Ir kaip toliau reikės gyvent?! Nežinau :)
Paleisk programą regedit (Start>Run...>regedit). Nueik įsaciokas rašė:esu ziauriai piktas. Blemba aiskinau musu kolegai tench apie musu busima web puslapi ir lindau i visus lietuviskus zvejybinius puslapius,kad papasakot kuris grazus kuris ne, kazkur ismete lentele ir mazai paskaites paspaudziau "run" galvojau "java" updeitai, *pyp* pasirodo trojanas. nafik kas tuos hakerius pagimdo. Dabar dingo "control panel" "task manager". uzsikrusau begidydamas ir dar nieko nepesiau
![]()
Už ūsorius, dzukeli, už gražius ūsorius...Dzukeliz rašė:vouzh kokius nuopelnus 1 numeriu eilen pastatet
![]()
Tokią ir naudoju, deja neišgelbėjo...Mindenas rašė:kažkaip jus čia žiuriu prisitraukiat virusu,aš siulyčiau NOD32 naudoti,nemokama antivirusine kas diena atsinaujinanti,apsaugo ir emaila ir interneta ir kompa,puikiai darbuojasi
Bobi Mozilla Firefox geriausias pasirinkimas iš geriausiuju
Laukelin URL adresas iki nutolusio avataro: įpastini kitam servery, pvz ImageShack'e patalpinto failo adresą.Asmeninis paveikslėlis (avataras) negali viršyti 70 KB dydžio(aukštis / ilgis pikseliais: 80 X 80) ir turi atitikti etikos normas.
Juokas juokais, bet netinka nei zvejys nei zuvis nei dar bele zino kas, gal koks py.....galvistench rašė:kaip ydet avatara.
Iš forumo taisykliųLaukelin URL adresas iki nutolusio avataro: įpastini kitam servery, pvz ImageShack'e patalpinto failo adresą.Asmeninis paveikslėlis (avataras) negali viršyti 70 KB dydžio(aukštis / ilgis pikseliais: 80 X 80) ir turi atitikti etikos normas.
O gyvūnas, apie kurį kalbama forume — turbut bebrakurmis.
Tai va b...le ir man norejosi sakyt, kad "man atrodo trojana pasigavau is romados" bet nesiverte liezuvis tai pasakyt. O dabar dar vienas irodymas. Taigi kolegos tada primygtinai siulau ten daugiau nesilankyt, nes turesit kruva nemalonumu. kazkokiu hakeriu is uzusienio ir tench pagalba issigydziau, bet kainavo ir laiko ir nervux-rap rašė:atsargiai su www.romada.lt--vieni trojanai ir x-janai
Patikrinau — ActiveX. Blokuokit na%uj visus ActiveX per ugniasienės arba naršyklės nustatymus. Joks normalus tinklalapis nenaudoja ActiveX. Ypatingai su internetexploreriu tai yra tokia #&%*@x-rap rašė:atsargiai su www.romada.lt--vieni trojanai ir x-janai
Aha, ške kompe instaliuota nokijos programinė įranga. Bandyk pašalint ir tadą bandyk siusti. Nors labai abejoju, kad tai padės. Paprastai jei failai nesisiunčia, kaltas siunčiantis devaisas. Hmmmm... nebandei iš šito telefono į kieno nors kito kompą siust per irda?audrutis rašė:bet jis iskart klausia ar norite siusti failus i nokia
Nu čia aš vakar šiektiek nusišnekėjau.tench rašė:Paprastai jei failai nesisiunčia, kaltas siunčiantis devaisas.
True. Pas mane tik ijungus www.romada.lt SpySweeperis ishkart blokuoja. Su ta Romada tai pastoviai, priesh pora menesiuku uzheinu ir zhiuriu uzhrashas per visa akrana "sweiki ash hakeris ish danijos ar tai norvegijos blabla....(savaime suprantamas apytikslis vertimas ish anglu kalbos)" ir taip pora savaiciu kol vel ish naujo tinklapi uzhkure. Turejot matyt jei lanketes irgix-rap rašė:atsargiai su www.romada.lt --vieni trojanai ir x-janai