Varom, Pauliau, ryt į "Kotą" galėsim mithellą pažiūrėt 

SauliusM rašė:Dainiau, tai nuo dezutes duomenys ar realiai tiek ikociojes buvai?
prie bassparos iki 14gr tai tikrai tiktu...Nerius rašė:Ar tiktu prie MC Bassparos iki 21g. Curado 51e ar reiktu kazko bent biski didesnio?
SOL'a ir naudoju...Nerius rašė:Kiek skaiciau tai cia nemazai kas Bassparas turit tai gal pasipasakokit kokias rites naujojat su jomis?
lygiai toki pat derini naudoju, labai smagus irankis gaunasiedmundaxx rašė:Pas mane Basspara 7-28g suporuota su Citica 201E.
Nu ir pas man tas patsedmundaxx rašė:Pas mane Basspara 7-28g suporuota su Citica 201E.
ImtSauliusM rašė:tram taram taram... tai ka dabar daryt...
jau ir taip be proto visokios kastingines laimes prisipirkes... pasiziurek pardavimu tema, isparduot nebegaliu jau, tai neskubesiu su pirkimais...piatras rašė:ImtSauliusM rašė:tram taram taram... tai ka dabar daryt...Toro
SauliusM rašė:as tai sakyciau kad odin X. geriau dasidet litu ir basspara pasiimt.
O surask, ką nors geriau tokiame pačiame kainų lygyje.Ovkas rašė:Galbūt pasirodysiu nepopuliarus, bet ta Basspara tikrai labai vidutiniškas kotas
![]()
edmundaxx rašė:O surask, ką nors geriau tokiame pačiame kainų lygyje.Ovkas rašė:Galbūt pasirodysiu nepopuliarus, bet ta Basspara tikrai labai vidutiniškas kotas
![]()
Ot niekshai, tik priesh menesy ULcasta ant Premiero blanko pasidariau... Nu ydomus kotai.SauliusM rašė:kriuksiai UL kastinginiu kotu ismete kitiem metam.
http://www.stcroixrods.com/product/legend-inshore
netgi su 1/32- 1/8 uzmetimu, ko kastinginiuose kotuose man dar nebuvo teke matyt...
nei spjaudziau, nei ruosiuos jeigu ka. tuo tarpu sau turiu basspara iki 14gr ir man sitam etape gana. kartais padurniuoju su upetakiais eseriais ar sapalais kai zajo.bas uzeina ir tiek. nu ok, dar kelis tokius kotus turiu panasius, bet anie labiau dulka kampe.Menke rašė:neseniai Sauliau į tą šulinį spjaudei, o dabar jau gerti iš jo ruošiesi :D
Bet pamąstymų balsu ta tema buvo?SauliusM rašė:...nei spjaudziau, nei ruosiuos jeigu ka...
SauliusM rašė:...nu tai ir nereik pirst zmonem tu multiku ten kur ju nereik. nes 3 gr su muiline metyt tai kaip cia pasakius. dar eserius mikrint su multikais pradet belieka.
SauliusM rašė:nu dar apie savokas padiskutuokit kas UL kas ne UL... vat noreciau paziuret kaip kastingistai koki tsuribito baby minnow 30F ar koki salmo tiny plaukianti vobleriuka su savo muilinem meto... oi itariu smagus vaizdelis butu.
SauliusM rašė:... labai lengvus masalus metyt su multiku irgi tik fanam multu tinkamas uzsiemimas nes jokios logikos tame as nematau...
SauliusM rašė:nu tai ka tu vadini malonumu tai mano supratimu yra hemorojus ir tai yra labai subjektyvu. o va kazkokiu objektyviu pranasumu multiku zvejojant lengvesniais nei kokiu 7-8 gr masalais as nematau. ir tai multiko privalumai pries beinertsa zvejojant tarkim 7-20 gr masalais matomi tik tuose zukles stiliuose kur uzmetimo nuotolis yra antram plane (tvicinge pvz). aisku gali atrast labai brangiu (pabreziu labai brangiu) multiku kuriais kokius 15gr metysi panasiai toli kaip su beinercu. bet tokie multikai bus trapus kaip kiausiniai ir juos uzmust su 15-20gr masalais ilgai netruksi. a jei paimsi koki galingesni multa katro taip lengvai neuzmusi, tai fig tu ten ka toliau uzmesi su anuo lengvesnius masalus.
stabilus multiplikatoristu klausimai. ar reik jau ten taip toli mest? ar reik tokiu lengvu masalu? nu o kas jei gu reik? nu i sasalina tada tas multas pa polnoj programe.
aisku buvo. ir toliau bus. tik matai, jei as kazkuom suabejoju, tai dar nereiskia, kad man nekils noras tas abejones praktikoj isbandyt.Xrapas rašė:Bet pamąstymų balsu ta tema buvo?![]()
![]()
Paieška veikia...SauliusM rašė:...netingejei citatas rankiot?...
Xrapas rašė:
O tvarka turi būt![]()
![]()