Čia gi ne taisyklė kad tokiu rubu humanoj pilna,tam ir laimės ir laiko reikia kad kovoti su bobulėm.Pasisekė ir tiek tad nemanau kad čia baisai girtis reiktu 

Neteisus tu Skridž. Žmogus pasidalino savo patirtim. Aš jam pilnai pritariu. Vat jei ne prestižas ten lankytis, čia jau kitas dalykas. Mano ne vienas tikrai gęras rūbas iš humanos.Skridžas rašė:Čia gi ne taisyklė kad tokiu rubu humanoj pilna,tam ir laimės ir laiko reikia kad kovoti su bobulėm.Pasisekė ir tiek tad nemanau kad čia baisai girtis reiktu
Tai nuo to ir reikejo pradeti, kad kalbame apie DEVETUS rubus. O tai priraso, kad tik pasigirti kokiomis geromis kainomis jis matai viska perka ir speliok tu zmogus, kas ten per stebuklai...lukas55 rašė:Romada as pateikiau kaip pvzdi. Gali nesiputoti . As pirkau Vision Gore - tex striuke ir sumokejau 8 lt pigiu rubu prdeje . . Kadangi tau neprestizas gal pirkti tokiose parduotuxese , tu moki 399lt. Polar-tec 200 serijos flysas ( bliuzonas ) 14 lt. , tu moki 299lt. .
o as manau kad uzdirbt mazai yra idiotizmas.lukas55 rašė:Kaip ten bebutu , bet pirkti flysini dzemperi uz 399 lt. yra pilnas idiotizmas .
Manau, kad girtis, kad uzdirbi daug - yra idiotizmas, ir narcizimas kartu paemus ir padauginus is 2. Atsipeikek Tirone, ne USA gyveni ir nereikia isizeidineti, kad tavo spanuojamu vision, norfin ir aku (nauja mada, idomu kuriam laikui) ne visi gali isigyti...Tironas rašė:o as manau kad uzdirbt mazai yra idiotizmas.lukas55 rašė:Kaip ten bebutu , bet pirkti flysini dzemperi uz 399 lt. yra pilnas idiotizmas .
Tikrai pritariu dėl dėvėtų drabužių nuo lietaus.Kiek pirkau tai nei vieno gero nepasitaikė visi daugiau mažiau peršlampa.Vegys rašė:Tai kad man atrodo, niekas nekritikuoja, kad žmogus pigiau rado. Juk dauguma mūsų perka pvz naudotas mašinas. Kodėl drabužių naudotų negalima pirkt ?
Tik kitas dalykas, kaip kad kažkas minėjo, jog tie drabužiai neaišku kaip prižiūrėti. Esu pirkęs iš Armijai ir Civiliams naudotą kostiumą nuo lietaus, tipo "ale goretex", kuriuos perlyja gan greit. Ar taip būtų ir su naujais tokiais drabužiais ? Nežinau ... Spėčiau, kad ne ...
Taip sakant, perkant naudotus - loterija šiek tiek, jei kalbam apie atsparumą lietui / kvėpavimą. O va koks nors megztinis fleece manau savų savybių nepraranda ir po skalbimo, ypač geresnių firmų.
Ką pirkt - naujus ar naudotus - kiekvienam savo. Nereik nei vienų smerkt, nei kitų garbint ...
Kaina tai tokia nevaikiškalooking4snow rašė:Jeigu kam ziema kojos sala, radau toki ciuda reguliuojama su pulteliu: http://www.basspro.com/ThermaCELL-Heate ... L_HOMEPAGEKo tik neprikuria siais laikais...
Idomu ar ten toks pats kalabokinis modelis kaip ir visi kiti kostiumai..?Tironas rašė:explorel
Karalaitis rašė:Idomu ar ten toks pats kalabokinis modelis kaip ir visi kiti kostiumai..?Tironas rašė:explorel
As pasiemiau sau extreme3, viskas kaip ir neblogai, isbandziau siandien velkiaujant, bet pries veidrodi su juo stovet (dar) nesinori