Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #422226   SauliusM
 13 Lap 2012 12:16
audrutis rašė:Sauliau, o ka gali pasiulyt is Lietuvoj parduodamu, kurie tiktu ir prie zemesniu temperaturu? Tu juk vistiek isigilines labiau i pasiula musuose...
as asmeniskai turbut imciau rocky siandien ka nors su kuo daugiau thinsulate... vis paziuriu, paziuriu... ale bet senieji salmo batai mano niekaip uzsibaigt arr suplyst nenori, tai vis ir neperku nieko naujo.

nu va pvz:
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19399
arba:
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19395
 #422237   giedriuzzz
 13 Lap 2012 12:40
Va va būtent aš kaip tik renkuosi kažką iš šių dviejų modelių, bet neapsisprendžiu kurį imt :twisted:
Beje ir kaina mažesnė būtų :roll:
 #422239   audrutis
 13 Lap 2012 12:44
Kur tu mazesne kaina matei? Ir gal radai kur musu krastuose pasimatuot juos galima?

Jei man patiks tai as imsiu brangesnius, nes jie su goretex membrana, kas mano labai prakaituojanciom kojom aktualu
 #422240   Evaldas Z
 13 Lap 2012 12:46
as patenkintas rockiais ir pritarciau Sauliui, tik gal nereik to thinsulate maximum storio imt. man 800 pilnai pakanka zvejojant (nebegioju, bet ir neuzsisedziu labai ilgai), tai ir aktyviam laisvalaikiui gamtoj turetu but pilnai gana.
 #422246   Mike
 13 Lap 2012 12:54
Šiek tiek po katalogus pasiskaičiau, tai Sport utility max šiek tiek lengvesni ( 5 lb), už blizzard stalker (5,2 lb) prie to pačio dydžio, bet anie šiltesni. Nors rašo, kad abu modeliai neslidūs, bet meluoja. Čia iš kolegų atsiliepimų žinau.
 #422247   giedriuzzz
 13 Lap 2012 12:56
Pasvaly Utility Max už 320 stovi, bet tik dydis mazas likęs. Sakė šiemet truputi pabrango jie bet tik kokiu 20-30 lietuviškų.
Užklausiau aš jo keletos modelių kokiom kainom gali atvežt, sakė šią savaitę pasakys. O vat su pasimatavimu reik ieškot kur matuotis kitur :roll:
 #422256   SauliusM
 13 Lap 2012 13:21
audrutis rašė:Kur tu mazesne kaina matei? Ir gal radai kur musu krastuose pasimatuot juos galima?

Jei man patiks tai as imsiu brangesnius, nes jie su goretex membrana, kas mano labai prakaituojanciom kojom aktualu
bet tie kur be goretexo tai tinsuleito daugiau turi :-D a gyvai as anu pvz trituruse maciau. dar kazkur irgi maciau, tik nebepamenu jau.
 #422261   audrutis
 13 Lap 2012 13:27
Vilniuje as isivaizduoju kad tikrai galima rast, bet sakydamas musu krastuose turejau omeny Panevezi :) Vilniuje bunu tik savaitgaliais, mazdaug karta per menesi, o laiko po parduotuves duotis tuo metu dazniausiai neturiu :( Na bet nieko, apskambinesiu visas Panevezio pardes ir issiaiskinsiu :)
 #422263   giedriuzzz
 13 Lap 2012 13:30
Tiems Sport Utility Max priekyje yra metalas įmontuotas, na tipo kaip būna darbiniams batams (pendeliui į šikną gerai ikalt ar ledą nuo grąžto nuspardyt :lol: ) ir šiaip jie tokie kieti ir sunkiai lankstosi vaikštant, manau toli vaikštant gali būt nepatogūs :roll:
 #422265   giedriuzzz
 13 Lap 2012 13:32
Panevėžy Salmo pažiūrėk gal bus, minėjo man kad ten anksčiau būdavo :roll:
Jei kur rasi duok žinot nulėksiu ir aš pasimieruot keleto modeliukų ;-)
 #422280   audrutis
 13 Lap 2012 14:31
Dabar dar mastau o gal visdelto Rocky Bucklight imt, o ne Rocky Sport Utility Max. Jie aisku ne tokie silti, bet uztat jie turetu buti lengvesni, o tuo paciu ir patogesni. Visgi gamtoje ziema as labiau judesiu, nei nejudesiu...
 #422284   SauliusM
 13 Lap 2012 14:42
taip tuoj iki ecco sandalu jei isvis ne iki crocs'u dasimastysit. :lol: tai batu ziemai zvejot ar i miesta visgi reik?
 #422286   giedriuzzz
 13 Lap 2012 14:55
Tironas su savo AKU žieminiais sakė ir į šokius ir pas mergas varo :)

Pagal išvaizdą tai Badger turėt būt patogesni, bent jau man taip atrodo. Jaučiu Bucklight batams ir bus sutvirtinimas priekyje akmenukams spardyt :roll:
Vat kažin ar per tą vietą nebus šalčiau kojai :roll:
 #422288   SauliusM
 13 Lap 2012 15:05
giedriuzzz rašė:Tironas su savo AKU žieminiais sakė ir į šokius ir pas mergas varo :)

