Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Masalai; gaudymo ypatumai, vietos; priedai, naudingi dalykėliai žūklėje
 #427146   runtis
 30 Lap 2012 13:43
Sveiki. esu naujokas sitam psl. gyvenu kaune, bet vaziuoju vegelaiciu gaudyt uz jurbarko..tai kas savaitgali vazinet atsibodo po kelis simtus km. gal kas gali patart kur aplink kauna gaudyt? nemune, neri? kur mazdaug? :) slaptu vietu neprasau isduot, bet bent kad pasigaudot po viena kita per ilga vakara :)
 #427147   Rapolas
 30 Lap 2012 14:02
runtis rašė:Sveiki. esu naujokas sitam psl. gyvenu kaune, bet vaziuoju vegelaiciu gaudyt uz jurbarko..tai kas savaitgali vazinet atsibodo po kelis simtus km. gal kas gali patart kur aplink kauna gaudyt? nemune, neri? kur mazdaug? :) slaptu vietu neprasau isduot, bet bent kad pasigaudot po viena kita per ilga vakara :)
Sveikas.
Jeigu pvz. aš paklausčiau, gyvendamas tarp Neries ir Nemuno santakos ir dar Kauno marių (ką ten lampėdžiai.. jau), kur žvejot- tai apart "kadro" arba "frukto" draugai manęs kitaip nepavadintų :D
Tu paskirk kokį savaitgalį "žvalgybai" ir praplauk Neries delta, paskum Nemunu link Jurbarko ir išsiaiškinsi lengvai. Nepamiršk naktinių žiūronų, nu bet gal ir pagal garsus susigaudysi;)
 #427402   Vidma
 01 Gru 2012 17:53
Vakar i Plaskius atvaziavau 11 val. vos radau vieta. Su dzipu dar imanoma privaziuoti iki kranto, su lengvosiomis vyrai vargo. Du ekipazus istraukiau is purvyno.Iki 1 val.nakties - du kibimai - dvi vegeles 1,5 kg ir 2,7 kg. Zvejojau vienas. Masalas 3 naktiniai ant kabliuko. Meslinuku nejudino. Salia du vyrukai is Kauno (aciu vienam is ju, kuris su zvejo batais padejo istraukti metalinius meskeriu laikiklius, nes vanduo per nakti pakilo 1 m.) pagavo 10 vegeliu.
 #427434   Andrius0522
 01 Gru 2012 19:54
siaip daug kam neiseina vidury savaites zvejoti,bet kiek tymanoma net nelyskit savaitgali link nemuno,varau lydekauti kas antra diena y senvages nemuno...zveju baisiau negu baisu...
 #427535   Mike
 02 Gru 2012 12:28
Vakar po Rambynu apie 10.30 val. ryto netikėtai radau "gerąją" dambą tuščią ir tuo pasinaudojęs, ją okupavau. Gaudžiau iki 23 val. Temstant vienas neaiškus pabarškinimas, po kurio kelbą ištraukiau be žvynų. Viskas. Kolegos už puskilometrio pagavo vieną šlipsiuką (temstant). Šalia jų damba vieną iki kilo (temstant). Visai prieš man išvažiuojant šalia gaudę marijampoliečiai vieną kažkiek virš kilo. Iš dvylikos valandų, praleistų ant kranto, kokias aštuonias krito šlapdriba. Vėjas toks beveik nuo vandens, viską drebia į akis. Nafik tokią žūklę :-D .
 #429004   sliekas
 06 Gru 2012 18:09
as buciau vilnietis tai prisijungciau:) nes man irgi sunkei su kompanija. tai jeigu kas neturit is klaipedos su kuom varyt, rasot i privata savo num ir derinsim zvejyba:)
 #429067   šamass
 06 Gru 2012 21:58
mindoze rašė:gal kas prisijungtu sendien vilniuje patupeti ?
jau patupejau ,nesenai gryzau 1vegele ,vanduo aukstokas nesa zoles :/nek ,sekmadieni dar taip nebuvo ir vegelai geriau kibo
 #429298   mindoze
 07 Gru 2012 13:14
šamass rašė:
mindoze rašė:gal kas prisijungtu sendien vilniuje patupeti ?
jau patupejau ,nesenai gryzau 1vegele ,vanduo aukstokas nesa zoles :/nek ,sekmadieni dar taip nebuvo ir vegelai geriau kibo
jei nevienas buvai tai jus maciau kitam krante ir maciau kai pagavai :lol: as ciupaciupsa gavau 'viarkt
 #429385   Donasssss
 07 Gru 2012 16:01
mes vakar bandem nemune,tai liudna... vienas barkstelejimas per 6 meskerias. kaimynai tiek is kaires, tiek is desines irgi sedejo tusti. nuo pietu iki 22 val vanduo pasitrauke apytiksliai per sprindy
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 71
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė