Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #429447   Tadunce
 07 Gru 2012 19:23
Čia ar pas mus forume tokie "protingi" visi nelipa ant ledo, ar negrįžta iš po žvejybų, ar tiesiog nesigiria?
Turim bene didžiausią internetinę žvejų bendruomenę, bet niekas nebandė?

Kitus forumus pavarčius kaip ir yra mirtininkų jau.. Ta prasme gyvų dar :-D
 #429449   Ramekas
 07 Gru 2012 19:26
Tadunce rašė:Čia ar pas mus forume tokie "protingi" visi nelipa ant ledo, ar negrįžta iš po žvejybų, ar tiesiog nesigiria?
Turim bene didžiausią internetinę žvejų bendruomenę, bet niekas nebandė?

Kitus forumus pavarčius kaip ir yra mirtininkų jau.. Ta prasme gyvų dar :-D
Na as tai dar galvoju, kad gal geriau pazvejoti ne vieninteli ir paskutini karta, todel manau palauksiu truputi :-D
 #429494   liorenas
 07 Gru 2012 20:49
Tadunce rašė:Čia ar pas mus forume tokie "protingi" visi nelipa ant ledo, ar negrįžta iš po žvejybų, ar tiesiog nesigiria?
O nafik reik lipt kai nesaugu? :roll: Nu paliubomu nesuprantu Tadikai, kuom cia stebiesi? :roll: O kad protingi, tai manau tik geriau... ;uolrait nera ko skubet sitoj vietoj... o kad paskui ilusi ir duok Die issikapanojes sakysi: va buvau iluzes, bet normaliai viskas nes islipau, tai nu nesuprantu as sito reikalo... :roll:
nu supratai tu mano minti... :roll:
 #429496   Tadunce
 07 Gru 2012 20:54
Ne taip gal išsireiškiau :)
Stebiuosi, kad kituose forumuose jau dalinasi ANTledinėm žvejybom, o pas mus dar ne :)
Kad dauguma su rimtu savisaugos jausmu, tai nėra ko stebėtis, bet daug buvo tokių, kurie "beveik lipo", tačiau nesigirdi atgarsių :)

Blogiausiu atveju teks išsimaudyti rytoj nelabai šiltam vandeny. Nesiruošiu eiti toliau, nei tikėčiausi, kad gylis bus didesnis, nei ūgis..
 #429499   liorenas
 07 Gru 2012 21:07
Tai tu gal namie pastovėk po šaltu dušu geras 5 minutes ir dings fantazija kad nieko baisaus yra ledinis vanduo... :-D
 #429501   liorenas
 07 Gru 2012 21:10
Tukai, o kaip reikalai su kupiskio mariom? nesigirdi dar aidu apie kamikadzes prie vainiuniskio?
 #429502   tukasG
 07 Gru 2012 21:15
Kol kas negirdėjau, bet gal jau kas ir bando :roll: . Pats nebuvau kol kas nei ten, nei kitur. Savam prūde ledą patikrinu, matau, kad kol kas dar š..., tai labai ir nesistriokavoju... Prisnigo dabar nevaikiškai, tai kol tas sniegas nesušlaps ir ledu nepavirs, tai ne kažkas...
 #429503   liorenas
 07 Gru 2012 21:18
Tai principe pora geru naktu ir slapias sniegas virstu ledu, bet kad to salcio kolkas nelabai stebuklai, tai gali uztrukt ilgiau. :roll: ..Zodziu supratau...per kaledas vaziuosiu kupiskin tai bandysiu jamt marias... ;uolrait
 #429505   tukasG
 07 Gru 2012 21:22
Va čia tai jau teisinga šneka, Kalėdom tai ir aš jau kaip ir šviežios žuvies tikiuos pasigaut... ;uolrait Jeigu aišku pavasaris neateis :) .
 #429554   Vitolis
 07 Gru 2012 22:43
tukasG rašė:Va čia tai jau teisinga šneka, Kalėdom tai ir aš jau kaip ir šviežios žuvies tikiuos pasigaut... ;uolrait Jeigu aišku pavasaris neateis :) .
Tai žinioj, kad par Kalėdas jimsma marias ar Jurgiškį :gutgut
 #429636   TheTomas
 08 Gru 2012 11:33
Ką tik buvau prie vietinio ežerioko (100m. nuo namų). Nieko gero kol kas... :( Toli eit nebandžiau, bet prie pat kranto ledas traška, o paejus toliau jau geriau, bet linguoja vietom. Na dar teks palaukt gerokai saugaus ledo.. Štai kelios foto padarytos tel. http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 05230.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 05240.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... 05259.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... 05910.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/59 ... 05431.jpg/ o cia kelios foto is mano vietele, kai rudeni nepavyksta pagaut lydekos namo vistiek gryztu ne tusciom rankom, o atsinesu baravyku ir raudonikiu ;-var-var. http://imageshack.us/photo/my-images/33 ... 05616.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... 05700.jpg/
 #429662   Wytux
 08 Gru 2012 13:33
Dzukijoj kur visi ant pirmo ledo lipa dviejose vietose 2-3 cm ir luzta, vienoj jau visi 5 kokie...laiko, bet traska-nerizikavau toliau eiti....
 #429666   tukasG
 08 Gru 2012 13:47
Naujienos nuo Kupiškio krošto...
Marios prie boso kiek akys mato banguoja, tyvuliuoja, garuoja, antys plauko, pakraščiuos ledukų yr, Pajuodupės įlanka jau kaip ir užtraukta, bet iki žvejybos da toli... Gerai tik kad sniego ant ledo nėr.
Naktakės tvenkinys visas po ledu, bet matosi dar ir properšų... Nelipau. Nesimato, kad kas būt bandys...
Pauliankos karjeras banguoja, nes Lėvuo patvinęs, potvynio vanduo ir karjerą apsėmė...
Viens kolega džiaugės, kad ant Mituvos ežero vakar jau žvejojo, bet sakė, ledas dar šiaip sau, o ir nieko gero nesugavo, tai kaži ar labai jau verta rizikuot...
Giedra. Šąla gražiai. Laukiam toliau.
 #429688   Vitolis
 08 Gru 2012 15:10
Nu va jau ramiau. Ačiū Gintai. Jau maniau, kad Pauliankos karjeras nukaltas :-D Turbūt ir Vizgiūnų bus dar be ledo. Bet pas mus irgi ryte buvo -10. Visą dieną saulė ir taip p[at šąla. Mieste ežeras jau va tokiam stovyje. Praktiškai visas po ledu. Ten, kur užšalo dar vakar, ten matosi sniegas. Kitur, jau šios nakties darbas. Ledas kai stiklas, bet dar plonas

