tos 5kilogramines tesiok dievina tuos 3-4 cm voblikus ar tai guminukusKleckas1978 rašė: O kai lydeka 5kg ar didesne ikirsi tai tie tavo 60m jei dar ismetes 30m busi labai greit baigsis ir bus labanakt - nueis su viskuo![]()

Amat victoria curam
tos 5kilogramines tesiok dievina tuos 3-4 cm voblikus ar tai guminukusKleckas1978 rašė: O kai lydeka 5kg ar didesne ikirsi tai tie tavo 60m jei dar ismetes 30m busi labai greit baigsis ir bus labanakt - nueis su viskuo![]()
Ta prasme siulai pilna bugna pinto (Sufix 832 Ghost 0.13 , tikiuosi gera issirinkau) ir privinioti ?SauliusM rašė:o jei didesne ne lydeka ikirsi, tai net sureaguot nespesi kaip bus labanakt...Kleckas1978 rašė: O kai lydeka 5kg ar didesne ikirsi tai tie tavo 60m jei dar ismetes 30m busi labai greit baigsis ir bus labanakt - nueis su viskuo![]()
va ka tik vala pirkau, emiau visus 200 metru... ta prasme 2 sujungtas spules. ir visa ir susivyniosiu. ner durniu...
taip. as ant UL i 2000 daiwa kiek parejo tiek ir privariau ploniausio pontoon21 exteero...AndriusM rašė:Ta prasme siulai pilna bugna pinto (Sufix 832 Ghost 0.13 , tikiuosi gera issirinkau) ir privinioti ?SauliusM rašė:o jei didesne ne lydeka ikirsi, tai net sureaguot nespesi kaip bus labanakt...Kleckas1978 rašė: O kai lydeka 5kg ar didesne ikirsi tai tie tavo 60m jei dar ismetes 30m busi labai greit baigsis ir bus labanakt - nueis su viskuo![]()
va ka tik vala pirkau, emiau visus 200 metru... ta prasme 2 sujungtas spules. ir visa ir susivyniosiu. ner durniu...
zipu tiek kablius tiek ziedus iskart reik keist. man irgi savaitgali istiesino ziedeli... issitraukiau vobleri be kablio ir be ziedelio... tik va mazu teisingu trisakiu gaut tai beda. niekur nerandu. deficitas vos ne kaip sasyskos sovietmeciu. nebent Aisej gal owneriu dar butuAiris rašė:Buvau isikirtes monstriuka ant riggio 56. viskas atlaike ir kotas ir valas ir vielikes pavadys--trisakiukai issitiesino nafik, kai issokus is vandens nasrus papurte.
Aš dar nenusipirkau tik buvau apie jį mąstes, tai kad nuodemės dar nepadariau. Dar apie valus nespėjau priskaityti... Kadangi šiuo metu esu angluose, tai toli upeliai nuo manes... Bet jau supratau kad reiks ir del sito reikalo akis varvint....bobis rašė:AndriusM, žiūriu tu pirmiau nusiperki, paskum klausi ar geras. gal vertėtų atvirkščiai daryt, pirmiau klaust, paskum pirkt, o dar geriau, pasiskaitinėt valų temoj...
ten tas Sufix 0,13 realiai yra gal apie 0,2
Bet tai jau daug kas čia minėjo, kad Sufix yra
O pasirodo ne man vienam su rigge 56 tokie prikolai vyksta. Vienam kabliai išsitiesino. kitam vapšė po keliu šuoliukų nulūžo vienas. Sauliau pripažysti tik Owner kablius? Kokia nuomonė apie Gamakatsu? Šeip iš išvaizdos man pasirodė gan normalūs. Prie to pačio kur ir kokios firmos žiedelius perkat?SauliusM rašė:zipu tiek kablius tiek ziedus iskart reik keist. man irgi savaitgali istiesino ziedeli... issitraukiau vobleri be kablio ir be ziedelio... tik va mazu teisingu trisakiu gaut tai beda. niekur nerandu. deficitas vos ne kaip sasyskos sovietmeciu. nebent Aisej gal owneriu dar butuAiris rašė:Buvau isikirtes monstriuka ant riggio 56. viskas atlaike ir kotas ir valas ir vielikes pavadys--trisakiukai issitiesino nafik, kai issokus is vandens nasrus papurte.
Arvidys rašė:O pasirodo ne man vienam su rigge 56 tokie prikolai vyksta. Vienam kabliai išsitiesino. kitam vapšė po keliu šuoliukų nulūžo vienas. Sauliau pripažysti tik Owner kablius? Kokia nuomonė apie Gamakatsu? Šeip iš išvaizdos man pasirodė gan normalūs. Prie to pačio kur ir kokios firmos žiedelius perkat?SauliusM rašė:zipu tiek kablius tiek ziedus iskart reik keist. man irgi savaitgali istiesino ziedeli... issitraukiau vobleri be kablio ir be ziedelio... tik va mazu teisingu trisakiu gaut tai beda. niekur nerandu. deficitas vos ne kaip sasyskos sovietmeciu. nebent Aisej gal owneriu dar butuAiris rašė:Buvau isikirtes monstriuka ant riggio 56. viskas atlaike ir kotas ir valas ir vielikes pavadys--trisakiukai issitiesino nafik, kai issokus is vandens nasrus papurte.
Jo, ant LM 44 šį pavasarį trofėjinis laimikis nuėjo Nery, atlenkęs abu trišakių kabliuslooking4snow rašė:Tesiant apie kablius, Yo Zuri L Minnow (33 ir 44 mm) irgi per legvai lankstosi.
man tas pats su šapalu buvo, leidau monstriuką per kablius, pakeitus jau nekibo...Marius1 rašė:Jo, ant LM 44 šį pavasarį trofėjinis laimikis nuėjo Nery, atlenkęs abu trišakių kabliuslooking4snow rašė:Tesiant apie kablius, Yo Zuri L Minnow (33 ir 44 mm) irgi per legvai lankstosi.![]()
Po šito įvykio pakeičiau visus LM kablius owneriais, Deje tokio kibimo jau nepasikartojo, kažin ir ar pasikartos