man vakar nery 4vntAlbaz rašė:Vakar buvau Neri obsioliutus 0vanduo nukrites apie pusmetri gal todel

man vakar nery 4vntAlbaz rašė:Vakar buvau Neri obsioliutus 0vanduo nukrites apie pusmetri gal todel
kokio dydzio ir mazdaug ties kuria vieta?šamass rašė:man vakar nery 4vntAlbaz rašė:Vakar buvau Neri obsioliutus 0vanduo nukrites apie pusmetri gal todel
![]()
kolegai 1 bet gera vanduo nukrito ,pakrantese pliurza
maniškes visos beveik vienodos apie 42cm kolegos apie kilograma 47cm (nery cia jau didelevava rašė:kokio dydzio ir mazdaug ties kuria vieta?šamass rašė:man vakar nery 4vntAlbaz rašė:Vakar buvau Neri obsioliutus 0vanduo nukrites apie pusmetri gal todel
![]()
kolegai 1 bet gera vanduo nukrito ,pakrantese pliurza
Atleiskit, bet as ne toks bagotas kad del keliu vegeliu 4 rites pripumpuociau pinto valo... O jei ta puskiama silikona varyt ant mono? Nepadetu?Andrius81 rašė:Visu pirma reikia gaudyt su pintu valu ir abdirbti ji purskimu silikonu kuris skirtas masinu dureliu gumoms apipurksti, kad neprisaltu, o taip pat zvejybos metu reiketu purksti ant valo ir ziedu, ir viskas bus ok.
Jai reikia rinktis kad normalei pažvejot tai ir pora kotu užteks,galima dar panaudoti vietoj mono kapronini siula .ubuntu rašė:Atleiskit, bet as ne toks bagotas kad del keliu vegeliu 4 rites pripumpuociau pinto valo... O jei ta puskiama silikona varyt ant mono? Nepadetu?Andrius81 rašė:Visu pirma reikia gaudyt su pintu valu ir abdirbti ji purskimu silikonu kuris skirtas masinu dureliu gumoms apipurksti, kad neprisaltu, o taip pat zvejybos metu reiketu purksti ant valo ir ziedu, ir viskas bus ok.
Aliejus gal irgi nebloga mintis, bet tik kad poto viskas taukuota bus
as sakiau jei leksiu pasiimsiu 0.5 40% susipisliu y purskiama tara ir bus viskas ok :Dubuntu rašė:Atleiskit, bet as ne toks bagotas kad del keliu vegeliu 4 rites pripumpuociau pinto valo... O jei ta puskiama silikona varyt ant mono? Nepadetu?Andrius81 rašė:Visu pirma reikia gaudyt su pintu valu ir abdirbti ji purskimu silikonu kuris skirtas masinu dureliu gumoms apipurksti, kad neprisaltu, o taip pat zvejybos metu reiketu purksti ant valo ir ziedu, ir viskas bus ok.
Andrius0522 rašė:as sakiau jei leksiu pasiimsiu 0.5 40% susipisliu y purskiama tara ir bus viskas ok :Dubuntu rašė:Atleiskit, bet as ne toks bagotas kad del keliu vegeliu 4 rites pripumpuociau pinto valo... O jei ta puskiama silikona varyt ant mono? Nepadetu?Andrius81 rašė:Visu pirma reikia gaudyt su pintu valu ir abdirbti ji purskimu silikonu kuris skirtas masinu dureliu gumoms apipurksti, kad neprisaltu, o taip pat zvejybos metu reiketu purksti ant valo ir ziedu, ir viskas bus ok.
Padėtų-ne tas žodisubuntu rašė:O jei rimtai tai snapsas padetu nuo uzsalimo?
Koks WD gali ir įrankius sugadint...Egidijus rašė:Koks WD gal užpurškus ilgiau laikytų... Bet dvoks viskas