Pagal išvaizdą tai Badger turėt būt patogesni, bent jau man taip atrodo. Jaučiu Bucklight batams ir bus sutvirtinimas priekyje akmenukams spardyt :roll:
tai gal metalas uz thinsulate stovi o ne pries... o Tironas, kad parduot savo produkcija, tai jauciu tau gali papasakot ir kaip su klumpem medinem pas mergas varo. dar gerai, kad jis klumpem neprekiauja. butu patys geriausi batai ejimui ant ledo.
 #422293   Mike
 13 Lap 2012 15:38
Tei pirmi kažkada berods Žūkly buvo (dabar kiek kitoks modelis yra). Sakė, kad baisiai sunkūs ir dar jais briedį gali užspardyti. Realiai tinkami tik medžiotojo bokštelyje sėdėti.
 #422378   Ignelis
 13 Lap 2012 22:40
giedriuzzz rašė:Tiems Sport Utility Max priekyje yra metalas įmontuotas, na tipo kaip būna darbiniams batams (pendeliui į šikną gerai ikalt ar ledą nuo grąžto nuspardyt :lol: ) ir šiaip jie tokie kieti ir sunkiai lankstosi vaikštant, manau toli vaikštant gali būt nepatogūs :roll:
pastebejimas del to lankstymosi... ;-) jei einant batas prasosi lenkiamas ir per prievarta ji reikia lenkti, manau net nera ka ziuret i toki modeli.
Nors mano zieminiai "north face" labai nepasiduoda lenkimui rankose, bet uzhsidejus ant kojos ir prasiejus... :v-ar jauciasi, kad bato padas suprojektuotas taip, kad jegos ejimui reik panaudot nedaugiau negu einant su shlepetem per pirshta... ;-) nevisi nelankstus batai yra blogis.
 #422405   SauliusM
 14 Lap 2012 08:44
Ignelis rašė:... jei einant batas prasosi lenkiamas ir per prievarta ji reikia lenkti, manau net nera ka ziuret i toki modeli.... nevisi nelankstus batai yra blogis.
tu bent pats supratai, ka cia parasei?
 #422441   Ignelis
 14 Lap 2012 11:59
SauliusM rašė:
Ignelis rašė:... jei einant batas prasosi lenkiamas ir per prievarta ji reikia lenkti, manau net nera ka ziuret i toki modeli.... nevisi nelankstus batai yra blogis.
tu bent pats supratai, ka cia parasei?
tu gal apsimeti..? :lol: :-kvankt
na o jei ne, tai paminejau i kuriuos nelankscius ziuret neverta. o kurie "nelankstus", net neturi lankstytis, nes jiem to visai nereikia, o ejimas del siektiek lenkto pado, netrupucio nenukencia.
Paskutinį kartą redagavo 3 Ignelis. Iš viso redaguota 14 kartus.
 #422442   p.arturas
 14 Lap 2012 12:00
giedriuzzz rašė:Tironas su savo AKU žieminiais sakė ir į šokius ir pas mergas varo :)

dazniausiai nosies sutvirtinimui naudojamas plastikas o ne metalas. tai salcio neturetu raukt.
 #423848   looking4snow
 18 Lap 2012 18:54
Labai panasius Kamikus maciau Klaipedos Salmo. Modelis visgi kitas, bet gali uzbegti paciupineti.
 #423952   Vitolis
 18 Lap 2012 22:43
Donis rašė:Ziurinejus ziemai batus,gal kam teko tokius tureti? gal bus atsiliepimu?

http://www.sierratradingpost.com/kamik- ... rFamily=02
Gali būt nelabai šilti. Tinsuleito tik 400. Šiandien Rockius Paulius per laidą reklamavo. Lyg ir naujas modelis. Ir ten ne tinsulait o bbž kažkokia nauja materija insabačinta ir stipriai lengvesni nei senąsis Rocių modelis. Tik neisidėmėjau modelio. Reik Makaulės užklaust.
 #423958   looking4snow
 18 Lap 2012 23:33
Gal Primaloft? Tada nieko naujo, bet uz Thinsulate geriau.

Ir keista butu, jeigu "Comfort rated to -58°F" butu salti batai. Cia gi -50 pagal Celciju... :lol:
 #423991   vava
 19 Lap 2012 10:02
o kodel primaloft geriau uz thinsulate?
 #423998   SauliusM
 19 Lap 2012 10:26
aha, ir man butu idomu suzinot, nes vaikstau darban su primaloftine striuke ir net nezinojau, kad cia labai super yra....
 #424024   looking4snow
 19 Lap 2012 11:04
Toks pat turis medziagos suteikia daugiau silumos. Ir PrimaLoft kazkaip kitaip "padaromas" ar kaip cia issireiksti, del ko yra minkstesnis uz Thinsulate. Smulkmenos.
 #424036   SauliusM
 19 Lap 2012 11:20
looking4snow rašė:Toks pat turis medziagos suteikia daugiau silumos. Ir PrimaLoft kazkaip kitaip "padaromas" ar kaip cia issireiksti, del ko yra minkstesnis uz Thinsulate. Smulkmenos.
nuo kada medziaga suteikia siluma? jinai mano supratimu gali tik turet didesne ar mazesne silumine varza/talpa bet suteikt siluma, tai cia kazkas naujo...
 #424043   vava
 19 Lap 2012 12:04
nu tai jis ta gal ir norejo pasakyt??
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 47
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis