Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #424243   SauliusM
 19 Lap 2012 22:06
Tadunce rašė:Priėjome išvados
ai tai visgi priejot isvados :-D o tai praeitoj zinutej tas neprieme vieningo sprendimo taip idomiai skamba... :roll:
nu priejot, tai priejot...
 #425382   Agis
 23 Lap 2012 09:09
Buvau truputį atitolęs, kol tokias "rimtas" temas aptarinėjote.Gal tiesiog siūlykit panaikinti visas "Blevyzgas" ir bus paprasčiau.Turėsite tik rimtas temas, niekam nieks neužklius ir galėsite bendrauti tik žvejybos srityje plius administraciją apsaugosit nuo tolimesnių svarstymų apie vienos ar kitos blevyzgiškai svarbios temos išlikimo ar apribojimo.Temas sukūrė ne moderatoriai, temas daugiau mažiau atitinkančias Jūsų poreikius susikūrėte patys ir tik patys ten palaikote bendravimo dvasią.Vat dar "Hobio"temos visiškai neturi nieko su žvejyba...Jeigu jau atėjo tas laikas kai forume norite bendrauti tik žvejybos tema, tai valio ''plot .Rašote pasiūlymus, leidžiame balsavimą ir kokia bus vyraujanti nuomonė, toks taps ir forumas.
Knaisiojimas tose nerimtose temose ieškant pateisinimo vienos ar kitos temos pranašumui ar juo labiau ieškojimo meilės Tėvynei, man asmeniškai atrodo gana juokingai, čia tipo jeigu į "Įdomųs vaizdeliai...." patalpini kokį filmuką apie kokių patriotų mitingą, tai tipo mane reikia laikyti mylinčiu Tėvynę ir vadinti patriotu, bet jeigu aš patalpinu kokią nuotrauką kur koks belgas myža prie prezidentūros, tai tada aš jau blogis, nes blogus vaizdus, niekinančius valdžios institucijas dedu.Absurdas....neieškokite rimties anekdotuose ar vakariniuose nusipeizėjimuose filtruodami kas tiesa, kas nesamonė....
Taigi, kaip rašiau aukščiau, norite rimties, siūlykite keisti forumo veidą.
 #425419   p.arturas
 23 Lap 2012 10:35
cia zmones bendrauja, ir jei sukurta tema gyvuoja metu metus reiskias ji daug kam reikalinga. o temu, kurios tau nepatinka tai tiesiog neskaityk. kam per prievarta skaityt tai kas neidomu?
 #425465   Agis
 23 Lap 2012 12:55
Matai būna dar ir toks atvejis, kad temose, kurios patinka neturi ką pasakyti, o labai norisi kažką protingo parašyti,
tai tenka ieškoti savojo "atradimo" kitose neįprastose temose :lol: Vat tada ir prasideda arba nusikalbėjimai arba kvailas savo tiesos įrodinėjimas ;-) kol vieną gražią dieną pradeda galvoti, jog kalčiausia tai tema forume atrba visi kiti, kurie to nesupranta :lol:
Čia netaikau konkrečiai paskutiniam atvejui, tai tik šiaip mintis , pamastymui ;-)
 #425501   Xrapas
 23 Lap 2012 13:54
Rapolas rašė:Zuvims sienu nera..
IF zvejai >= zuvys THEN sienu nera OTHER pzdc
Čia klausimas? Ar pasiūlymas? :roll:
Ar :
Agis rašė:...būna dar ir toks atvejis, kad temose, kurios patinka neturi ką pasakyti, o labai norisi kažką protingo parašyti...
:-D
 #425502   Rapolas
 23 Lap 2012 14:01
Xrapas rašė:
Rapolas rašė:Zuvims sienu nera..
IF zvejai >= zuvys THEN sienu nera OTHER pzdc
Čia klausimas? Ar pasiūlymas? :roll:
Taip, čia atsakymas į visus klausimus :[anuol
Ir butent ne ELSE o OTHER.. :-D
 #425687   Agis
 24 Lap 2012 00:04
Wytux rašė:Gal butu prasme sukurti temele " Darbas, verslas , pinigai ..." ar panasiai ? :roll:
Nu pasidairiau ir Tavo siūlomos srities forume netgi "Įdomiose nuorodose" ar "Ne į temą" neradau nieko net žodeliu užsiminta apie žvejybą.Manau kiestokai atrodytų ir atvirkštinis variantas.
http://uzdarbis.lt/
Bobi nesijausk nuskriaustas ir nesuprastas tarp žvejų, ten yra tema "Rizikos kampelis" , kur gali pasidalinti savo didele praktika.
Pradedu galvoti jog užrašą viršuje "Forumas apie mėgėjišką žvejybą" reiktų tikriausia parašyti daug didesnėmis raidėmis ir gal būt netgi raudonai :roll:
 #426892   mindoze
 29 Lap 2012 17:27
gerbiami moderatoriai butu malonu matyti legaliu ishmieru zuveliokus, bent jau tokius kaip lydekas, upetakius nes pora nuotrauku tikrai nuvyle :( bent jau butu siokio tokio padorumo, nes foruma ziurineja jaunoji karta kuriems gali susidaryti nuomone, kad tokia zuvi galima traukti ir tempti namo. nevisi gi skaito zukles taisykles, o dazniau ziuri i foto.
 #426893   shelwius
 29 Lap 2012 17:32
mindoze rašė:gerbiami moderatoriai butu malonu matyti legaliu ishmieru zuveliokus, bent jau tokius kaip lydekas, upetakius nes pora nuotrauku tikrai nuvyle :( bent jau butu siokio tokio padorumo, nes foruma ziurineja jaunoji karta kuriems gali susidaryti nuomone, kad tokia zuvi galima traukti ir tempti namo. nevisi gi skaito zukles taisykles, o dazniau ziuri i foto.
o kas draudžia nufotkinti "nelegalę", jei nufotkinta, tai dar nereiškia, jog bus sugrūsta į bulvių maišą ;-)
 #426905   mindoze
 29 Lap 2012 17:57
mano manymu tai nera gerai nes kol bus istrauktas fotoaparatas is tases ir nukabintas margiukas nuo kablio,dar kol kadra pagausi praeis nemazai laiko per kuri jau manau sansu jam izgyventi daug daugiau sumazeja. manycia,kad daugumai forumieciu nebutu malonu paziureti kai imesciau kokiu 20 foto su sprindukais tiesiog manau kad tai nera etiska. na betn pasiulymas nuskambejo ne man tai spresti.
 #426924   pensininkas
 29 Lap 2012 19:22
mindoze rašė:gerbiami moderatoriai butu malonu matyti legaliu ishmieru zuveliokus, bent jau tokius kaip lydekas, upetakius nes pora nuotrauku tikrai nuvyle :( bent jau butu siokio tokio padorumo, nes foruma ziurineja jaunoji karta kuriems gali susidaryti nuomone, kad tokia zuvi galima traukti ir tempti namo. nevisi gi skaito zukles taisykles, o dazniau ziuri i foto.
Gerbiamas Kolega,

