Tai man viena Genza isskirsi haliavai? busim atsiskaite...vava rašė: Saulens uz savo reklamas jau galetu komisiniu prasyt... Ji labai efektyvi...![]()
Tai man viena Genza isskirsi haliavai? busim atsiskaite...vava rašė: Saulens uz savo reklamas jau galetu komisiniu prasyt... Ji labai efektyvi...![]()
Sauliau as toki pries menesi kazkur pasiemiau,o siandien jau ant ledo isbandziau-nu jau kitokio ir nebenoriu,liuks daiktas.SauliusM rašė:ai beje, atsirado tokiu nauju spiningeliu:
http://clamoutdoors.com/ice_fishing/fis ... eries.html
nu tipo tiem kurie megsta su sargeliu gaudyt, kad sargelio nereiketu.
nu ideja kazkas tokio.
Ciupinejau Kote tai visai idomiai atrodo ir irgi zgrabniai padaryti.
Nu kaip ten su tuo "sargelio nereikia" realybej butu tai klausimas aisku.
nu laikas parodys. bet aisku kaina tai ju jau nevaikiska visai.
zukles kode siandien ciupinejau, norejau keleta stintoms pasiimti, kaina netokia ir baisi, berods 60lt minejo, jeigu patys nesusimaiseRukis rašė:Sauliau as toki pries menesi kazkur pasiemiau,o siandien jau ant ledo isbandziau-nu jau kitokio ir nebenoriu,liuks daiktas.SauliusM rašė:ai beje, atsirado tokiu nauju spiningeliu:
http://clamoutdoors.com/ice_fishing/fis ... eries.html
nu tipo tiem kurie megsta su sargeliu gaudyt, kad sargelio nereiketu.
nu ideja kazkas tokio.
Ciupinejau Kote tai visai idomiai atrodo ir irgi zgrabniai padaryti.
Nu kaip ten su tuo "sargelio nereikia" realybej butu tai klausimas aisku.
nu laikas parodys. bet aisku kaina tai ju jau nevaikiska visai.
Čiupinau ir aš šitą reikaląmartiz-zz rašė:igneli- ar tikrai 60? salmo berots maciau 130lt,
praeita siunta gavos 75. tai ir sita tiek turetu issilietArnas502 rašė:Vava, kiek pas tave kainuotų Genz'ą užsakyt?
nemanau kad stebuklu buna, busiu arba ash netaip nugirdes arba marius vietoj 160, 60 pasake...martiz-zz rašė:igneli- ar tikrai 60? salmo berots maciau 130lt,
Ir man būtų įdomu. Beje kaip genz'iukai su avižėlėmis draugauja, ar geriau tam reikalui balalaiką įsigyt?Kairys rašė:Bičiuliai, o kas per modelis šito genziuko, kurį čia užsisakinėjat? L, ul ar dar kas nors, koks ilgis? Man rūpėtų toks, kuris tiktų blizgutėms pakratyt. Mąstau, gal ir vasarą sueitų iš valties...
ir ka??Vitolis rašė:Vaidi, tu PM matei?
spiningelius jamam tokiusKairys rašė:Bičiuliai, o kas per modelis šito genziuko, kurį čia užsisakinėjat? L, ul ar dar kas nors, koks ilgis? Man rūpėtų toks, kuris tiktų blizgutėms pakratyt. Mąstau, gal ir vasarą sueitų iš valties...
Jei į kur nors įsipaišyčiau - spiningėlio noriu/užsakau. Jie ne - tai ne ... Traukinys šikančių nelaukia ..vava rašė:spiningelius jamam tokius
http://www.saferwholesale.com/Genz-Stix ... 3%20in.htm
Nu akcijos ir aš niekaip neatkasu niekur. Ilgis yr, rankenos ilgis irgi yr, valo rakamduju irgi aiškus, bet va akcijos nematau???? Gal kas galit pasakyt, ar ten jie visi vienodi, ar ne.Bratka rašė:man ydomu kokios jie akcijos,as tai dar vieno noreciau labai liauno gaudymui velniu...
Nu popiet šaukštai kai sako. Vistiek jau važiuj anie. Kokie bebūt. Bet liauno visai tai nenorėč. Man svarbiausia buvo ilgis jų. Ryt aisiu vavzdžio pirkt ir dėklą bandysiu daryt. Jau sumąsčiau kaip. O kitą tai pas Vavčiką užsakiau. Tas toks seksavasBratka rašė:Ir kur tas Saulius bibasas kai jo reik,tas greit cia mum viska isaiskintu...
pliat dirbau (geriau) vakar iki 2 nakties... nu karocia ner ten jokiu akciju. yra vieni 2-4lbs tam pardavime, tai cia tie kur po 6vnt pardavineja. o kur po 3 vnt pardavineja tai dar yra ir liaunesni 1-3lb valui. kokios jus dar akcijos norit? uzmetimo svorio stoli? gi nemetysit i ekete is atstumo. o siaip kokie buna tai va visas sarasas anu:Bratka rašė:Ir kur tas Saulius bibasas kai jo reik,tas greit cia mum viska isaiskintu...
bet jei uzsakinet ne po 6 o po 3 vnt tai dar yra ir ilgesni 27''(pas mane butent toks):vava rašė:ir ka??Vitolis rašė:Vaidi, tu PM matei?![]()
spiningelius jamam tokiusKairys rašė:Bičiuliai, o kas per modelis šito genziuko, kurį čia užsisakinėjat? L, ul ar dar kas nors, koks ilgis? Man rūpėtų toks, kuris tiktų blizgutėms pakratyt. Mąstau, gal ir vasarą sueitų iš valties...
http://www.saferwholesale.com/Genz-Stix ... 3%20in.htm
dekliukus spiningams tokius
http://www.saferwholesale.com/12-pack-3 ... 0saber.htm
kada tu pas ta vavcika uzsakei dekliuka??? as pas ji visas zapyskes perziurejau... ner taves.. irasyt?Vitolis rašė:Nu popiet šaukštai kai sako. Vistiek jau važiuj anie. Kokie bebūt. Bet liauno visai tai nenorėč. Man svarbiausia buvo ilgis jų. Ryt aisiu vavzdžio pirkt ir dėklą bandysiu daryt. Jau sumąsčiau kaip. O kitą tai pas Vavčiką užsakiau. Tas toks seksavasBratka rašė:Ir kur tas Saulius bibasas kai jo reik,tas greit cia mum viska isaiskintu...Netiks spiningėliui, ......prailginimui tiks
nu tu mano sarasa matei, gali tartis su kazkatruo is juSauliusM rašė:siaip tai as irgi dar viena paimciau, bet su salyga kad gausiu ne veliau nei sausio 4 d. nes reikes ta diena padovanot man ana . o siaip tai gal kam neskubu ir galit viena is dabar uzsisakytu perleist ir vel uzsisakyt tada?