Bus vazinejama daugiau uzmiescio keliais ir gan nemazai. Pirmenybe atiduociau dyzeliui, bet cia dar visiskai nera aisku. Kokia marke rinktis tai dar kaskaip neina apsisprest. 

Na jei pats kada neapsižiūrėjęs sugalvojai su kryžminiu atsuktuvu ką nors nuardyt, tai jau tavo problemos..PUSTORIS70 rašė:Na jau tik ne ziguliu atsiliepimai.taip masinos nieko kol nepajudini ir tik nepradekit va uz ta tie uz ta tiek.Prancuzas visiskai viskas is lenku<detales>,o jei pats bent karta bandei ka daryt tik nepradek p...t proto kaip viskas paprasta ir kokie nuostabus raktai tam parinkti.
viskas aisku....Arvidys rašė:Nevažinėju su jokia! ...
Todėl ir siulau s70 jos mažiau užvaikytos,nes paprastai daugiau važinėja su universalais v70,gerai paieškojus galima butu rasti nebloga s70,na kainuoti tai kainuoja remontas bet tas nedažnai buna,pakaba taisau jau senai net pamiršau kada bet vis kas puse metu pasitikrinu,o prastais kelais kaip bemėgčiau komforta vistiek tenka apgauna koks pensininkas ar vegis tad tenka šunkeliasi pavažinėtėi,bet dar kolkas viskas okeiBratka rašė:Bent isivaizduoji,kiek volvo remontas kainuoja?paklausk Skridzo gal netycia papasakos...
Nu i taviske gal kiek pigesnes,bet pasidomek ant kiek kainos pakyla i kiek naujesnes...Skridžas rašė:Bratka rašė:
Bratka jeigu apie volvos detales čia sakai tai biški padauginai akujienas guolis kainuoja 500lt amortikas 300...
jei amortikai apynauji ir kokybiski,tai gali beveik pamirst ju keitimaArvidys rašė: Tai kas kiek laiko jus savo automobiliams tuos amortikus keičiat?
Nu tai be kuro priskaiciuok kas bus privaloma : draudimas, (kasko- nelabai privaloma) tepalu/filtru keitimas, vasarines ziemines padangos ( kuo didesni ratai ir daugiau 'draskaisi' - tuo brungiau). Visi dziaugtusi, kad tik tiek reiketu moket, nes toliau jau prasideda islaidos remontams....Arvidys rašė:Nu ka aš žinau kiek kainuoja mano manymu per mėnesį tik kura ir reikia pilt tai kiek pravažiuosi tiek ir išleisi. ...
Va mano tėvukas su audi taip pat gyvena!Bratka rašė:Seip ka as zinau,vazinejau tik su japonskom,tai nuo teho iki teho jei reik koki stabilnika ar sarnyra pakeisti ir viskas...
Man nemazai vaziuojama nuo 400km per savaite.Vegys rašė:Fabia ? Tik kad gal mažoka ...
Octavia ?
Focus ?
Golf ?
Įdomumui - kas yra "nemažai važiuojama" ?
Šiaip neatmesčiau ir dujų varianto ...
Metu noreciau nuo 1998, isvaizda gal ir svarbu, bet manau kokybe ir kuro sanaudos svarbiau.Arvidys rašė:9k tai normali jau suma pagal mane. Įdomu kelintu metu norėtum mašinos? Man tai visokie Focus ne kažka atrodo.