Malonu, jog rūpinates mūsų vidaus vandenų žuvų ištekliais ir jų išsaugojimu.

Kiekvienas pagautas laimikis teikia daug džiaugsmo žvejui. Ar tai jaunasis, pradedantysis žvejys, ar patyręs vilkas. Fotografuodami įvairaus dydžio laimikius, talpindami juos forume, džiaugiasi ne tik autorius, bet ir kiti lankytojai, matydami gražias laimikių nuotraukas. Kiekvienas, pagavęs remiantis MŽT leistinais įrankiais ir leistino dydžio laimikius gali su jais elgtis savo nuožiūra. Pateikiant pagal MŽT nelegalaus dydžio laimikius, kaskart moderatoriai atkreipia į tai dėmesį ir išsiaiškina tolimesnius žvejo veiksmus su tuo laimikiu. Esami MŽT pažeidimai čia netoleruojami.

Tai tiek, sėkmės naršyme ::hai-bai
 #430303   RoBass
 10 Gru 2012 22:46
Pas manes taip pat yra, kaip ir pas marijampolskis, kazkas ne to cia :roll:
 #430309   RoBass
 10 Gru 2012 22:54
nu vyrai, juk dabar yra 22:52 val. pas manes ant kompo taip rodo ir ant laikrodzio ir ant telefono, o kai tu hami parasei 23:49 rodo Zvejo trib... :lol:
 #430310   RoBass
 10 Gru 2012 22:54
vava rašė:Robai, kokia laiko juosta vartotojo valdymo pulte?
tuoj paziuresiu, reikia surasti kur cia y.
 #430311   pensininkas
 10 Gru 2012 22:56
einat vartotojo valdymo pultas, tada diskusiju lentos nustatymai, tada ziurit ten, kur parasyta, ar nustatytas vasaros laikas, tai ten turi buti paukstukas ties ne
 #430312   hamis
 10 Gru 2012 22:56
RoBass rašė:nu vyrai, juk dabar yra 22:52 val. pas manes ant kompo taip rodo ir ant laikrodzio ir ant telefono, o kai tu hami parasei 23:49 rodo Zvejo trib... :lol:
Pranešimo tema: Re: Klausimai ir pasiūlymai moderatoriams
StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 10:49 man toki laika rodo mano zinutes
 #430313   RoBass
 10 Gru 2012 22:57
jau susitvarkiau, buvo centrines Europos, Afrikos laikas... :lol: o kaip cia taip pasikeite, nes seniau tikrai buvo viskas gerai?? :roll:
 #430315   RoBass
 10 Gru 2012 23:00
hamis rašė:
RoBass rašė:nu vyrai, juk dabar yra 22:52 val. pas manes ant kompo taip rodo ir ant laikrodzio ir ant telefono, o kai tu hami parasei 23:49 rodo Zvejo trib... :lol:
Pranešimo tema: Re: Klausimai ir pasiūlymai moderatoriams
StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 10:49 man toki laika rodo mano zinutes
Pas manes rode 23:49, dabar kai sutvarkiau - 22:49 rodo tavo zinute, bet ne 10:49. Dabar pas manes viskas tvarkoj.
 #430316   RoBass
 10 Gru 2012 23:03
Bratka rašė:Tai ir dabar nereikejo nieko daryti,pavasary vel gerai but buve...
nu iki pavasario gyventi su valanda i prieki (kai jau pastebejau) ne kas :) taip galima kada kur ir uzveluoti :roll:
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė