Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Meet'ai, bendros žūklės, kiti renginiai
 #405807   Shtulas
 13 Rgs 2012 18:45
Deja, paskutiniu metu man kažką nusivežus į vadinamą eldoradą nekimba nei man nei kompanijonui, tad nenoriu prisišnekėt, kad eilinį kartą nereiktų statyt vodkos :-D Nu tada varom pas Valinską - karpiai kūzavais bus :-D
 #405954   atomaxas
 14 Rgs 2012 07:20
Shtulas rašė:Planas rytoj nuo pietų pasisėdėt kur nors su feederiais/plūdinėm, galbūt per naktį, jei kibimas bus ir bus ką veikt. Norinčių bus?
Popiet busiu laisvas tai prisijungt galeciau.
 #406600   Saugirdas
 16 Rgs 2012 13:41
Na vilniečiai, gal kas kitą savaitę ar savaitgalį norėtų studenčioką priimt į kolegas ir nusivešt paspiningaut su UL?
Viską galime suderinti per pm.
 #408451   pilotas
 21 Rgs 2012 21:45
sveiki

buciau dekingas, jei kas nors pasiimtu kartui i zvejyba Klaipedoje ar kazkur salia. noreciau pasimokyti, pasisemti patirties, ir siaip laika gamtoje turiningai praleisti. tinka ir savaitgaliai, ir darbo dienos paderinus is anksto. tinka ir Dange, ir Kanalas, ir Marios, ir Jura. noreciau ismeginti viska. mano kuklus zvejybinis arsenalas telpa i batu dezute :)
 #408661   Arvidys
 23 Rgs 2012 18:20
Gal kas darbo dienom norėtų Demonų pasivaikyt Nery, aplink Vilnių? Neries nežinau visiškai net nesu joje žvejojęs... Tad galėčiau pasisvečiuoti jūsų vietose arba galim važiuot, kad ir eksprontu į kurią nors atkarpa pasirinkus iš maps.lt Pagrindinis reikalas, kad mašina turėtų būt jūsų. Kuro kaštus manau galėtume pasidalint(iki tam tikros kainos). Galiu varyt antradieni nuo 11h. Treciadieni nuo 13:30. Ketvirtadieni gal net nuo pat ryto susiderinčiau... Su mažai vilties :lol: , bet vistik laukiu pasiūlynu pm. :/braj;
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 51
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė