pasaliniam gal ne, kaip jam, tai nezinau...
o zuvims?SauliusM rašė:pasaliniam gal ne, kaip jam, tai nezinau...
o zuvims?SauliusM rašė:pasaliniam gal ne, kaip jam, tai nezinau...
Nuo šitos partijos, tai aš pakraupes. Mačiau kelias debatų laidas. Tai jai jie ateitu, tai butu totalustukasG rašė:Lyginant Marėno pasisakymų turinį ir šios http://www.slfrontas.lt/articles.php?cat_id=6 partijos nuostatas, atrodo, kad ši programa http://www.slfrontas.lt/viewpage.php?page_id=1 labiau turėtų atitikt Marėno pažiūras negu Venckienės kūrinys...SauliusM rašė:tai uz Venskiene jau nebebalsuosi?marenas rašė:gal padarit vilnieciams zapadla,prabalsuot uz tamosevski ir galiesit saukt ir giesmes dainuot ,nasa vilna nasa vilna,juokauju,jie ziuriu pasjus jau lb afigieline,negali jie but ramei.
klausimas dar ar Paleckis pats tuo tiki, ar cia ant bajerio pas ji viskas, ar siaip tik del to kad i seima betkokia kaina papult... o gal susisporino is kokio buto Vilniuj su kokiu draugeliu ar panasiairusla02 rašė:Nuo šitos partijos, tai aš pakraupes. Mačiau kelias debatų laidas. Tai jai jie ateitu, tai butu totalus. Tokie kledesiai, čia nenupasakosiu, reikia pamatyt.
Vargu ar čia bajeriai, greičiau jo senelio minčių reinkarnacijaSauliusM rašė:klausimas dar ar Paleckis pats tuo tiki, ar cia ant bajerio pas ji viskas
o va del sito tai as nesuprantu. ar jis siaip trenktas ar tik durnu apsimetaVegys rašė: O va šis tai ...
is principo, tai jis dalinai teisingas. o gal ir ne dalinai. cia tik laikas parodys ar bus taip ar kitaip. siaip bicas nedurnas panasu, sugebejes sukurt tokia teorija kuriai paneigt reikia mases laiko
tu bent supranti ka rasai ? silumos tinklai nevalstybiniai- tai kaip jie gali but nuostolingi valstybei ?marenas rašė:.... db uz viena kambario buta mokam 80lt ar dar maziau kiek nuori tiek prisisuka ten.as jiems ir sakau db jusu namas silumos tinklams jokio pelno nebeatnesa taip kad ju namas nuostolingas valstybei ir silumos tinklams.....
susikisk i subine savo redaktore neaiskines.viel jum tiesa akis drasko ko tokie nepatenkinti del teisibes,virstat i burzujus ar kaVytenisnl rašė:pasisamdyk kalbos redaktorę, būk geras, ką?
man irgi kilo klausimas, ar jis gramatiskai hujovei raso, ar visgi jis raso tarmiskai zemaitiskai momentais... likau nesuprates...Vytenisnl rašė:pasisamdyk kalbos redaktorę, būk geras, ką?
Na te žemaičiuoja, bet kablelių nors nepamiršta...SauliusM rašė:man irgi kilo klausimas, ar jis gramatiskai hujovei raso, ar visgi jis raso tarmiskai zemaitiskai momentais... likau nesuprates...Vytenisnl rašė:pasisamdyk kalbos redaktorę, būk geras, ką?
o tau dar tokie durni klausimai kyla? as buvau geresnes nuomones apie tave...Wytux rašė: tu bent supranti ka rasai ?