Kur galėčiau rasti Yo-zuri 3d flat crank pirkti Vilniuje? (GL Spalvinimo) 

ilgai masciau kur rasyt, bet parasysiu cia gal. bus i tema prie pries tai buvusios zinutes. vienu zodziu sestadieni visus auksciau paminetus voblerius isbandziau. is principo visi naudojami. tik shad rapas gal dirba biski per smulkiais virpesiais. o zam tai gal per placiai biski, nu toks kabliautojo vobleris. labai graziai dirba savagear prey 115 tik gal biski seklokai eina. bet lydekai patiko ir kadangi gaudziau be pavadzio, tai vobleriukui ate. o va spro shiner minnow tiko ir kam reikejo tikt. dirba beje gana panasiai i mano megiama japoniuka. tik nei vienas neuzsimeta tiek kiek japaske. bet visi uzsimeta kiek reik. bet ir su shiner minnow auskaru nasruose, kai nuplauke zuvis supratau, kad ner ko ten vaizduot ir persisaldzius ir su skaudancia gerkle vaizduot kazkoki super zveja. trai grizau namo po poros valandu pasikankinimo sestadieni ir uzkilo temperatura tai siandien isvis prie upes nebeislindau...SauliusM rašė:va biski bandymu namu salygom,
spro shiner minnow 10cm esu anksciau bandes, metasi uz kilometro. parduotuves kaina 16,5 Lt be problemu pareina net 1 nr owner cutting point kabliai. nors tokiu net nereik realiai ant voblerio. sitie jau labai ziaurus.
pointerio kopija, atstumas tarp kabliu identiskas kaip originalo, bet mazesnis nei spro anksciau mineto. bet du 1 nr trajakai irgi parejo be problemu. bet pacios podjobkes kokybe kelia rimtu abejoniu ar salatukas jos gabalais nesudraskys. nes turiu japona atlaikiusi 6 salatuku kibimus, tai atrodo, kaip suvarytas su bulgarke...
zalt zam 11 cm. ant garbes zodzio, bet du 2nr needle point owneriai (kas mano supratimu racionalus minimumas) parejo.
rapala shallow shad rap 9cm, uzsikonspektuoju kad emiau GF spalva.atstumas tarp kabliu praktiskai identiskas kaip pointer 100. del ko net tie patys 1 nr ownerio cutting pointai pareina be bedu.
dar pasiemiau oranziniu menkiniu oktopusu. bandysiu rist kazka tarpinio tarp amerikansku drifting ir backbouncing sistemeliu.
dar reik pasiimt savagear prey 115. nes kazkodel intuityviai tikiu jo kibumu ir bus salatukam ragai ir kanopos.
ypac jei atrasiu kibu masala is auksciau isvardintu ekonominiu variantu...
Eight braid ar Exteer..?SauliusM rašė:...vienareiksmiskai kaltinu pontton21 vala. kuris kol naujas tai laike afigiennai, o po 5 zvejybu tai trukinet labai lengvai pradejo...
nei tas nei tas. sitie abu virs sezono man laiko be bedu. cia monofilamentinis zarkazma.WooHoo rašė:Eight braid ar Exteer..?SauliusM rašė:...vienareiksmiskai kaltinu pontton21 vala. kuris kol naujas tai laike afigiennai, o po 5 zvejybu tai trukinet labai lengvai pradejo...
Šiaip kas liečia Eight braid, tai aš jo irgi visus 150 metrų nutraukiojau, tik nesu tikras, ar buvo skirtumas kai jis buvo naujas ir panaudotasSauliau, jei turi minute laiko užsuk į valų skiltį
Ko tai internetas nieko neranda apie tokiSauliusM rašė:ilgai masciau kur rasyt, bet parasysiu cia gal. bus i tema prie pries tai buvusios zinutes. vienu zodziu sestadieni visus auksciau paminetus voblerius isbandziau. is principo visi naudojami. tik shad rapas gal dirba biski per smulkiais virpesiais. o zam tai gal per placiai biski, nu toks kabliautojo vobleris. labai graziai dirba savagear prey 115 tik gal biski seklokai eina. bet lydekai patiko ir kadangi gaudziau be pavadzio, tai vobleriukui ate. o va spro shiner minnow tiko ir kam reikejo tikt. dirba beje gana panasiai i mano megiama japoniuka. tik nei vienas neuzsimeta tiek kiek japaske. bet visi uzsimeta kiek reik. bet ir su shiner minnow auskaru nasruose, kai nuplauke zuvis supratau, kad ner ko ten vaizduot ir persisaldzius ir su skaudancia gerkle vaizduot kazkoki super zveja. trai grizau namo po poros valandu pasikankinimo sestadieni ir uzkilo temperatura tai siandien isvis prie upes nebeislindau...SauliusM rašė:va biski bandymu namu salygom,
spro shiner minnow 10cm esu anksciau bandes, metasi uz kilometro. parduotuves kaina 16,5 Lt be problemu pareina net 1 nr owner cutting point kabliai. nors tokiu net nereik realiai ant voblerio. sitie jau labai ziaurus.