Paveikslėlis
online photo storage

Tolumoj gal ir yra kokia properša, nes ten pulkas ančių susirinkęs
Paveikslėlis
upload
 #429691   liorenas
 08 Gru 2012 15:17
Nugi buvau ir as siandien ledo storio patikrint... ;-) :-D
Netoli Ukmerges esanti Mušos uztvanka jau visa po ledu...matosi, kad didzioji dalis uzsalusi jau vakar ar dar seniau, tik dvi nemazos propersos uzsalo sianakt...ledas apie 3 - 4 cm, nezinau ar laiko, nes uzlipt nebandziau...sakė Tadikas sekliame uztvankos gale jau vaiksto ant ledo...toli nuo kranto nelenda, bet uzlipus ledas laiko... ;uolrait
Buvau ir prie vadinamos Alioniu uztvankos...puse tvenkinio uzsalo anksciau (seklesnė dalis), gilesnė dalis uzsalo sianakt, ledas skaidrus, bet plonas...matosi bandymai lipt, bet ledas nelaiko, tad zveju nerasta... :ruko
 #429702   giedriuzzz
 08 Gru 2012 16:21
Buvau aš pažiūrėt kaip atrodo vienas prūdelis. Na čia tas pats kur prieš keletą dienų užšalo. Tai vat ledas galima sakyt nieko nepastorėjo, gal kokiu puse como :evil: Matyt sniegas kaltas :roll:
Su peikenėle pamėginau padayžyt tai tas ledas atrodo kažkoks skustas, peikena labai lengvai lenda :roll:
Be to keliose vietose užmačiau tokias alia properšėles su ant sniego išsiliejusiu vandeniu, Ten arba koks šaltinėlis arba kažkas akmenų pamėtė ledo storiui patikrinti, nes pėdų ant sniego nesimatė.
Tiesa kaimynas neseniai sakė, kad ant vieno tvenkinuko jau chebra vaikščiojo po truputi, gal ryt reiks ir man ten nulėkt patikrint :roll:
 #429711   Tadunce
 08 Gru 2012 16:43
Kątik žuviuks skambino, važiuodamas namo Leonpolio tvenkinį žiūrėjo, tai nuo vieno iki kito gal su slidėm praeitas ir ekečių padaryta. Sakė ledas gal net geresnis, nei ten, kur mes gaudėm..
Gali būt, kad ir rytoj ten reikės pamėginti..
 #429715   Arvidys
 08 Gru 2012 17:00
Ir suprask tu kaip nori kur tas ledas geras turi būt. :ks>
 #429720   Tadunce
 08 Gru 2012 17:34
Visiškai mūsų teorijos nepasitvirtino.. Geriausias ledas buvo ant didesnių tvenkinių..
 #429726   Tadunce
 08 Gru 2012 17:54
Po šių naktų geriausias ledas bus kur tik šiąnakt užtraukė. Tris naktis po -10 ir daugiau.
 #429736   tidass
 08 Gru 2012 19:27
nesvarbu ta sveikata, lipkit, 3-4 cm, ledas linksta po kojom, kai kur ir nesmagiai ilusta. bet gi kam tas rupi, bile pabandyt pazvejot nesveikai gerai kimbacia zuvi pirsto dydzio.
pats buvau pazaist, iluzau net ir ant ~4 su virs cm storio ledo, vietom laiko, vietom smingu virs galvos gylyje, perejau pora telkiniu skersai, tie mazesni kazkiek rizikingai dar atlaiko, bet zvejam nepatariu dar lipt.
Kad po to nekiltu diskusiju, koks as uzsigrudines - vaikstau su naro kostiumu, po rubais, tai salcio nesijaucia issimaudzius. :) is tikruju neturint ka veikti smagu taip pazaist :)
 #429747   Tadunce
 08 Gru 2012 20:44
Čia reklama, kad genzas be sargelio tokio dydžio ešerio prisilietimą duoda į ranką :)

Po vieną neskatinu nieko lipt, tikrai, o juo labiau ten, kur kojom nesiekiat dugno..
Nelabai malonu matyti ir kai kolegos eina, o ledas ~10m spinduliu linksta
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 69
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė