kokia rite?SauliusM rašė: siandienai su multu pats pametau nu kazkur iki 3,5g lengvumo.
Amat victoria curam
kokia rite?SauliusM rašė: siandienai su multu pats pametau nu kazkur iki 3,5g lengvumo.
Daiwa SOL be jokiu tiuningu.Kipas rašė:kokia rite?SauliusM rašė: siandienai su multu pats pametau nu kazkur iki 3,5g lengvumo.
http://parduotuve.spiningavimas.lt/1102 ... o-toro.jpgdoncenas rašė:Paprastas klausimas.reikia paprasto atsakymo.
Kotas:savagear vertical finesse 180cm 10-30g. vienadalis. 108g svoris, titaniniai ziedai, Fuji Gold Label ritės laikiklis, Japoniška EVA rankena.
Kokia rite montuoti?
ABU GARCIA ORRA SX
1156783 ORRA SX RH BAITCAST REEL 7 + 1 0.36mm/140m 6.4:1 58cm 246g
1201710 ORRA SX LH BAITCAST REEL 7 + 1 0.36mm/140m 6.4:1 58cm 246g
1201712 ORRA SX HS BAITCAST REEL 7 + 1 0.36mm/140m 7,1:1 58cm 246g
Aciu tik dabar supratau koki durna klausima uzdaviauVegys rašė:RH - right hand
LH - left hand
HS - high speed, right hand.
Niekas geriau už tave nežino, kuria ranka ritę suki.
tai kaip suprantu tu kairiarankis jei sita klausima antra uzduodi?doncenas rašė:Aciu tik dabar supratau koki durna klausima uzdaviauVegys rašė:RH - right hand
LH - left hand
Niekas geriau už tave nežino, kuria ranka ritę suki.![]()
tada koki greti? 6.4.1, ar 7.1.1 ?
taipSauliusM rašė:tai kaip suprantu tu kairiarankis jei sita klausima antra uzduodi?doncenas rašė:Aciu tik dabar supratau koki durna klausima uzdaviauVegys rašė:RH - right hand
LH - left hand
Niekas geriau už tave nežino, kuria ranka ritę suki.![]()
tada koki greti? 6.4.1, ar 7.1.1 ?
nu tai kad jis ima desine ranka sukamas rites, tai ir paklausiau, ar kairiarankis. nes tik kairiarankiai laiko kota kairej rankoj o rite suka su desine. nu dar amerikonai... bet anie uz foregripo laiko kaip kad su nevskom katuskem gaudant...looking4snow rašė:Turbut ne kairiarankis, o kaire ranka sukantis rankenele. Cia juk truputi skirtingi dalykai. ;)
tai as kairiarankis? lyg ne...bet suku su desine,ir daug kas taip suka.SauliusM rašė:nu tai kad jis ima desine ranka sukamas rites, tai ir paklausiau, ar kairiarankis. nes tik kairiarankiai laiko kota kairej rankoj o rite suka su desine. nu dar amerikonai... bet anie uz foregripo laiko kaip kad su nevskom katuskem gaudant...looking4snow rašė:Turbut ne kairiarankis, o kaire ranka sukantis rankenele. Cia juk truputi skirtingi dalykai. ;)
tu vienintelis taip sukantis ne kairiarankis is mano pazystamu zveju...kazkaip visi kiti mano pazystami desiniarankiai kota laiko desinej rankoj. bandziau ir as pats taip gaudyt, nu tipo "amerikoniskai" , nu bet kad ziauriai nepatogu...Airis rašė:daug kas taip suka.
tai jei desinej guli tai suki su kaire tada?Kipas rašė:as kairerankis...rite desnei rankoi guli .metau dazniausei su kaire tai po metimo visa laika perimu meskeria
Esu ne kairiarankis. Suku ritę dešine ranka - "privyčka" ...SauliusM rašė:nu tai kad jis ima desine ranka sukamas rites, tai ir paklausiau, ar kairiarankis. nes tik kairiarankiai laiko kota kairej rankoj o rite suka su desine
vo, jau busi 2 toks man zinomas be Airio. bet tai meskere tada irgi perimineji po uzmetimo?Vegys rašė:Esu ne kairiarankis. Suku ritę dešine ranka.
Man - mažiau užknisantis, nei kad sukt ritę kaire ranka. Įpratimo reikalas taip sakant.SauliusM rašė:o tas meskeres peremimas po uzmetimo tai labai uzknisantis dalykas
Ir tą, ir tą darau. Tiesiog, veiksmas vyksta masalui nepasiekus vandenio. Neužlenkinėjant / neperimant į kitą ranką - greičiau. Ale ką jau padarysi, jei nepatogu ritę sukt kitaip ?SauliusM rašė:nes tada tokio bajerio daryt, kad masalai stabdai ir pradedi traukt jam tik pasiekus vandeni ar net pries pasiekiant vandeni, kas yra kita kart labai efektyvu gaudant kokius sapalus ar upetakius, nu paprasciausiai negali padaryt, nes ta momenta sugaisti meskeres peremimui is vienos rankos i kita... jau rites lankeli ranka uzlenkinejant, kaip kaikas megsta, tas laikas gaistasi dalinai
Taip. Po metimo ar metimo metu (į pabaigą).SauliusM rašė:vo, jau busi 2 toks man zinomas be Airio. bet tai meskere tada irgi perimineji po uzmetimo?
jo, dabar kai pasakei, tai prisiminiau. bet tada kazkaip pamaniau, kad tu kairiarankis...Vegys rašė: Dar keikeisi dėl rankenėlės pusės, jei neklystu ...
Negeras įprotis...beinercinei ritei kenkiaVegys rašė:...Man - mažiau užknisantis, nei kad sukt ritę kaire ranka. Įpratimo reikalas taip sakant...
rites normaliai daro desiniarankiam, kurie kota desinej rankoj laiko ir rite su kairia ranka suka...Airis rašė:yra toks navarotas. rites negraziai pradeda dirbti.ka padarysi kad rites kairiarankiams daro
... atbulajDainiusM rašė:visokiu iskrypimu yra... net esu mates kaip beinertsa i virsu pastatyta laiko ir suka...
nu kaip sukti rite su kaire ranka, jei esi desiniarankis? nesuprantu. rasai tai su desineSauliusM rašė:nu visokiu tai visokiu, bet kaip su kaire ranka, jei esi desiniarankis, atlikt visoki tvicinga ir kitokia masalu animacija su kotu, tai mano smegenis nu niekaip neisnesa... dar tokiu tolygiu metu/traukiu gaudymu galeciau taip gaudyt, nu bet kanors mandresnio isgimdyt tai kancia butu.
nu tai ir su spiningu dirbi bei masala animuoji lygiai taip pat su desine ir meti su desine...Airis rašė: rasai tai su desine
Juk sudetingesni darba visada atlieki su stipresne ranka. Kadangi kota laikyti ir juo mojuoti yra gerokai sunkiau negu sukti rites rankenele, turbut 99 proc. desiniarankiu rite suka su kaire ranka. Tai taisykle, o jeigu kazkas suka kitaip - tai jau isimtis is taisykles. Kaip supratau, pats esi ta reta isimtis. ;)Airis rašė:nu kaip sukti rite su kaire ranka, jei esi desiniarankis? nesuprantu. rasai tai su desine