Sauliau arba skridzai, auuuuu...bukit diedai, pasidomekit kas cia per akcija atrakcija...komisinius mes jau kaipnors sumesim uz varga... 

Jei žvejyba trukdo darbui - mesk darbą... 

paprasyti pardavejo, kad nerasytu visos sumos. jai truktu vieno pirkejo, as uzdainiuška rašė:Turi siųsti, bet problema - kaip nemokėti muito, nes siuntinio vertė viršija neapmokestinamą sumą
Kiek tekę tuo domėtis (savo kailiu neišbandžiau), dabar tokie dalykai nepraeina - ir muitinė turi gūgląmartiz-zz rašė:paprasyti pardavejo, kad nerasytu visos sumos. jai truktu vieno pirkejo, as uzdainiuška rašė:Turi siųsti, bet problema - kaip nemokėti muito, nes siuntinio vertė viršija neapmokestinamą sumą
ne as uzsakinejau ir jau kaip ir pasidalinta viena 6 vnt partija. nu tas kas uzsakinejo kai prisijungs, tai patikslins kaip ir kas.Wytux rašė:tai gal labai nenubiednesim jei muita ir pvm susimokesim ... ?![]()
O tu Sauliau viena ar visus sesis uzsisakei ?
Bent jau iš puslapyje prieš tai esančios nuorodos spiningėlių visgi į LT nesiunčiadainiuška rašė:Turi siųsti, bet problema - kaip nemokėti muito, nes siuntinio vertė viršija neapmokestinamą sumą
Iš JAV nesu nieko rimto siuntęsis, nors žmona nuolat užsisakinėja visokius muiliukus, pastas, šampūniukus ir t.t., kurių suma nesiekia minimalios apmokestinamosSauliusM rašė:ot problema, kad tiesiai nesiuncia...
taip.dainiuška rašė:Šiuo atveju reikėtų naudotis tarpininkų pagalba?
blizgutei. velniui tai sakyciau liaunokas biskiuka. nors kaikas gaudo. as tai 99% atveju blizgiauju su juo. balansais as is vis mazai gaudau, nes nepatinka man jie, tai tuo klausimu kiti tegu kalba.Mike rašė:A toks dar klausimas iškilo. Tiems kas rankoje tą Genz Light purtė. Jis labiau tinkamas blizgutei - balansyrui ar velniui?
tai kokio dydzio tu velniais gaudai kad rite 500 dydzio? pas mane ant 60gr velnio tai rite daiwa 2000 ir tai jos biski jau gaila. o sitas blizgiavimui su tuo kur idejei palygint tai cia bajeris ar kaip?Mike rašė:Aha, supratau. Tai tada man to Genz nereikia. Blizgiauti - balansuoti labiau mėgstu gyliuose iki kokių 3-4 metrų. Tam puikiausiai tinka va toks: http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... egory=1232 . Ieškau spiningėlio velniui, kad didesniuose dyliuose ir su beinercine rite (shimano Sienna 500).