Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #428704   marenas
 05 Gru 2012 20:24
as turiu marine,akruopoli pirkta,medziaga armuota,biski plonesne uz buso,trys sezonus atplaukiojau,db kaip atsargine,nepatiko virinimas,kilis per suvirinima ,pradejo leist,uzklijavau,paskui kitoi vietoi kili,ir per suvirinima,ir uzklijavau.o taip gera valtis.bet rinkites klijuota geriau valti,nes pasmus ,angara darbe pastate is pvc,karkasa aptempe,tai laikiklei itempimo yra klijuoti,o pvc ziuriejau nestoresne uz mano busa,tai reik isivaizduot kokia jiega turi klijai,jai ji db itempta laiko,o dar sniega turies atlaikit,virintos nekas.jai presas perdau pervirina tai lieka plona medziaga.
 #428733   savii
 05 Gru 2012 21:27
Vylukas rašė:Kyla labai didelių įtarimų,kad čia ta pati promarine,tik kitu pavadinimu. Turiu tokią,pusantro sezono jau plaukiojau. Irklai nuolat į balionus brūžinasi,pakabinus variklį,ta problema nebeaktuali tapo. Pati pvc medžiaga kažkokios įdomios išvaizdos,labai tepasi,nuplaut sunku,nukritus mini žarija nuo cigaretės iškart pradegino nedidelę skylutę.
Antros tokios tikrai nepirkčiau. Nebrangi ukrainietiška storm valtis,paliko kur kas geresnį įspūdį,nei mano naudojama sakana IBP-300.
na gali buti,bet betkurioje valtyje su ugnimi reik atsargiai juk ne pelenineje sedim :grin: a vot uz tokia kaina,manau vistiek neblogas variantas.
 #429010   Airis
 06 Gru 2012 18:35
rasiau, bet pasikartosiu. turiu 4metu senumo , balta kolibri 285. lenteles per visa valties ilgi. du suoliukai ir nuo priekinio normaliai irkluojasi. siules klijuotos,pvc storas, cigaretes pelenai nepalieka jokiu pedsaku.
draugui aqua stormas po keliu zvejybu pasileido per siules. aisku cia ne bushas, bet ir kaina zymiai mazesne
 #429443   minBOAT
 07 Gru 2012 19:00
Taip, video siužetas tikrai įdomus. Aš kaip su sulankstomų valčių gamybos technologijomis esu betarpiškai susijęs, galiu pasakyti, kad visi tie lankstymai yra patikimi. Amerikiečių Porta Bote duoda labai ilgą garantiją korpusui. Tai, matomai, jie turi tam rimtą pagrindą. Man viskas toje australų valtyje patinka išskyrus kainą.

Alkanas, tikriausiai nieko nereikia daryti tiems, kuriems tai nėra aktualu. Kam aktualu gali organizuotis pirkimą arba ... patiems pasidaryti. Visi variantai yra tinkami :)
 #429459   Andrius0522
 07 Gru 2012 20:07
FBE rašė:Taip, video siužetas tikrai įdomus. Aš kaip su sulankstomų valčių gamybos technologijomis esu betarpiškai susijęs, galiu pasakyti, kad visi tie lankstymai yra patikimi. Amerikiečių Porta Bote duoda labai ilgą garantiją korpusui. Tai, matomai, jie turi tam rimtą pagrindą. Man viskas toje australų valtyje patinka išskyrus kainą.

Alkanas, tikriausiai nieko nereikia daryti tiems, kuriems tai nėra aktualu. Kam aktualu gali organizuotis pirkimą arba ... patiems pasidaryti. Visi variantai yra tinkami :)
kas per kainos,nors atmestinai ziurejau ta puslapiuka,bet kiek ziurejau kainu nemaciau...
 #429490   Andrius0522
 07 Gru 2012 20:39
Kleckas1978 rašė:Mums tai neiperkama kaina - bet paziurejus i australu atlyginimus - tai kaina labai net demokratiska :-D
lietuvoj 2500 litu kainuotu negalvojes imciau...taip ir gaunasi,autralui zalias mums litas...
 #429592   savas
 08 Gru 2012 00:33
Andrius0522 rašė:
Kleckas1978 rašė:Mums tai neiperkama kaina - bet paziurejus i australu atlyginimus - tai kaina labai net demokratiska :-D
lietuvoj 2500 litu kainuotu negalvojes imciau...taip ir gaunasi,autralui zalias mums litas...
:-D
"Za bazar otvecajes?" :-D
 #429646   Andrius0522
 08 Gru 2012 12:27
savas rašė:
Andrius0522 rašė:
:-D
"Za bazar otvecajes?" :-D
cia mane ant zodziu gaudai? :) parduodu savo pvc ir pasiimu iskart...aisku reikia apziureti viska is arciau ta visa konstrukcija,bet kaip sakiau pirmas vaizdas bent jau man labai grazus...
 #429732   alkanas
 08 Gru 2012 19:01
FBE rašė:gal čia man apie "bazarą" aiškinama? :)
tik nesusireiksmink labai :grin: cituoti buvo ne tavo pranesimai.
rasyk geriau tiesiai sviesiai viska ka apie tas valtis gali pasakyt, nereikes kazkokiu mysliu kitiem mint, pm rasinet ir tt.
 #429735   minBOAT
 08 Gru 2012 19:15
alkanas, taigi tau tokios valtys visiškai neįdomios. Ar tu čia gini visuomenės interesą :) ? Apie tokias valtis žinau nemažai, jau virš 10 metų jas darau.
Tavo postuose juntamas negatyvus požiūris į tai ko tu pats nežinai ir dar nesupranti... Ir dar, žodis "mĮslė" rašomas su nosine :)
Būk sveikas :grin: :/braj;
 #429743   Liveris
 08 Gru 2012 20:27
alkanas rašė:tai ko tempi guma, zinai tai ir rasyk viska apie tas valtis: kas kaip kur kiek, ko cia trini lazankes :idea:
Uzeik i kita krantą ir pažiurėk jo darbus, mažiau kils klausimų ;)
 #429769   Kleckas1978
 08 Gru 2012 22:22
Teisingai alkanas raso - jei nori FBE kazka parasyti - lai raso normaliai (pilna informacija kaip priklauso) o ne nuotrupas rasineje - nes taip gaunasi kad dabar visi turi pulti ieskoti jo darbu aprasymu ir foto ir t.t.

Man asmeniskai tie visi porta bote ir panasus variantai - visiskai neidomus - nu nemanau kad kada as tokia pirksiu, man Klaipedoj gyvenant jos visiskai nepraktiskos ir nereikalingos.

P.S. manau isvis butu geriau kad atsidarytu sau nauja tema ir ten krautu visa pilna info nuo a iki z - kad netersti bereikalingom zinutem kitas skiltis, nes tikrai bus daug ir uz ir pries nuomoniu ir t.t.
 #430602   saivaras
 11 Gru 2012 20:52
kokią valtį pasiūlysit pažiūrėti?
pripučiama - pvc, transas? el. varikliui, vienam tampytis, kad labai nereikėtų, 2,30 ilgis? plaukiojimas max Kauno mariose.
 #430847   Andrius0522
 12 Gru 2012 19:47
Lokys rašė:kokią valtį pasiūlysit pažiūrėti?
pripučiama - pvc, transas? el. varikliui, vienam tampytis, kad labai nereikėtų, 2,30 ilgis? plaukiojimas max Kauno mariose.
2.70 tampausi,jokiu sunkumu...
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė