Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Sveiki,kaip žiobriukai ? Eina jau anšlagas ? buvau pirmadienį vienoj upikėj, pagavau 7vnt. Nuo ryto 9 iki 2val po pietų,ant dugninės su krevete. Čia didžiausias iš jų, ir kolkas didžiausias kada mano sugautas, 41cm sorry už kokybę, su tel fotkinau, šalia spiningas ant kurio buvo užmontuota dugninė
Bliamba negaliu pasakyti kur tiksliai, kai plauki upe cher žino kur esi, tuo labiau kad aš vilnietis . Na, manau kokie 3-4 km žemiau Viekšnių . O žmogelis tai su kepure buvo lygtais, kažkaip į plikę nežiūrėjau, į žiobrius
Nu grazu, visa Lietuva jau tuoj gaudys, o Klaipeda taip ir liks be ziobrio siemet Nu nieko, reikia tiketis kad jau greitai O del kabliuku, tai man asmeniskai gaila ant minijos dugno palikinet kabliukus po 2 lt./vnt