Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #419642   ciapajavas
 04 Lap 2012 17:57
joo kurioj vietoj daugmaz, nes pats prudas toks ne is mazuju... :D seniau gaudydavau ylankoj(desinen nuo boso) giliau arba prie siurblines irgi desinej pusej. rezultatai nenustebino, kaiptik po kazkuriu metu, kai ten daznai zvejodavau, dabar isvis nebevaziuoju i kurmaicius. prie siurblines dar dar. tik kad ten daznas atvejis kad vejas trukdo pilnavertiskai zvejot. toks daznas, kaip ir vakaris pajurio lietuvoj :?
 #419712   beveik zvejys
 04 Lap 2012 20:40
HorseFly rašė:kurioj cia vietoj tuose kurmaiciuose nuo kranto gaudei?

kai pervažiuoji tiltą, suki į kairę pusę, tai pagrinde visas veiksmas šiame ruože. Pakrantės truputi statokos šiaip, ypač toliau nuėjus.

Pervažiuoji tą tiltą kur tiesiai į Kurmaičius įvažiuoji.
 #423523   rusla02
 17 Lap 2012 11:49
Ignelis rašė:gal kas galit rekomenduoti kokia mokama bala, spiningu pasimojuoti? ar sheip kuri ishnuomuota ir tvarkingai priziureta... ;-) gaudymui nuo kranto
Šito dalyko aš irgi pasigendu Klaipedos raj. Tikrai mokečiau pinigelius, jeigu žinočiau kad lydeku tikrai yra ten, žuvies man nereikia. A tai dabar žinau tik kanalus kintose, bet ten kainos yra žveriškos :superšokas .
 #423742   ciapajavas
 18 Lap 2012 11:14
prisiminiau - karjerai netoli kretingos, ivazinejant i kretinga uz apoil atrodo degalines. zodziu ten privacios valdos, zuvies yra, kaip pats sako seimininkas nuolat papildomai zuvina. kiek pamenu is seniau, ten lydeku netrukdavo tikrai. bet beda yra kad zmogus vasara prase po desimt litu uz valanda :superšokas tai ka as zinau, man atrodo per daug kad ir kaip ten kibtu. nors ka cia sakyt, jeigu pas ta pati pona issimaudymas kaime karjeje 3 litai kainuoja...
 #423841   ciapajavas
 18 Lap 2012 18:40
8654 rašė:nu desimt LT uz valanda ner baisu jei kimba tos lydekos, bet pas mus praso dar daugiau kitur, o hulis pagausi :-D
buvau vasara nulekes pasikalbet tai taip prase. gal eitu dar kazka ten nuderet jei tarkim neskubi, visa diena imi. jis man daugiau kalbejo apie neplesria zuvi. tipo kad zuvina, kad zmones pagauna karosus, karpius, karsius ar panasu velnia. apie lydekas daug nekalbejo, bet as zinau kad jos ten neturejo isnykti per keleta metu. anksciau lyg ir galedavo zvejot nemokamai, tai kas keleta metimu gaudavom "straikus". tuo metu atrode is kitos lygos tas tvenkinys lyginant su kitais kur zvejojom. garantijos suteikt negaliu, atradimai daromi bandymo keliu ::hai-bai
 #423915   Tadass
 18 Lap 2012 21:31
Esu kelis kartus ten zvejojes lydekas. Anksciau sutardavau 20-30 lt visai dienai, bet paskutinius kartus paprase10-15 lt (pagal nuotaika turbut) uz valanda - kas jau yra brangu. Nera ten jokiu stebuklu - esu pora kartu ir nieko nepagaves, o kai pagauni, tai didziausia gal ir buvo pora kg, o siaip peiliai iki kilo. Didziausias minusas - kad neleidzia su valtele plaukiot. Krantai ten baisiai apzele, rudeni vanduo aukstas - be bridkelniu net nepazvejosi. Prieinama gal tik trecdalis pakrantes, nes kitur tankus karklai ir gylis kur neperbrisi.
Mano nuomone - tai toks telkinukas, kai nori pazvejot, bet neturi laiko arba tingi vaziuot kur toliau. Tiesa pora metu ten nesu buves, gal kas ir pasikeite.
 #423960   Ignelis
 19 Lap 2012 00:15
rusla02 rašė:
Ignelis rašė:gal kas galit rekomenduoti kokia mokama bala, spiningu pasimojuoti? ar sheip kuri ishnuomuota ir tvarkingai priziureta... ;-) gaudymui nuo kranto
Šito dalyko aš irgi pasigendu Klaipedos raj. Tikrai mokečiau pinigelius, jeigu žinočiau kad lydeku tikrai yra ten, žuvies man nereikia. A tai dabar žinau tik kanalus kintose, bet ten kainos yra žveriškos :superšokas .
lankiausi kintuose... :) dirbantis dabar ten tik vienas prudelis, valanda zhvejybos 25lt + uzh pagauta lydekos kilograma dar 10lt tenka susimoket :lol: vaziavau su antra puse, tai 150lt trims valandoms pasirode daugoka, juolab kad ir dydziai sake apie kila :-D
visos kitos balos ir kanaliukai uzhdaryti. bet sargas shaunuolis dede :grin: :gutgut po 15min diskusiju palydeko iki kanaliuku, be jokio mokescio ;-) vanduo kakava ir stipriai nuleistas(0.5m) palaikem po viena smulkia zhuvi, nieko neishtraukem. krantai baisus po dumblo valymo darbu. ir siaip tikejaus malonesnes aplinkos, antra kart nevaziuosiu :roll:
 #426240   diego
 27 Lap 2012 09:48
eseriai irgi juda, tik mazdaug kas ketvirta diena :) siemet dreverna nenuspejama.. kazkaip visada budavo kad taikai veja ir varai ir pagauni.. siemet kazkaip sudetingai
 #430834   Ignelis
 12 Gru 2012 18:11
snd vaziavau i triuselius pasiziuret, tie pirmieji karjeriukai dar bangavo :mėlynvarla na o ant mazucio uzhsilipau... ;-) su graztu vaiksciojau lb nedrasiai. nes vietom lb plonas, vietom jau drasiau jausdavausi. eseriokai blizgute ignoravo, bet vienas pasisveikino.... :v-ar
Paveikslėlis
 #431495   zvejysmegejas
 14 Gru 2012 20:33
Šiandien ir man knietėjo užlipti ant ledo. Bet dar plonas, tai tik iš kraštų palaipiojau ir sezoną atsidariau :D
Paveikslėlis
 #434292   ciapajavas
 28 Gru 2012 16:47
gal kas zvejojat Greiciunu tvenkiny(Lapiu kaimas, uz Mikoliskiu)? buvau rudeni i zvalgyba nuvaziaves, vietos idomios, turint omeny kad ir stovincio vandens ir tekancio galima rast vienoj vietoj. idomu kaip ten reikaliukai, nes daugiau vaiksciojau ir tyrinejau apylinkes nei meciau :D
 #434959   mariuxxs
 31 Gru 2012 15:51
pastarasias tris dienas su draugu buvom ant posku karjeru.laimikiai neispudingi ( kalbu apie drizuotusius ).nors sest. kelete egzemplioriu neblogu pagavom. :grin: lydeku nesulaukem. :( o siandien tik naujaku zuvienei.
 #439201   justgytis
 13 Sau 2013 23:11
Sveiki, gal yra zmoniu kurie ketvergiu karjeruose zvejoja dazniau? As vel sia ziema prisiminiau savo pomegi pazvejot ir buvau si savaitgali tame didziajame karjere balansyra pamirkyt... Na ir kaip zinote naujam telkini nera lengva surast zuvies ir tai uzima nemazai laiko :S Laimikis tai nekoks sykart buvo, neradau kur laikos zuvis visai ir zoles kliuvo regis visur :S

