Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #424118   Vitolis
 19 Lap 2012 16:46
looking4snow rašė:Toks pat turis medziagos suteikia daugiau silumos. Ir PrimaLoft kazkaip kitaip "padaromas" ar kaip cia issireiksti, del ko yra minkstesnis uz Thinsulate. Smulkmenos.
Jei teisigai nuklausiau makaulės batų pristatymą per laidą, tai jis išsireiškė taip: Panaudojus naują medžiagą vietoje Thinsulate, batai tapo ne tik šiltesni, bet ir žymiai lengvesni :mėlynvarla Vienžo, taip ir nesupratau. Maž nenuklausiau gerai? Nu raik peržiūrėt da syk ir paklausyt :)
 #424120   Rapalas
 19 Lap 2012 16:49
Ir lengvesni, del 2 priežaščių, padui panaudojo eva ir vietoi thinsulate ta kita medžiaga kuri kaip čia rašė nėra naujiena.
 #424127   Vitolis
 19 Lap 2012 17:01
Rapalas rašė:Ir lengvesni, del 2 priežaščių, padui panaudojo eva ir vietoi thinsulate ta kita medžiaga kuri kaip čia rašė nėra naujiena.
Tiksliaible :/brazasista Dėkui. Išvadavai nuo pakartotinos peržiūros :-D
 #424131   Rapalas
 19 Lap 2012 17:12
Nėr už ka ;)
 #424137   Tironas
 19 Lap 2012 17:38
ta kita medziaga vadinasi PRIMALOFT. mano galva viena pazangiausiu izoliaciniu medziagu siuo metu rinkoje. Aikus Thinsulate yra prigamines irgi labai panasiu, bet ju kaina yra kitokia ir naujieji Thinsulate dar nera placiai vartojami.
200g primaloft tai nera aisku stebuklas ir tiketis afigieno siltumos u tokiais batai butu naivu. Pav AKU batuose naudojamas 400G storio Primaloft ir jie deklaruoja kad esant zemam fiz aktyvumui. ar tai tiesa nesiimu teigti.
 #424174   Vitolis
 19 Lap 2012 20:22
Tironai, dar negavot tų AKU batukų? Domintų NEVA GTX modeliukas juodos spalvikės. Šiaip, nešioju 42 dydį. Bet šie galėtų būt ir 43. Ir Itališki lygtai mažinti?
 #424195   liorenas
 19 Lap 2012 20:46
Vitoli, AKU batu salmo parduotuvese jau yra...ana savaite jau ciupinejau babilone panevezy... ;-)
 #424268   Tironas
 20 Lap 2012 07:39
nera dar zieminiu. siandien zinosiu kur jie siuo metu, nes is italijos iskeliavo ana savaite tai tikrai.
dydziai tai mazdaug atitinka iprastinius, bent jau vasariniai. na gal 0,5 dydzio pasimt galima atsargai. vat zieminiu dar nezinau, gal skirtumas kox bus? bet neturetu, nes gamybos procese naudojmas injection
 #424655   Rapalas
 21 Lap 2012 14:05
O Demar hunter gal atsiliepimų kas turit? Dėkui. Vistik priėjau prie išvados kad reikės imti 2 batus. Vieni demar hunter šlapiam laikui, tai yra pliurzos ir žemės košė, o kažka iš rockiu ar kitu panašiu kai viskas sušale ir sausa.
 #424826   Vitolis
 21 Lap 2012 20:40
Tironas rašė:nera dar zieminiu. siandien zinosiu kur jie siuo metu, nes is italijos iskeliavo ana savaite tai tikrai.
dydziai tai mazdaug atitinka iprastinius, bent jau vasariniai. na gal 0,5 dydzio pasimt galima atsargai. vat zieminiu dar nezinau, gal skirtumas kox bus? bet neturetu, nes gamybos procese naudojmas injection
Kai turėsit duok žinot, gerai? aip rašiau, domina NEVA GTX modeliukas. Gali ir į PM
 #424830   Shtulas
 21 Lap 2012 20:48
Teko bandyt šituos http://aic.lt/a-ieminiai-batai-demar-ye ... _2943.html
Neužilgo važiuosiu pirktis pats. Nes batai tikrai šilti, patogūs, lengvi. Bandžiau ir per pliurzą ant ledo ir per sausą sniegą - jokių problemų. Aišku neteko susidurt su tokia pliurza, kad iki kelėnų būtų. Bet manau ir neteks, nes jau ant tokio ledo nelipsiu su jokiais batais :)
 #424848   Airis
 21 Lap 2012 21:17
ar nera sunku vaikscioti su jais, nes kai pries pora metu buvau koja inkises, tai sunkiai lankstesi jie.
klp uz 280 maciau. dar nuolaidele kaledine ....
 #424865   Shtulas
 21 Lap 2012 21:41
Nu nežinau, man pasirodė ganėtinai lengva. Ir patogūs ir prie kojos limpa, nesmūkčioja kaip kai kurie kiti, o ir vaikščiojau su jais nemažai, tai nepajaučiau nei didelio nuovargio nei kažkokio nepatogumo. Bet kitiems galbūt ir kitaip pasirodys. Man jie puikiai tiko.
 #424986   Airis
 22 Lap 2012 11:37
Paemiau jecius uz gera kaina. atrodo gremezdiskai, bet tikrai patogus ir lengvi, ir atrodo bus tikrai silti
 #425036   Rapalas
 22 Lap 2012 13:43
O 13 amerikoniška tai kelinta europietiška išmiera? Arba 46 lietuviška kiek bus amerikoniška?
 #425069   Rapalas
 22 Lap 2012 14:34
Iš amerikės per tarpininkus :D Tik va man minėjo, nežinau ar tiesa, kad jei ten kainuoja 100 doleriu, tai lietuvoje atsistos 100 euru, o lietuvoje kainuoja tas daiktas virš 500 Lt.
 #425079   vava
 22 Lap 2012 14:58
Airis rašė:Paemiau jecius uz gera kaina. atrodo gremezdiskai, bet tikrai patogus ir lengvi, ir atrodo bus tikrai silti
jei ne paslaptis, kokia kaina gavos?
 #425081   vava
 22 Lap 2012 15:00
Vegys rašė:46 dydis pvz pagal Kamik ( http://kamik.com/kamik_winter10/en/sizechart.shtml ) yra 12 dydis.

