Perskaiciau ir nieko nesupratau - tai uostas upe ar jura?Manyciau kad upe , o kaip is tikro???

tu man tik nepasakok ka man daryti, nesi sventojoi per gyvenima tiek gaudes kiek as per sezona. ir neklaidink zmoniu. ziotys yra kur itteka i jura, ar tu manai kad lasiai perskrenda per ten?? taisykles yra taisyklesaugutis rašė:Kiek is cia esanciu ir diskutuojanciu isvis yra mates kaip atrodo Sventosios uostas, buves ten ir zuvy gaudes ????? Kiek yra teke ten but, su vietiniais kalbet ir jau nezinau kiek metu gaudyt, visi, visada ir per amzius skaite, kad SVentosios ziotys yra skaiciuojamos nuo uostelio, o iki jo ir paciame uostelyje ne kart nera prisikabines joks GA ir kile klausimu apie galima ar negalima ten zuvaut!!!!! Nenoriu as cia gincytis ta tema ir veltis i dideles diskusijas, tiesiog palikim sazines reikalui tai, kad vieni megaujas zvejyba gaudydami eserius tiksliai neapibrestam plote, o kiti kisa lasius i kuprine be licenziju ten, kur ju tikrai reikia !!!!!!!!!!! O Martyzz vis gi pasiulyciau daugiau zuvaut ir megautis rudenine gamta nei sedet prie kompo, taisyt kitu gramatines klaidas ir ziuret kas kur brakusina o kas kur ne
lukas55 rašė:Tada turbut negalima gaudyti ir Klaipedos uoste, nes ten mat iplaukia ir lasiai , ir slakiai . Juk jei neduok dieve uzkibs , reiks nusisauti . O Sventojoje , uoste , gaudem rudeni ant dzikiuko su kukuruzu ir gaudysim be jokiu licenciju ir neknisk tu cia proto Marti.
nu ok baigiam. nes siaip is paziuros tikrai atrodo nesamone, atvazuoji eseriu bet reikia moket uz lasi, bet juk taip yra neryje, aukstaitijos sventojoj ir daugelyje pasaulio upiu kuruose yra lasisos. bet tekto kada varom eseriu tada kartu?augutis rašė:Marti, nuo kur ant popieriaus yra draudziama zvejot Sventojoj visiem yra aisku, kiek tu ten esi gaudes as irgi nesigilinsiu,nes speju abu ten uzauge esam, faktas tame,kad jai eini lashiu,tai imk lkicenzija,jai eini esriu,tai juos ir gaudykTeisingai Dijego pasake, prasilenkiame cia su istatymais ziauriai, taip pat kaip ir luko55 pastebejimas, kad danej ir mariose tai daryt galima kiek nori, o sutik, lasiu/slakiu praeina tikrai ten daugiau
ir istikro,baigiam cia pyktis, manau visi cia sutiks,kad kol sazines lietuvos murzei netures,tol galim keikti viens kita kiek norim, vistiek nieko nepakeisim
taisykles pasiskaityk, lidekaite tuHorseFly rašė:Buvau vakar palekes iki uostelio, tai pora sedejo ant ledo, kazka trauke upe irgi apsitraukisi ledu. Gaila dar teks bent savaitei uzmirst spininga ir lidekaites.
sorry nebera jau jo...augutis rašė:Atiduok mano ranksluostuka!!!!