Tai rašyk Mariui ir nebesuk sau smegenų :D
SomeWhereInTheLakeFishing
VAVA, sory bet neparašysiu, negalanda jie, galanda kalvariju gatvėj beveik prieš turgų, jei važiuojant link miesto tai už stotelės, prieš policajus. Kaina 15 Lt laikas 15 min ir eina blemba kaip per sviesta, toks vaizdas kad turi ledo kibira ir pagalande pabando :Dvava rašė:Rapalai, tai tu dar karta parasyk tiems tinginiukams, kad galanda Zalgirio maximos rusyje.....
mano Mora...Rapalas rašė:Man rapalos negalando ;(
tada gerai, nes gal ir patogiau perpuse sulankstomas, bet papildomas 100lt... tai...Rapalas rašė:aš būtent ta ilgesni ir turiu, tai jokių problemų, ten labai patvari skylė, nei atsisuka nei kas.
Aš tą patį galiu pasakyti.Rapalas rašė:aš būtent ta ilgesni ir turiu, tai jokių problemų, ten labai patvari skylė, nei atsisuka nei kas.
Aš irgi pritariuvalgykitmorkas rašė:Aš tą patį galiu pasakyti.Rapalas rašė:aš būtent ta ilgesni ir turiu, tai jokių problemų, ten labai patvari skylė, nei atsisuka nei kas.
ir tuguj tokiu dalyku turetu but.Donis rašė:Is klaipedieciu ir aplinkiniu,gal kas kur matet pirkti Barnaul grazta 100, dviranki,nelabai as kur randu
Donis rašė:Is klaipedieciu ir aplinkiniu,gal kas kur matet pirkti Barnaul grazta 100, dviranki,nelabai as kur randu
Šitu daugiausia ir buna. Vienarankiu sunkiau rastgiedriuzzz rašė:Bet jūs atkreipkit dėmesį,kad Donis ieško būtent dvirankio 100
Jeigu finansai labai riboti, tai pakenčiamai gerai gręžiantį rusišką grąžtą kokiam turgely galima susirast ir dar už mažesnę sumą, aišku, rankas prie tokio teks pridėt, bet tiek kiek už naują mokėt nereiks. Vėliau, pagal galimybes nusipirksi naują ir tobulesnį...marijampolskis rašė:sveiki žieminių grąžtų turėtojai , norėjau paklausti ar galima nupirkti gerą grąžtą už 90-120lt? (tik turintys)
turiu viena seną grąžtą, žmogelis toks nurašė . varžtai nuolat atsisukioja, rankena plona, o pats gręžimo procesas... manau po kulturizmo trenyruotes mažiau pavargstama negu nuo 3 eketčių. geriau truputį daugiau sumokesiu negu vėl ant lędo kankinsiuos.tukasG rašė:Jeigu finansai labai riboti, tai pakenčiamai gerai gręžiantį rusišką grąžtą kokiam turgely galima susirast ir dar už mažesnę sumą, aišku, rankas prie tokio teks pridėt, bet tiek kiek už naują mokėt nereiks. Vėliau, pagal galimybes nusipirksi naują ir tobulesnį...marijampolskis rašė:sveiki žieminių grąžtų turėtojai , norėjau paklausti ar galima nupirkti gerą grąžtą už 90-120lt? (tik turintys)
Aš pirmąjį savo grąžtą pirkau "blusturgy" iš dieduko už 20 lt. Pasigalandau peiliukus, persidažiau ir gręžiau pora sezonų patenkintas, kol kartą, dvigubo ledo eketėj įstrigusį belaisvinant lūžo pusiau suvirinimo vietoj (senojo šeimininko buvo sulaužytas ir remontuotas).