Pelekai, dėkui už gerą straipsniuką, labiausiai patiko konkrečios foto. 

Kas nežvejoja, tas nepagauna :)
Kaune- Romada ir Žūklys turi nemažai...Taacis rašė:Sveiki
Kas kokioj parduotuvej pastebejot didzhiausia Mepps sukriu pasirinkima? Vilniuj... Gali ir Kaune bei Klaipedoj but.
prigriebiau uz 100 lt. Pasipildzhiau tsakant, vel kokius 10 metu nereikes...Marius1 rašė:Kaune, Salmolitoj teko matyt nemažai.
tokia lašiniam "žudyt" gal ir nieko manauSauliusM rašė:Rusne. Turbut "ziauriausia" lietuviska vartikle. Gamintojo teigimu 35gr svarstykles rodo 36gr:
Atnaujint- su 0 nr. švitriniu arba su veiloku ir "zelionka" ant šmirgėlio. Dažyt galima labai daug kuom- aliejiniais, nitro, nagų laku... Kai kurie dažai silpnai laiko, kad ir nitro, tai reikia papildomai su laku padengt.kessstas rašė:gal galit kas patarti kaip atnaujinti senas blizges ,nes metalas jom apsioksidaves,dazai atsilaupe.kuo geriau jas dazyti.Isanksto dekui..
Kempinėlės indams plaut šiurkščiąja pusekessstas rašė:gal galit kas patarti kaip atnaujinti senas blizges ,nes metalas jom apsioksidaves..
Na ir kas, kad panaši.. Man pvz. kiekviena KIBS-o blizgė į kažkokią kitą lb panaši, bet čia juk jau tautinė..HIPIS rašė:Labai panasi i lenku tautine, slakine blizge ,,karlinka,,..
damest ten iki nieko nereikejo, kibo vos ne po kojom, nu geriau ja eme ir tiek. va ir okuma gali papasakot, jis gi irgi su tokiom gaude. beje, jis ir uzrode man ta blizge.baramunda rašė:Sauliau M.,o kuo "kibs long 3 "taip patraukė tas Norvegiškas skumbres?Ar tuo kad iki jų dametei?
yra visas mano straipsnis tiek zvejys ir zuvis zurnalo rugpjucio numery tiek ir kazkur fotoreportazuose forume.baramunda rašė:Idomu kaip butų kitos blizgės sudirbę,kiek supratau geriau ėmė ant skendimo?idomu kaip "uralka" pasirodytų.
is kur tokias svarstykles makaronams svert istraukei, nebesukrapstai pinionzo normaliom kitaiskom juvelyrinem?SauliusM rašė:abu garcia atom. gamintojas sako, kad 25gr o svarstykles rodo 21gr: