hamis rašė:Apie Ryto treneri nekomentuosiu isvis, siais metais 3 kartus maciau gyvai, visus kartus likau nusivyles.
Galima konkrečiau ? Nemačiau tiek daug varžybų + neturiu tokio krepšinio suvokimo, nes niekad nesu žaidęs krepšinio (neskaitant su draugais).
hamis rašė:Klimaviciui jei sezonui ragas tai gera pamaina Songaila. Delnas man labiau uz Kalna patinka, nemanau, kad blogiau kamuoli izaidenetu, tik Delnas neturi prasivezimo tokio. Zodiu matau tik teigiamas puses, minusu kolkas neizvelgiu.
PF manau pakankamai stipri. Jankūnas + broliai (aš nė vieno iš anų C nelaikau) + Delaš. Songaila tikrai nebus pigus. Va C pozicija silpna ir geriau jau gerinčiau šią poziciją. Klausimas ar yra tam pinigų, nes C daug kainuoja. Songaila gal žaist ir C pozicijoje - tą matėm rinktinėje. Bet ... EL manau yra daug aukštesnių/greitesnių C, prieš kuriuos Songailai gali būt sunku žaist.
Delninkaitis - geras, mano mėgstamas žaidėjas (turiu ko gero daugiau mėgstamų, nei nemėgstamų). Na bet kaip įžaidėjas jis nėra super. Ar ne Pačėsas dar prieš sezoną sakė, kad Ž reik dar vieno gero įžaidėjo ? O čia dar Kalnas išeina ...
audrutis rašė:Popa paslinks i izaidejus
Žaidėjas geras, bet gi nėra jis tikras įžaidėjas.
p.arturas rašė:klausk vegio jis visus pazista ir statistika zino

Taip. Žinau. Tu eini įžaidėju, o aš PF. Arba atvirkščiai.