbas švelnesnis pasirodė, ir jėgos rezervas didesnis. Ta michell tokia pampersinė man pasirodė
"Pampersinė", tipo dėl to kad lengva ar dėl kažko kito?
Susiaurinau variantus iki Abu Garcia Orra (S arba SX) ir Mitchell Mag Premier. Jei ne svoris, tai tikrai imčiau Orra, bet dabar gaunasi toks skirtumas Orra 229g vs. Mag Premier 192g = o tai jau 37g skirtumas, manau gan ženklus 80g UL spiningėliui...
Sakei sukiojai abi - ar Orra gražiai/skalndžiai dirba? Paskaičiau pirkėjų atsiliepimus (netgi oficialiam Abu Garcia puslapyje), daug kas rašo kad labai nusivylė, minėjo va tokias problemas:
1. "Gergždėjimas" traukiant masalą ar žuvį, tarsi ritėje būtų smėlio (be apkrovos apžiūrinėjant parduotuvėje - jokių garsų, pastebėta tik ritei davus apkrovą)
2. Labai stipri vibracija, netgi persiduodanti į kotą.
3. Po maždaug mėnesio naudojimo suprastėjo guolių darbas, kažkuriam pirkėjui net užstrigo nepasukamai...
4. Garsus ir erzinantis klaksėjimas būgneliui nusileidus ir pakilus į galutines padėtis.
Negalvokit kad čia pats prisimąsčiau nesamonių, man net pačiam akys iššoko, kai tiek blogų atsiliepimų radau ne kur kitur, o
http://www.abugarcia.com svetainėje (gerai kad bent jau administratoriai jų neištrynė...)
Gal čia tiesiog kažkokia brokuota partija buvo užėjus..
Ar Orra turėtojai su tuo nesusidūrėt?
Apie Mitchell Mag Premier deja nepavyko rast jokių atsiliepimų. Vienintelis tai tas, kad Orra valo klojimas įvardijamas kaip "excellent", o Mag Premier "good" (netgi plika akimi matosi kad Mag Premier nelabai lygiai sukloja, tuo tarpu Orra beveik idealiai).