Vitolis rašė:O kodel butinai uzsiciklinai ant Baltiko? Juk yra daug ir zymiai geresniu variantu. Pats plaukioju jau antras sezonas su "Hond Wave" aliuminiu dugnu. Klasishkas variantas. Yra Kwik Silveriu ir dar visokiu, tik palandziok po puslapius ir ishsirinksi. Jei kerti rusishkai atsidaryk diskusiju langa
www.katera.ru ir rasi visokiu variantu ir atsiliepimu.
Tikrai Baltic nera pirmas pasitaikes modelis,del kurio buvo uzsiciklinta.Buvo isstudijuoti modeliai pradedant Fregatomis,Kolibriais ir baigiant Bushais,Quiksilveriais,Suzumarais ir t.t.,tiek vizualiai,tiek ir pagal tech. parametrus.Vieni kele itarima del kokybes(nevardinsiu konkreciai,nes diskusija ne apie tai),kiti nepatiko savo forma ir komplektacija.Tai tik asmenine mano nuomone,ir delto tikrai nesigincysiu su palyginimais.Taip,kad Brigas is visu palyginimu ir sudare man geriausia ispudi(dar pasikartosiu,kad cia tik asmenine mano nuomone)
Salia Brigo,siuo atzvilgiu del valties formos,liginau Catran,HiFei ir galu gale Zodiac,bet pastarasis tai jau perbrangu...
Uzsakyma del B350 padariau si penktadieni Bivake Kaune,tik kazko pradejau abejoti ar butu neuzteke Dingo330,nes siek tiek pirmojo modelio gasdina svoris ir gabaritai uz pastaraji Dingo.Dar vienas dalykas,del kurios niekur neradau konkrecios info,vien tik speliojimai ir nieko konkretaus,siu seriju esminiai skirtumai.Reiks gal dar pastudijuot rusiskus saitus.O gal nesukti galvos ir mest ta minty,del Dingo,nors dar dvieju savaiciu laikotarpyje turiu galimybe uzsakyma pakeisti.Parasykit ka manot,maziau uzsikrausiu nereikalingom abejonem