Spauda jau vakar triubijo, kad bus Jonas. Taigi kaip ir viskas aisku, tikrai nustebintu jei parinktu kita kandidata 

ot tai dave ...
ramkis rašė:Zinai, egzpertai gali jau kitais metais i suns dienas isdeti![]()
![]()
![]()
Man vis tiek norisi ir PČ pamatytramkis rašė:Arvydkis sake, reikia testinumo, nesvarbu kokie rezai bus EC, svarbu yra OZ. Vadinas ir 2015 EC, kuomet reiks nukalt kelialapi.
Jau supratau - kovoja kvalifikacijoje dėl EČ 2015 ...Vegys rašė:Pala, o jei nepakliūni į PČ 2014 - tais metais rinktinė poilsiauja ar ... ?
Vakar buvau ir as po Neptuno Ryto varzybu. Filmas tikrai geras, kelis kartus su asarom sedejau. Pamatyti privaloma visiems, net ir nemegstantiems krepsinio.audrutis rašė:Siandien buvau filme "Other dream team". Nerealus. Pamatyti privaloma
LR tikrai silpnai atrodo. Visos pozicijos tokios na ... Šiaip sau ... BBL ar LKL - ok. Gal dar Eurocup'e. EL bus sunku.hamis rašė: Zodziu labai silpnai Rytas atrodo, o neptunas surinko tikriausiai stipriausia komanda per visa savo istorija. Jei treneris padalins protingai laika, suvaldys kai kuriuos trintalus (Mazeika, Gusta) gali drasiai del 3vietos LKL'e grumtis.