Visada lydekas/esherius paleidzhiu y dilgelesWooHoo rašė:Tuoj žiūrėk pradėsim daryti kaip skandinavai - pagauni lydeką - kabini ant medžio ir eini toliau
patinka dieva vaidinti?Taacis rašė:Visada lydekas/esherius paleidzhiu y dilgeles
Taacis rašė:Visada lydekas/esherius paleidzhiu y dilgelesWooHoo rašė:Tuoj žiūrėk pradėsim daryti kaip skandinavai - pagauni lydeką - kabini ant medžio ir eini toliau
ju spalva priklauso nuo gyvenamosios vietosSlovak rašė:dirigentas, neteko dar didesniu istraukti sviesiu, visi nigeriai.
zinau tai, tik vis nagaliu "sviesiu" pagauti. Siandien vienas isejo, bet palydejo vobleri ir vel grizo i sleptuvedirigentas rašė:ju spalva priklauso nuo gyvenamosios vietosSlovak rašė:dirigentas, neteko dar didesniu istraukti sviesiu, visi nigeriai.
Kas tas per vienas?DainiusM rašė:patinka dieva vaidinti?Taacis rašė:Visada lydekas/esherius paleidzhiu y dilgeles
Nes ten upetakiai gyvent gali, o ezhere jie gyvent negalimartiz-zz rašė:o iskur jus nusprendziat kas ten turi gyventi? kodel ten upetakinis upelis o ne lydekinis?
Nekovoju ash su gamta. Ji puikiai susitvarko- ash tik viena/kita upetaky nuo mirties lydekos nasruose ishgelbejulooking4snow rašė:Gamta pati susitvarko kaip jai reikia.
....ne i dilgeles ismesti, kad suputu ar turetu muses kur pasidauginti..
DainiusM rašė:o as tai einu is paskos tokiu ir viska susirenku... jau senai net spiningo nebeimu su savim, zuvies navalom- pilnos pakrantes...
Nu tai turėtum eiti pirmiau martiz-zz (DainiusM jau gali eiti po tavęs)rusla02 rašė:O aš kai einu, tai nieko nepagaunu, nes jus nafik viska išmetot po krumus.
tai reikia susitart su Taaciu ,kad metytu matomoi vietoi zuvisrusla02 rašė:O aš kai einu, tai nieko nepagaunu, nes jus nafik viska išmetot po krumus.
rusla02 rašė:O aš kai einu, tai nieko nepagaunu, nes jus nafik viska išmetot po krumus.