pointerio kopija, atstumas tarp kabliu identiskas kaip originalo, bet mazesnis nei spro anksciau mineto. bet du 1 nr trajakai irgi parejo be problemu. bet pacios podjobkes kokybe kelia rimtu abejoniu ar salatukas jos gabalais nesudraskys. nes turiu japona atlaikiusi 6 salatuku kibimus, tai atrodo, kaip suvarytas su bulgarke...
zalt zam 11 cm. ant garbes zodzio, bet du 2nr needle point owneriai (kas mano supratimu racionalus minimumas) parejo.
rapala shallow shad rap 9cm, uzsikonspektuoju kad emiau GF spalva.atstumas tarp kabliu praktiskai identiskas kaip pointer 100. del ko net tie patys 1 nr ownerio cutting pointai pareina be bedu.
dar pasiemiau oranziniu menkiniu oktopusu. bandysiu rist kazka tarpinio tarp amerikansku drifting ir backbouncing sistemeliu.
dar reik pasiimt savagear prey 115. nes kazkodel intuityviai tikiu jo kibumu ir bus salatukam ragai ir kanopos.
ypac jei atrasiu kibu masala is auksciau isvardintu ekonominiu variantu...
o kad antra zuvis nuplauke su vobleriu nasruose tai vienareiksmiskai kaltinu pontton21 vala. kuris kol naujas tai laike afigiennai, o po 5 zvejybu tai trukinet labai lengvai pradejo. reiks matyt imt FC kitakart kazkoki. dar tikejaus sutaupyt su mono, bet gaidi cia pritaupysi...
http://www.spro.nl/EN_GB/category/kunst ... w-100.html8654 rašė:Ko tai internetas nieko neranda apie toki
labai net visaip gali but...Tironas rašė:tai teisus yra lasisu korifejus Tolikas, kad Seaguar Grand max yra nepakeiciamas sitoi vietoi?
USAMI būtent tokio spalvinimo pakrikštyjau jau pirmoj žvejybojFuksas rašė:... ka gero ar blogo galit pasakyt apie pirmus du, nes ju (arba tokiu spalvu) neplanavau pirkti.
Kuris?Fabai rašė:Puikus valas.
klinskijandrewsas rašė:Kuris?Fabai rašė:Puikus valas.
Tai kad visi ir taip žino- interneteTironas rašė:gal sakau reik imest nuoroda kur Saulius gaudo lasisas? labai jau per gerai jam
tai ir be tavo nuorodos ta vieta identifikavusiu jau ne vienas ir ne du yra. Lietuviai idiotai kas del tos zuvies yra. galima pagalvot, kad ta zuvis kimba vienoj vienintelej vietoj o kitur ne. ne kad susirastu savo vietas ir gaudytu. tai jei isgirdau,kad kazkas kazkur gaudo, tai reikia lekt ten, uzsilipt ant galvos ir prisikt dar. cia yra konkretus lietuvisko amaravimo pavyzdys.Tironas rašė:gal sakau reik imest nuoroda kur Saulius gaudo lasisas? labai jau per gerai jam
nu bet kai i ta vieta man nesant atvaziuoja zmones ir tiesiai sviesiai paklausia ar cia SauliusM gaudo ir dar mano draugais prisistato, nors nepazystu as tokiu draugu, nes draugas bent jau pasiskambintu pasikalbet nors is mandagumo vaziuodamas, tai kitaip nei amaravimu as to negaliu pavadint.Arvidys rašė:Galiu pasakyt, kad tokių vietų didesnėse upėse nebėra kur niekas negaudo tai taip išeina, kad visi kažkam susirodo kaip pats juos Sauliau ir įvardinai! Dabar galima tik atsirinkt vietas kur mažiau žmonių...
jis ten su vobleriais gaudo...Xrapas rašė:Apie voblerius prašyčiau...