Žiūrėk pagal firmą + paskaitinėk komentarus, kartais būna uždidinta arba sumažinta ...
a pagal kitas firmas 46 yra 13... byby tu juos supaisysi.. matuot reik
 #425082   giedriuzzz
 22 Lap 2012 15:04
riboks rašė:Sveiki,

Gal kas zinote kur galima butu uz siek tiek geresne kaina gauti siu batu 42 dydi:

http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... ty-max-663 sitie aktualiausi

Aciu uz pagalba ir pasiulymus!
Šitų žinau kur 41 dydis yra už neblogą kainą :gutgut

P.s. Galvojau pats imti, bet su stora kojine mažoki jie man :( su plona kojine kaip ir geri, bet bijau, kad apsimovus storą kojinę neliks kojai laisvumo ir ji šals :cry:
 #425083   SauliusM
 22 Lap 2012 15:04
vava rašė:
Vegys rašė:46 dydis pvz pagal Kamik ( http://kamik.com/kamik_winter10/en/sizechart.shtml ) yra 12 dydis.

Žiūrėk pagal firmą + paskaitinėk komentarus, kartais būna uždidinta arba sumažinta ...
a pagal kitas firmas 46 yra 13... byby tu juos supaisysi.. matuot reik
vo butent, nes jamant skirtingu firmu produkcija tai as nesioju nuo 42 iki 46 dydzio... o amerikoniski tai irgi vieni ir 11 per dideli o kiti ir 12 spaudzia. taip kad reik matuotis. gyvenime daugiau jokiu tapkiu internetais nesimataves pries tai nebepirksiu. uzteks jau *PYP* tu praliotu...
 #425159   riboks
 22 Lap 2012 19:13
http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... ty-max-663 sitie aktualiausi

P.s. Galvojau pats imti, bet su stora kojine mažoki jie man :( su plona kojine kaip ir geri, bet bijau, kad apsimovus storą kojinę neliks kojai laisvumo ir ji šals :cry:[/quote]

Na manau reiktu bent dviejais dydziais didesnius nei iprastus batus nesioji,o 41 tip tip butu ,na reiktu pabandyti pora zvejybu,gal nesaltu.Gal gali imesti i PM nuoroda,pabandysiu uzklausti gal gaus didesniu :)
Aciu!
 #425160   riboks
 22 Lap 2012 19:14
Rapalas rašė:Iš amerikės per tarpininkus :D Tik va man minėjo, nežinau ar tiesa, kad jei ten kainuoja 100 doleriu, tai lietuvoje atsistos 100 euru, o lietuvoje kainuoja tas daiktas virš 500 Lt.
nu tai normaliai ,tik kad tikrai batai pasiektu :)
 #425162   looking4snow
 22 Lap 2012 19:17
Rapalas rašė:Iš amerikės per tarpininkus :D Tik va man minėjo, nežinau ar tiesa, kad jei ten kainuoja 100 doleriu, tai lietuvoje atsistos 100 euru, o lietuvoje kainuoja tas daiktas virš 500 Lt.
Tu visiskai teisus. Aisku tos sumos skirtingu daiktu gali zenkliai skirtis, bet pats principas butent toks ir yra.

Laimingi jus, kurie galite siustis batus nesimatave. As ir i parduotuve nuejes is 10 poru savo kojai randu tik 1 tinkama... Aisku kalbu apie idealu tikima.

Nebent variantas butu pasimatuoti parduotuveje ir tik tada toki pati parsisiusti is kazkur pigiau. Bet jeigu visi taip pradetu daryti, parduotuvems tektu uzsidaryti ir isvis nebebutu kur matuotis. :twisted:
 #425171   giedriuzzz
 22 Lap 2012 19:38
riboks rašė:http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... ty-max-663 sitie aktualiausi

P.s. Galvojau pats imti, bet su stora kojine mažoki jie man :( su plona kojine kaip ir geri, bet bijau, kad apsimovus storą kojinę neliks kojai laisvumo ir ji šals :cry:
Na manau reiktu bent dviejais dydziais didesnius nei iprastus batus nesioji,o 41 tip tip butu ,na reiktu pabandyti pora zvejybu,gal nesaltu.Gal gali imesti i PM nuoroda,pabandysiu uzklausti gal gaus didesniu :)
Aciu![/quote]

Didesnių gali atvežt bet kaip sakiau kaina apie 20proc didesnė :twisted:
Tie 41 dydžio nuo pernai metų likę ;-)
 #425175   p.arturas
 22 Lap 2012 19:51
kam reikia pigiu, arba mazos ismieros, tai ,,pasidaryk pats"" yra pskovo batu Zima, yra ir 37 dydzio. yra ir ideklu. kainos ape 70 lt
 #425410   Rapalas
 23 Lap 2012 10:04
looking4snow rašė:
Tu visiskai teisus. Aisku tos sumos skirtingu daiktu gali zenkliai skirtis, bet pats principas butent toks ir yra.

Laimingi jus, kurie galite siustis batus nesimatave. As ir i parduotuve nuejes is 10 poru savo kojai randu tik 1 tinkama... Aisku kalbu apie idealu tikima.

Nebent variantas butu pasimatuoti parduotuveje ir tik tada toki pati parsisiusti is kazkur pigiau. Bet jeigu visi taip pradetu daryti, parduotuvems tektu uzsidaryti ir isvis nebebutu kur matuotis. :twisted:
Vat butent kad aš nelaimingas, nes negaliu taip pirkti batų, vakar pasimatavau demar hubertus ir pamačiau kad man jie visiškai netinka ir nepatinka. :e:e Ir teks kažko kito iškotis. Arba pirksiu rockius o dabar senuosius drošiu kol po purvynes reikia braidyti. O demar yeti kai pamačiau realiai tai nu nafik, ten jau ir sniego batu nereikia kokio jie pločio ir ilgio, košmaras kokie gremėzdiški.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 47
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė