A tu cia rimtai isizeidei ir galvojai kad tave pinokiu pavadinau?bobis rašė:na ir kaip dabar žinot, pinokis aš ar ne? Gal testai kokie yra pasitikrinimui?
nes jau čia pagal tą pasakymą reik suprasti, kad jei pinokis esi, neišmoksi niekada.
A tu cia rimtai isizeidei ir galvojai kad tave pinokiu pavadinau?bobis rašė:na ir kaip dabar žinot, pinokis aš ar ne? Gal testai kokie yra pasitikrinimui?
nes jau čia pagal tą pasakymą reik suprasti, kad jei pinokis esi, neišmoksi niekada.
Edmis rašė:Situ pikeriu jau nebera Lietuvoje,nebent atsitiktinai rastum kokioje parduotuveleje.Rudeni paskutinis nupirktas.Kaina buvo 299 lit.
p.s. dar gali kreiptis i dalyvi "bobis"-jis zino,kur ju gauti Lietuvoje,sake,jam tai ne problema .Dargi ir ilgesniu gali parupinti
Cia priklauso kokiais atstumais metysi karmuske ir kokia zuvi gaudysi. Beto pickeri statyt ant signalizatoriu tai net nzn, kazkaip ne taip ziurisi ir mastosi.VisualSound rašė:Sveiki vyrai,
Kadangi neišvengiamai atėja dugninės žvejybos sezonas, reikia atsinuajinti įrangą (kol dar laiko yra)
Žvejoju stovinčiame vandenyje feederiu su signalizatoriais ir t.t. Dabartiniai mano feederiai - malkos, nelebai ir prie rankos limpa, bet kiap sako "dovanotam arkliui į dantis nežiūri". Sezoną atžvejojau ir noriu atsinaujinti. Tik va klausimas, ar verta žėt pickerį stovinčiam vandeniui ar pasilikit ties feederiais?
Taip pat gal galite patartį kokį kotą padorų ekonominės klasės iki 150-160Lt?
p.s. jei vis dėl to pasakysit kad geriau feederis mano žvejybai - kelsiuosi į feederių temą
Donke kaip donke, pamirstas dalykas. As naktinej zvejyboj irgi feederius statau ant signalizatoriu, jeigu nebuna aktyvaus kibimo ir nesiruosiu visa nakti spoksoti i virsuneles ar bus kliovas ar ne. Lynus gaudydamas taip pat statau ant signalizatoriu nes del 2-5 kibimu per 12 valandu zvejybos gali iskristi akys ziurint i virsune.giedriuzzz rašė:Tavo atveju geriausiai donkė
Na aš ir nesakiau kad pickerį statysiu ant signalizatoriaus, aš sakau kaip dabar žvejojau. O gieddriuzzz jei netuti ką protingo pasakyt, tai pravartu būtų patylėti ;)Ramekas rašė:Donke kaip donke, pamirstas dalykas. As naktinej zvejyboj irgi feederius statau ant signalizatoriu, jeigu nebuna aktyvaus kibimo ir nesiruosiu visa nakti spoksoti i virsuneles ar bus kliovas ar ne. Lynus gaudydamas taip pat statau ant signalizatoriu nes del 2-5 kibimu per 12 valandu zvejybos gali iskristi akys ziurint i virsune.giedriuzzz rašė:Tavo atveju geriausiai donkė
Super atsakymas, dėkui Juliau keliuosi tada į feederių skiltįJulius's rašė:Picker tipo dugnine yra labai mazu uzmetimo svoriu jei neklystu iki 40 tai jau bus maksimumu maksimumas pikeriui. Ilgiai pikerio taip pat iki 3,3m. Atsizvelgiant y tai, metimo atstumas iki 30m. Optimaliausias 15 - 20m konfortiskai zuklei.
Tavo ezerinems zuklems patariu 3,90 na 3,6m iki 80-100gr kotus su 1,5oz, 1oz virsunemis. Taip 40m atstumas tau nesudarys jokiu problemu. mesi iki 70 -80m
Pickeris tau tikrai netinka.
Iki 40gr rasi nebent Light klases feederius. Taciau su zvejyba 50m atstumu tau jie niekaip nesirimuoja.
Dar pasikartosiu. 360cm 390cm stai ko tau reikia jei nori zvejoti. o ne vargti ir jausti nemalonuma.
Na taip, pats kaltas kad neparašiau. Be to, tie "feederiai' kuriuos turiu - ne kažką su jautrumu :D na kaip ir sakiau, visiškai papigeiskas reikalas ten jie. Sunkūs, stori ir t.t.giedriuzzz rašė:Ne nu tu pats rašei, kad žvejoji feederiais su signalizatoriais. Tai vat todėl ir pasiūliau donkę, nes nu net neįsivaizduoju kokia prasmė naudot feederį jautria galūne jei jį stati ant signalizatoriaus.
Vat jei būtum paminėjęs, kad ant signalizatoriaus statai tik retkatrčiais, pvz naktimis, tai ir patarimas būtų kitoks
O Juliaus pikerio apibūdinimas
Sveiki, ponas. Tai jei jau dedatės labai žinovu (čia be sarkazmo), tai gal atsakysit į mano klausimą/patarimo prašymą aukščiau pateiktą? Būtų smagu išgirsti daugiau nuomoniųvava rašė:nera jokio noro ikast. bet tingiu eit per dvi temas ir atrinkinet mano nuomone nesusiderinancius tavo pasakymus. bet, kaip jau ir rasiau anksciau, nemegstu, kai patarimai dalinami tada, kai pats dar nelabai tvirtas toje sferoje esi.. tai tiek