Klausimas moderatoriams , ar zodis "blogai" vartotinas lietuviu kalboje? Jei taip , prasau paaiskinimo nuo kada. Aciu.
nu net idomu pasidare. Jei nesunku, brukstelk, kokia yra mano pozicija Sauliaus klausimuramass rašė:Vava , tavo pozicija Sauliaus klausimu senai aiski.
Nu bliamba, nusikeikt visai nebegalės. Visai daromės nuobodųs, taupykim žmonių sveikatą, juk taip palengvėja kai išsiliejiAgis rašė:Nuo visų žodelių neapsisaugosi, kaip ir neišauklėsi visų.Tam yra "cenzūra" kur panašius žodelius stengiamės patalpinti.Matyt šitas dar nebuvo užkliuvęs, tai paliko, bet tik laikinai.Administracija tikrai nesiekia, kad čia vyrautų "matai" tačiau taipogi nesą kažkokie automatiniai įrankiai, kurie iš karto reguotų į "riebius" žodelius.Ačiū už pastabas.Nuo šiol šis žodis skambės kitaip
Potemė "Žvejyba iš kajako- Kayak fishing" perkelta į "Valtys, varikliai, priedai":Lokys rašė:Siūlau iš temos Baltijos jūra iškelti potemę Žvejyba iš kajako- Kayak fishing į Valtys, varikliai, priedai.
bobis rašė: O gal sugalvojite pastatyti, kas taps Amerikos prezidentu: rašykit čia, mes pakomentuosim draugiškai.... Ir t.t, ir t.p
Lažybos už pinigus- ne vien tik blogis, svarbiausiai kad tai netaptų priklausomybe, liga. Pavyzdžiui, statydami Tonybet.lt kompanijoje, kad ir pralošus, nėra taip skaudu
Nesikerta su Lietuvos istatymais?bobis rašė: Mano minėtas draugas gyvenantis Londone, dėdamas kelias komandas krūvon, kartais padaro koeficijentą net 100 ar dar daugiau ir išlošia, man tai atrodo kaip stebūklas, o jam -tai įprasta.Aš tokios nuojautos neturiu tikrai, ir man be šansų išlošt būtų. O jisai pastatęs, tarkim 50 lt kai kofas 100, jau išlošia 4950 lt. O tiek paėmęs, jau vėl gali daug kartų rizikuot, ir vieną syk pataikys. O jei sudeda į krūvą dvi-tris komansas ir kofas neblogas,tai stato po 1000 svarų ir daugiau ir dažnaiusiai laimi.
Pasirodo, ir čia jo jau vengia, nes varo praktiškjai be pralošimų...
Tyngintiems pasidometi stai citata is istatymu projektu, kuri praeita seimo kadencija netycia pamirso priimti. Visoj europoi tai yra drauziama, o lietuvoj naudojamasi istatymu spragomis, kas greitu laiku bus istaisyta. Citata is reklamos teises aktu:'' Projekte numatyta nemažai šių draudimo išimčių, nurodant, kokios informacijos pateikimas nėra laikomas reklama, pavyzdžiui, lošimų reklama nelaikoma lošimų organizatoriaus interneto svetainės adresas, jeigu visokia forma ir visokiomis priemonėmis skleidžiama informacija apie lošimų organizatoriaus interneto svetainės adresą neskatina asmenų naudotis lošimo paslaugomis. Tokių nuostatų tikslas iš esmės yra teigiamas – juo siekiama ištaisyti esamą įstatymo spragą, kuria pasinaudodami lošimų organizatoriai faktiškai skleidė reklamą prisidengdami įstatyme numatytu leidimu nurodyti įmonės pavadinimą ant pastato kuriame teikiamos lošimų paslaugos. Vis dėlto, minėtos projekto nuostatos suformuluotos teisiškai netinkamai – mat teisine prasme informacija jokiais atvejais nebus laikoma reklama, jeigu ji, jos pateikimo forma neskatins jos adresatų pirkti prekes ar naudotis reklamuojamomis paslaugomis. Taigi, tikėtina, kad pastarosios projekto nuostatos, kurios reglamentuoja atvejus, kurie nelaikomi lošimų reklama, bus pakeistos projekto priėmimo eigoje.''hamis rašė:Tai gal uzdrausti vaikams ir tv ziureti? Nes lazybu bendroves reklamuoja, taip pat krepsininkai ant savo marskineliu ir t.t. Visu pirma tevai atsakingi uz savo vaikus ir ju apsauga. .
Atsaket, kad Jusu paciu susikurtos taisykles yra taikomos tik ''svieziems'' forumo dalyviams?Vegys rašė:Feedaristas,
Uždavei klausimą - atsakėm.
Netenkina moderatorių darbas - gali pasinaudot forumo taisyklių 26 punktu.
Vegys rašė: 2. Taisyklės taikomos visiems.