Paveikslėlis
Paveikslėlis

tai va, grazuolis eserys paeme toje raudonoje vietoje ir gretima ekete ir ta mazyte lydekaite kuri papozavo ir keliavo namo uzaugti. Isieskojau visa ta geltona plota kuris buvo visiskai tuscias o kliuviniu labai daug... Apie 15 valanda dienos dar galvojau paziuresiu kas tame mazame daros, ir patikrinus ta maza kamputi, raudoname taske svytuokle uzpuole kuoja...

Gal atsirastu koks zmogus kuris labiau pazysta ta karjera ir gal isduotu pora vieteliu kur laikosi zuvis? :) noris po savaites vel ismegint...
 #439611   zvejysmegejas
 15 Sau 2013 09:53
man tas apatinis karjeras išvis nekoks pasirodė, pabandžiau kažkada, gylio nepavyko surasti normalaus. Tai paskui ant to mažojo kuris prie kelio kelis ešeriukus pabandžiau.
 #441297   justgytis
 19 Sau 2013 19:14
Nu va, siandien vel buvau tame karjere (po savaites bus stintos :O ) Tai va laimikis vel nekoks: eseriu nei vieno!!! Trys lydeku kibimai: pirmas nukrito (nesuprantu PYP kaip balansyras su 3 kabliais nesugeba lydekos uzkanint :S ), kiti 2 istraukti, 1 kg ir 0,6 kg.

Ir dar kai kas liudno pastebeta: su gyva zuvele gaudyt negalima, o matos pilna ekeciu kuriuose +-20 skrituliu stovejo pries kelias dienas...
 #441396   ciapajavas
 20 Sau 2013 14:37
o matei tuos skritulius, ar tik del ekeciu kiekio sprendi kad skrituliais zvejota? jeigu matei, ko nieko nedarei? o gal apskritai zvejojo ant porcijos?
dar liudniau yra kai zmones mato pazeidimus bet nieko nedaro.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė