Super dekuiKaralaitis rašė: http://www.failai.lt/0mnknq20m5c0/Балан ... ки.pdf.htm

Super dekuiKaralaitis rašė: http://www.failai.lt/0mnknq20m5c0/Балан ... ки.pdf.htm
Ale ilgai trunka tas tuoai :Df'eD rašė:tuoj nufotkinsiu siu dienu kozeri. kai vakar vietinis su aviza priejo pasikalbeti, jis buvo sugaves viena eseri, o as be jokiu matyliu, akiu.. - tris
matyt visgi buvau gaves zenkla, kad neviesintRapalas rašė:Ale ilgai trunka tas tuoai :Df'eD rašė:tuoj nufotkinsiu siu dienu kozeri. kai vakar vietinis su aviza priejo pasikalbeti, jis buvo sugaves viena eseri, o as be jokiu matyliu, akiu.. - tris
Minde ,ne tu vienas pasiilgai . Greičiau jis atsirastųRukis rašė:Neblogs filmuks,ech kaip as ledo jau pasiilgau...
http://www.youtube.com/watch?v=mNlwQw9U4Yw
Gaila kad tik 6 ir 8 cmRapalas rašė:Nu sakykim kaip iš viršaus uždetas sparnelis ir padidinta uodega. Aišku tik du dydžiai bus dabar 6 ir 8 cm. Jau šiemet lt turėtų prekiauti.
Aš irgi gaudau 3 metus balansyru. Blizges faktiškai nebenaudoju nes mažiukai užknisalooking4snow rašė:Aisku, kad eserius nebutina gaudyti nuo 15 metru gylio, bes cia kaip pvz. paemiau, kad tie, kurie gaudo eserius tokiuose gyliuose, naudoja didelius masalus ir eseriams jie nera per dideli.
As ziema tik ant balansyru ir gaudau paskutinius gal jau 3 metus. Bet eseriai jau yra atsibode, dabar tik lydeku ieskau. Nes tikslingai dideliu eseriu zvejybos taip ir nesugebejau perprasti, o rankioti tuos sprindinus ar kad ir po kelis simtus gramu, tai ne man. Aisku, per ta laika pasitaike ir grazuoliu, virs kg egzemplioriu, bet kiek paskui nebandziau tose vietose surasti ju broliukus, isvis nieko nebepagaudavau... Nurasau tai atsitiktinumams.
Aj, tiesa, turiu rades ezera, kur galima nors ir po penkis klumpinius pagauti per diena, bet tik kai jie sukyla. Nepaslaptis, visi zino ta ezera, kur Lietuvos klumpiu eldoradas - Rekyva. Tiek, kad is Klaipedos toloka daznai privazineti, ir, kaip tycia, nepataikau i sukilimus. Viena kart pasiseke, o daugiau arba buna visai tuscia, arba tik koks vienas 600-800 g pamalonina per visa diena.
Dar del tu dydziu, kaip kontrasta galiu pateikti pvz.: esu Plateliuose pagaves ~5 kg lydi ant 4 cm balansyro. Taip kad cia labai reliatyvus dalykas ir balansyro dydis nelabai turi itakos gaudomu zuvu dydziui. As asmeniskai, nors dabar taikau tik i lydekas, balansyrus renkuosi tik pagal vietos gyli. Jeigu gylis mazdaug iki 8 metru, dedu 5 cm. Jeigu virs 8 metru - 7 cm. Giliau 10-12 metru lydziu jau neieskau, tai didesniu balansyru ir neturiu, bet jeigu ieskociau, deciau jau 9 cm. Naudoju vieninteli masala: Rapala Jigging Rap. Isbandziau paciu ivairiausiu firmu, tai pat ir kita Rapaliuka - Jigging Shad Rap, bet man prilipo tik tas vienintelis modelis.
Kai pradėjau gaudyt tai i pirmas žvejyba ėmiau tik balansyrus ir gaudžiau kol suradau kaip su jais dirbt.Rapalas rašė:Nu bent jau rusijoje standartas 5-7 cm, tai 6 cm manau pats tas, o dėl gyliu tai visi rašo, kad ešeriai žiema susikelia i duobikes, arba sėklius, kai jie būna 8 metrai. Man apskritai paėmus ant balansųrų nekimba, nors labai stengiuosi ir jais gaudau, bet kažko nepakertu sistemos arba nepataikau ant ešerių būrio.
pasidalisnsi savo atradimais su murziais ?looking4snow rašė: Apjungiau i kruva tai, ka pamaciau youtubeje, Serbakovu filmuose ir t.t.
tai tada pinta ar nanofila naudot gali.Rapalas rašė:Gyliuose tai tikrai kuo storiau tuo geriau, nes valas mažiau tamposi, kaip suprantu jiems reikia kieto staigaus timptelėjimo, dėl to ir kieta spiningėli isigyjau, kad ne su botagėliu ten ji tampyti.
Reiks pabandyt susivyniot FC. Turiu berods 0,3 kai pagal ruskelių rekomendacijas, tai turėtų būt gerai. Ne, tai mesiu nafik ir 2.2 monofilą persidėsiu. Reiks kai reikals užgult šiemet ant balansyrų. O tai padiorginu, pasirašo viens kitas dryžius ar "peiliukas" koks ir pakeičiu blizge. Bet jau tas Ščerbakovų detalus išaiškinimas, tai man šypseną sukelia. Nieko ten blatno nėr. Yr kliovas, radai tokią bandą, tai ir patrauksi jūjų. Jei ne, tai tu kaip nori diorgink bus odin x...aidas32 rašė:Aš naudoju 0.22 monofilamentini vala ir kažkaip viskas normaliai.Ankščiau naudojau 0,16, bet karta paleidus lydeka apie 8kg valą gerokai pastorinau.
Jeigu naudot dar storesni tai manau tik valą be atminties nes nesamonė gyli kitokiu gausis