Aš daugiau į ežerus nusitaikęsRapolas rašė:... 99 ir 111-to kol kas nesiryžau imti (su tuo ilgesniu liežuviu), nes pabijojau, kad šiemet vanduo gali būti jam per žemas...

...kitam gale vobleris
Aš daugiau į ežerus nusitaikęsRapolas rašė:... 99 ir 111-to kol kas nesiryžau imti (su tuo ilgesniu liežuviu), nes pabijojau, kad šiemet vanduo gali būti jam per žemas...
Na tuomet aišku,- geriau didesni modeliai rudeniop. Aš jau šiek-tiek apleidau ežerus, gal ir reiks kuomet atnaujint įgūdžiusXrapas rašė:Aš daugiau į ežerus nusitaikęsRapolas rašė:... 99 ir 111-to kol kas nesiryžau imti (su tuo ilgesniu liežuviu), nes pabijojau, kad šiemet vanduo gali būti jam per žemas......
Tadunce, jei ir už vieno km būtum, jau nebgautum tos spalvikės (klouno) šito modelio 92F- bent jau prie mano akių paskutinį iš vitrinos išėmė. Mažesnių modelių dar buvo (85-to ir 72-to), tai jei lb nori arba lėk pats, arba prašyk pažystamų, kad užgriebtųTadunce rašė:Rapolai, bassday spalva, tai![]()
Gal ir gerai, kad triturusas už 70km,...
Kiek iš Taves atemė už šitą žaisliuką?Rapolas rašė:Neatsilaikiau ir šiandien Triturus-e aš japanskiems kerams… "DUO DeepFEAT 90D – 12g (9cm)."
Žiauru kiek daug, 70 lietuviškų - 15 procentųSaugirdas rašė:Kiek iš Taves atemė už šitą žaisliuką?Rapolas rašė:Neatsilaikiau ir šiandien Triturus-e aš japanskiems kerams… "DUO DeepFEAT 90D – 12g (9cm)."
Saugirdas rašė:70![]()
Šeštadienį Neryje tokį š radau tik kitokio spalvinimo, dažais aptrintais... Nu naxrem, vadinasi ne be reikalo bridau paiimt.
Kažin, kaip šitie?Rapolas rašė:...Žiauru kiek daug...
Tikrai, kaina jau žymiai realesnė (680 jenų ~ 23 lt). Realiai, jei pažiūrėt, tai plastikinis vobleris (nedažytas) kainuoja 5-7 lt, o turint omeny, kad kaikurių modelių BASSDAY dažymas yra gan prastos kokybės (laikymo prasme- t.y. intensyviau naudojant), tai galutinė kaina tikrai yra žiaurokaXrapas rašė:Kažin, kaip šitie?Rapolas rašė:...Žiauru kiek daug...![]()
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/defa ... ist-r.html
cia tu apie tuos kinietiskus primityvus be jokiu uzmetimo sistemu balansu ir primityviais kinietiskais viduriais? ar kazka padoraus teko kur uzmatyt uz tokius pinigus? nes nu nedazyti megabassai (o ne kitajskos ju kopijos) po 7 lt tai sudomintu net labai mane...Rapolas rašė:... plastikinis vobleris (nedažytas) kainuoja 5-7 lt...
jo, galetu pavaryt Fabai kokiu nedazytu zipbaitu uz trecdali kainosMariusM rašė:Manau daug ką sudomintų nedažyti originalai už žemą kainą. Vakar net čiupinėjau vieną tiuninguotą voblerį, darbo kokybę, o ir spalvų parinkimas
Tai aišku, kad "kitaiskus"... Kur tu rasi nedažytus megabassus ar bassday už tokią kainą.SauliusM rašė:cia tu apie tuos kinietiskus primityvus be jokiu uzmetimo sistemu balansu ir primityviais kinietiskais viduriais? ar kazka padoraus teko kur uzmatyt uz tokius pinigus? nes nu nedazyti megabassai (o ne kitajskos ju kopijos) po 7 lt tai sudomintu net labai mane...Rapolas rašė:... plastikinis vobleris (nedažytas) kainuoja 5-7 lt...
Čia owneris ir yraRapolas rašė:...buvo dar berods Owner panašus modelis, su kuriuo vargau ežere- tai irgi nieko...
kazkurie buvo i nagus papuole. nu dirbt dirba, bet taip poslyksciai... tai labai ilgai ir netestavau as anu. jei man asmeniskai tektu rintis tarp situ kinietisku stebuklu ir aises ar vivingros, tai manau, kad aise su vivingra laimetu daugeliu atvejuRapolas rašė:Tai aišku, kad "kitaiskus"... Kur tu rasi nedažytus megabassus ar bassday už tokią kainą.SauliusM rašė:cia tu apie tuos kinietiskus primityvus be jokiu uzmetimo sistemu balansu ir primityviais kinietiskais viduriais? ar kazka padoraus teko kur uzmatyt uz tokius pinigus? nes nu nedazyti megabassai (o ne kitajskos ju kopijos) po 7 lt tai sudomintu net labai mane...Rapolas rašė:... plastikinis vobleris (nedažytas) kainuoja 5-7 lt...
Beje, jei tu sakai, kad jie be balanso, tai gal siunteisi jau juos ir žinai:
http://wlure.com/index.php?cPath=28_29& ... 915e84a31a
Taip, jie neturi tobulų užmetimo sistemų, už kurias mes (praktiškai) dabar ir mokame "pasakiškus" pinigus. Ir tikrai- ne už ką kitą.. nes jei mane pvz. domintų tik pačio voblerio darbas, tai aš pirkčiau Dorado, Salmo, Rapala ir lietuviškus (Aisės, Vivingros) voblerius.
SauliusM rašė:... kazkurie buvo i nagus papuole. nu dirbt dirba, bet taip poslyksciai... tai labai ilgai ir netestavau as anu. jei man asmeniskai tektu rintis tarp situ kinietisku stebuklu ir aises ar vivingros, tai manau, kad aise su vivingra laimetu daugeliu atveju
Gal čia kas nors:SauliusM rašė:... ar kazka padoraus teko kur uzmatyt uz tokius pinigus? nes nu nedazyti megabassai (o ne kitajskos ju kopijos) po 7 lt tai sudomintu net labai mane...
Na, ale megabass vision visai patraukliai žiūrisi, ir svareliai savo vietoje, ir pats svoris:Xrapas rašė:...Gal čia kas nors:
http://unpaintedlures.com/programs/shop ... &endprice=
Tai kad čia jų gyvas velnias, užtenka pagooglint su "unpainted lures"Rapolas rašė:... ale megabass vision visai patraukliai žiūrisi...
tik kad pas juos ir su giliai nerianciais ir su tvicinginiais lengva itampa...Rapolas rašė:SauliusM rašė:... kazkurie buvo i nagus papuole. nu dirbt dirba, bet taip poslyksciai... tai labai ilgai ir netestavau as anu. jei man asmeniskai tektu rintis tarp situ kinietisku stebuklu ir aises ar vivingros, tai manau, kad aise su vivingra laimetu daugeliu atvejuO jeigu dar Aisė ir Vivingra sugalvotų įmontuot neblogą užmetimo sistemėlę, tai gal ir "basdeičikų" nebreiktų
a tai cia ne tos pacios kitaiskos podjobkes?Xrapas rašė:Gal čia kas nors:SauliusM rašė:... ar kazka padoraus teko kur uzmatyt uz tokius pinigus? nes nu nedazyti megabassai (o ne kitajskos ju kopijos) po 7 lt tai sudomintu net labai mane...
http://unpaintedlures.com/programs/shop ... &endprice=
Nepabandęs- greičiausiai, nesužinosi.. Kai pagalvoji,- tai pora "dolcų" nėra baisūs pinigai, lyginant su tuo, kad ir nusipirkęs kokį brangesnį originalą už pvz. "pidisoką" (ar daugiau) gali pasijusti lb giliam "proliote"SauliusM rašė:... a tai cia ne tos pacios kitaiskos podjobkes?
nu supratau, bet kazkaip kuo toliau tuo maziau tu praliotu, nes nu kazkaip jau su laiku pradedi suprast, ko ir kam reikia, ir belekokio briedo vien del to, kad grazu, nebeperki...Rapolas rašė:Nepabandęs- greičiausiai, nesužinosi.. Kai pagalvoji,- tai pora "dolcų" nėra baisūs pinigai, lyginant su tuo, kad ir nusipirkęs kokį brangesnį originalą už pvz. "pidisoką" (ar daugiau) gali pasijusti lb giliam "proliote"SauliusM rašė:... a tai cia ne tos pacios kitaiskos podjobkes?
Na, aš truputį su "žargonu", bet (manau) supratai, ypač, kai nusiperki gerą ir brangų voblerį, bet nežinai, kur ir kaip jį reikia panaudoti
Tas alia pointeris tai greičiau alia raidenas, sprendžiant iš nosies kilputės ir balasto. Tik šitam dar vienu šratu mažiau (turbūt taupoRapolas rašė:Žiū- ir alia pointeris "netraukia" net penkių litukų...