Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nezinau ar kas klausot, bet naujausiom ziniom vasari i LT atvaro Nightwish, su naujaja vokaliste Matyt patiko fotosesija Lietuvoj . Eisiu kad ir kas nutiktu
A cia viens gabaliux ish naujausio albumo: http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ
O tai jei nikas "senelis".tai jau butinai as tuiu su lazdele i zvejyba vaiksciot??? .Nu neeee Na nebe jaunuolis as....seniai...Bet labai dziaugiuosi,kad ir mano kartos zmones,na potencialus seneliai anuku klausimu,aktyviai dalyvauja siame forume ir dar aktyviau zvejoja O juk pirtyje ir zvejyboje tai visi lygus - buk tu jaunas studenciokas,ar pagyvenes solidzios firmos direktorius
O muzika mano gyvenime visada uzeme svarbia vieta... Na dabar,kai daugiau lesu skiriu zuklei,negu garso aparaturos atnaujinimui,tai ir MP3 mane pradeda tenkinti .Turiu muzikikes apie 150 Gb. Toks tatai as,senas hipis .Neprisiruosiu niekaip prisitatyti normaliai.O muzika tai jega!Kazkaip neisivaizduoju gyvenimo be jos Na gal kada ikursime senjoru frakcija ZF ?
O himna siulau sitoki...
150 GB. Sočiai. Tik spėk klausyti. Turbūt ir žvejojant tenka, nes kitaip kažko vieno nespėsi....
Tik man šiek tiek kitokia muzika labiau. Konkrečiai neturiu vienos grupės. Aišku klasika buvo ir bus Pink Floid, animals, Deep purple, uriah heep, doors, Yes, ELO, (nebežinau kaip net rašosi pavadinimai ) ... ir dar daug kitų. Man kažkaip po kelias dainas išlieka galvos fiksatoriuje. Bijau neteisingai prirašyti grupių pavadinimus, tai ir nerašysiu.
Aišku klasika buvo ir bus Pink Floid, animals, Deep purple, uriah heep, doors, Yes, ELO
Zinoma!!!! Blem net gera pasidare,kai isgirdau,kad kazkas be manes dar YES atsimena )) Galime testi - Procol Harum,Rick Wakeman,Carlos Santana,Jimmy Hendrix,Janis Joplin... ane?
O as muzika tai neklausau visa is eiles... Tiesiog pries vaziuojant kur nors,isirasau i CD pagal nuotaika ir klausau masinoje... O zvejyboje tai neeee .Zvejyboje man turi buti tyla... Na kad pauksciukus girdeciau
Na ash bishki prie sunkesniu kategorijos, bet galiu pasakyt tik tiek, kad dabar ir belekiek nauju roko/metalo grupiu, visgi geriausios man vistiek tebelieka senosios, jau klasika tapusios grupes: IroN MaideN, Rainbow, Deep Purple, Dio, Stratovarius, Black Sabbath, Judas Priest, Helloween, Gamma Ray... na ir t.t.t.t
O cia senus hipiu laikus prisimenant - senovinis aprangos style'as, senoviniai efektai ir stipriai jauciama dvasia (butent kurios neretai ir pritruksta nudieninem dainom )...: http://www.youtube.com/watch?v=EJ29pVhsdMs http://www.youtube.com/watch?v=bkysjcs5vFU
Siandien vakare, begdamas televizijos kanalais, nuo to lietuvisku kanalu meslo, uzsokau berods antVH1, pasirodo penktadienio vakarais anie rodo senus gerus videoklipus, kurie atrinkti pagal lankytoju to kanalo internetiniame puslapyje balsavimus.Zodziu gera valandzike buvau transe